Menu

Betwinner regjistrimi

Betwinner regjistrimi

Betwinner regjistrimi

Kompanitë e mëdha të basteve kanë zgjedhur që për të gjithë klientët e tyre të ofrojnë disa mundësi regjistrimi. Duke njohur tashmë fuqinë që ka bota online dhe mundësitë që krijohen për të gjithë lojtarët janë të shumta, dhe të gjithë ju keni mundësi që të përzgjidhni mes mundësive që ofrohen.

Mundësitë që ofrohen janë ato të cilat ju i gjeni rëndom në disa prej faqeve që ju regjistroheni cdo ditë, dhe kjo e bën të gjithë procedurën tuaj shumë më të lehtë sepse ju tashmë e dini se si duhet të regjistroheni. Opsioni i regjistrimit ofrohet në krye të faqes, ju atje duhet të klikoni mbi të dhe menjëherë do të keni mundësi që të krijoni llogarinë tuaj pranë Betwinner (https://bastetbet1.com/komente/betwinner/).

Mundësitë e regjistrimit

Betwinner regjistrimi 1

Pasi ju keni klikuar mbi opsionin e regjistrimit, do të shihni që tabela që do të shfaqet ofron mundësitë dhe ju do të duhet të zgjidhni një prej tyre për të vazhduar më tej me procedurën tuaj. Gjithsesi, ju në këtë pikë duhet të përcaktoni se me kë bonus do të shkoni, pra në këtë fazë fillestare ju do të duhet të zgjidhni dhe bonusin. Duke zgjedhur se me cilën bonus ju do të shkoni përcaktoni se prej cilit do të fitoni si fillim. Ju keni mundësi që të zgjidhni mes bonusit të mirëseardhjes që ofrohen për bastet e futbollit dhe casino. Gjithashtu, ju keni mundësi që njëkohësisht të mos zgjidhni asnjë prej atyre, dhe kjo është lehtësisht e mundur.

-Një klik

 

Betwinner regjistrim 2

Mundësia e parë që ofrohet për ju është që të krijoni llogarinë tuaj me një klik të vetëm. Në këtë mënyrë ju bëheni automatikisht pjesë e Betwinner me një klik. Ju përcaktoni shtetin ku jeni, monedhën dhe njëkohësisht nëse keni një të tillë ju mund të vendosni dhe kodin e promocionit. Por, kodi nuk është një informacion i detyrueshëm dhe në qoftë se ju nuk e keni një të tillë nuk është se do të penalizoheni për të vazhduar më tej. Te kjo mënyrë regjistrimi ju do të duhet që të plotësoni më tej me informacion llogarinë e krijuar në një fazë të mëvonshme por ju bëheni pjesë e Betwinner në mënyrë automatike. Mësoni më shumë rreth Betwinner casino në materialin tonë.

-Me telefon

Betwinner regjistrimi 3

Një mënyrë e thjeshtë e regjistrimit është dhe me anë të telefonit. Kjo mundësi ofrohet për ju nga Betwinner si një mundësi tepër e thjeshtë dhe që ju krijon një thjeshtësi në regjistrim. Nëpërmjet kësaj mënyre regjistrimi ju thjesht klikoni te opsioni për të vendosur numërin e telefonit dhe në këtë mënyrë ju kryheni pothuajse të gjithë fazën më të rëndësishme të regjistrimit, më pas gjithashtu përcaktoni dhe monedhën që do të krijoni llogarinë. Gjatë procedurës ju do të merrni një mesazh në telefonin tuaj me kodin e regjistrimit, kështu ju kur të vendosni dhe atë do të keni mundësi që të përfitoni më shumë prej të Betwinner dhe mundësisë që ofron ajo duke qënë pjesë e saj. Ju do e plotësoni më shumë llogarinë tuaj, në nj fazë më të mëvonshme.

-Me email

Kjo mënyrë regjistrimi kërkon pak më kohë për ju. Pavarësisht se kërkon më shumë kohë është një nga ato mënyra të cilat kanë një popullaritet më të lartë dhe një mbështetje e cila është nga një grup më i madh lojtarësh. Kjo mënyrë ofrohet për ju dhe nga Betwinner dhe duke kërkuar më shumë informacion prej fillimit redukton kohën dhe informacionin që do të duhet për ju të kushtoni më pas për të plotësuar të dhënat.

Betwinner regjistrimi 4

Si fillim, në qoftë se ju zgjidhni këtë mënyrë për t’u regjistruar në Betwinner duhet të përcaktoni shtetin, qytetin dhe njëkohësisht monedhën që do të doni të krijoni llogarinë tuaj. Pasi ju keni bërë këto si specifikime fillestare do të duhet të shkoni më poshtë të plotësoni dhe opsionet të cilat janë të nevojshëm për këtë mënyrë regjistrimi. Ju do të duhet të plotësoni gjithashtu dhe email-in, numërin e telefonit, emër dhe mbiemër. Gjithastu, ju do të duhet të krijoni dhe një passëord për llogarinë tuaj. Në këtë mënyrë ju krijoni një profil më të plotë të llogarisë tuaj në Betwinner dhe në këtë mënyrë do të ju duhet që të mos keni një përsëritje në krijimin e plotë të llogarisë, Kjo është një ndër arsyet se pse kjo mënyrë mbetet një ndër më të preferuarat për të gjithë njerzit.

-Social media

Një ndër mënyrat të cilat do të kthehet shumë shpejt virale është dhe social media. Kjo mënyrë është tepër efikase dhe shumë prej jush janë duke e përzgjdhur si mënyrën më të shpejtë për t’u bërë pjesë e Betwinner. Shpejt dhe pa shumë humbje kohe është e gjithë filozofia e kësaj mënyrë regjistrimi. Ju thjesht zgjidhni një prej rjetetve sociale dhe krijoni llogarinë tuaj në Betwinner menjëherë. Kjo mënyrë përditëson të gjithë të dhënat tuaja të rjetit social në llogarinë që do të krijoni në Betwinner, duke shmangur kështu përsëritjen e plotësimit të të dhënave. Ju gjithashtu përcaktoni dhe shtetin dhe monedhën, dhe bëheni pjesë menjëherë.

Betwinner regjistrimi 5

Këto mundësi janë ato të cilat do të ju japin mundësinë që ju të logoheni dhe të krijoni llogarinë tuaj si fillestarë në Betwinner. Kështu ju i krijoni vetes një mundësi që të lundroni dhe të përfitoni nga një prej kompanive të cilat janë lider në tregun e basteve sportive.

Ju mund të jeni të interesuar për Betwinner Bastet sportive. Detajet në faqe: https://bastetbet1.com/betwinner-bastet-sportive/.

Lajmet përkatëse