Menu

Sportingbet eSports

Sportingbet eSports

Sportingbet eSports

Për të zgjedhur lojën tuaj në Sportingbet do të keni shumë mundësi dhe jeni ju që bashkoheni me bastin tuaj. Kur ju ende nuk e keni bërë zgjedhjen tuaj do të duhet të shkoni te të gjithë seksionet e lojërave për të bërë një resume të asaj që ofrohet për ju. Në seksionin eSports ju do të keni mundësi që të gjeni disa prej shanseve tepër të mira të lojës dhe të keni mundësi të bëheni pjesë e tyre. Seksioni do të ofrojë të gjitha lojërat virtual të cilat ju I keni ndeshur shpesh, por në këtë rast do të bashkoheni me bastin tuaj dhe do të bëni parashikimin tuaj se si do të shkojë ngjarja.

Në këtë seksion ju do të vendosni bastin tuaj në bazë të asaj që ju parashikoni. Strategjia e këtyre basteve është e ndryshme nga bastet sportive dhe jeni ju ata që do të krijoni një të tillë. Të bësh parashikimin nuk është e vështirë sepse ju keni të gjithë informacionin e nevojshëm dhe mjafton që të ndiqni lojërat e ndryshme që zhvillohen dhe të njiheni me të gjitha skuadrat pjesëmarrëse. Ngjarjet ju do të keni mundësi që të ndiqni live përmes seksionit të live stream dhe kështu do të jetë më e mundshme të përfitoni më shumë prej të gjithë asaj që ju jeni duke bërë.

Si të bashkohemi me bastin ?

Për të vendosur bastin ju si fillim duhet të njiheni me të gjitha lojërat të cilst mundësohen për ju dhe kështu do të jeni më të qartë se cfarë ka më shumë përparësi për ju dhe për lojën tuaj. Në Sportingbet ju do të keni mundësi të ndesheni me një mori ngjarjesh të ndryshme ditore dhe e mira e kësaj kategorie është se ju do të vendosni bastin tuaj për më gjatë, pra zhvillimi i eventeve ka një shtrirje më të madhe kohore dhe kjo është një ndihmesë për ju që të zhvilloni lojën tuaj. Lojërat që mundësohen janë : DOTA, FIFA, CS dhe shumë të tjera. Këto ju i keni ndeshur më parë si lojtarë tani do të duhet të vendosni bastin tuaj për secilën prej ngjarjeve që ju do të përzgjidhni.

Pasi ju bëni përzgjedhjen duhet të njiheni me mundësitë të cilat dhe këtu janë të shumta dhe për një ngjarje të vetme ju do të keni mundësi të hasni më shumë se 50 mundësi, një shans i mirë ky për tu bashkuar me bastin tuaj. Pasi ju zgjidhni mundësinë do të klikoni mbi të dhe kjo do të reflektohet në biletën tuaj elekronike e cila ndodhet në të majtë të ekranit. Ju në një biletë të vetme mund të shtoni disa ngjarje dhe të keni mundësi të bashkoheni me bastin tuaj në më shumë se një ngjarje. Kjo është një mundësi e mirë për të përfituar më shumë dhe ju do e keni më të lehtë që të vazhdoni lojën tuaj dhe të bëni më të mirën për të.

Duke qenë se është një seksion i rri ju do të keni mundësi të merrni një informacion më të plotë dhe të gjeni gjithcka duhet për ju në këtë seksion, si për skuadrat pjesëmarrëse ashtu po dhe për lojtarët pjesëmarrës në këto lojëra që do të zhvillohen. Ju duke vendosur më shumë baste do të arrini të perfeksiononi mënyrën tuaj të lojës dhe do e keni më të thjeshtë që të bëni lojën tuaj dhe të krijoni një strategji e cila do të jetë efikase dhe do të dhurojë shumë për ju.

Sportingbet Tërheqja – lexoni materialin këtu: https://bastetbet1.com/sportingbet-terheqja/.

Lajmet përkatëse