Menu

WWin Lotto

WWin Lotto

WWin Lotto

Një loje e re cdo 7 minuta. WWin, ka zgjedhur që të ofrojë për ju seksionin live të lotto, kështu që ju tashmë keni mundësi të bëheni pjesë e lojërave live dhe të fitoni prej tyre. Loja zhvillohet online dhe ju keni më shumë mundësi që të përfitoni prej saj, duke qenë se mund të bëheni pjesë e saj kudo që jeni. Loja ka tepër ritëm dhe ju cdo shtatë minuta do të bashkoheni me lojën që do të nisë, ndryshe nga sallat e lojërave ku koha e pritjes është më e madhe. WWin ofron këtë seksion lojërash për të gjithë të apasionuarit e lotto dhe për ata të cilat dëshirojnë të kalojnë një kohë argëtuese.

Lojërat të cilat ofrohen janë të ndryshme, ato të cilat ju shpesh i keni ndeshur në sallat e lojërave dhe jeni bërë pjesë e tyre, thjesht online ju keni mundësi që të fitoni më shumë sepse dhe pjesmarësit janë më të shumtë në numër.

Mundësitë e lojërave

WWin ofron lojëra prej ofertuesve më të mëdhenj në treg dhe kështu që ju do të keni mundësi që të bëheni pjesë e tyre dhe të përfitoni më shumë. Lojërat janë të shumëllojshme dhe secili prej jush mund të bëhet pjesë e tyre për të përfituar nga shuma që ofron loja. Loja juaj do të jetë me plot emocion dhe sigurisht fitime të konsiderueshme.

WWin Lotto 1

WWin ka zgjedhur që të ofrojë lojën në katër studio paralele të cilat zhvillojnë live lojën dhe që ju mund të bëheni pjesë e saj. Loja zhvillohet më interval kohor të përcaktuar dhe pritja gjithashtu nga nisja e lojës është e përcaktuar shtatë minuta. Ky lloj organizimi do të bëhë që ju të humbisni më pak kohë dhe kohën që keni ta vendosni në dispozicion të lojës. Të katër studiot të cilat zhvillojnë lojën ofrojnë lojëra të ndryshme dhe secila prej tyre mund të ofrojë deri në katër të tilla. Kështu që dhe mundësia për të zgjehdur është më e madhe. Nartyra e lojërave është pak a shumë e ngjashme dhe ju do të duhet që të zgjidhni atë të cilën e pëlqeni më shumë. Për sa i përket zhvillimeve gjithcka është mirë menduar dhe ofrohet në rezolucionet më të larta për ju, gjithashtu ka një rregullore për cdo lojë dhe ju duhet të jeni në kontakt me të për të vazhduar më tej. Shikoni artikullin “WWin Log in” në blog.

Lucky six 35/48

Loja e cila është një ndër më të preferuarat e lojtarëve të këtij seksioni. NJë lojë e thjeshtë që ju keni mundësi të bashkoheni me të dhe të keni vazhdimësi sepse me të vërtetë është një prej atyre të cilat dhuron shumë argëtim. Në këtë lojë ka një përzgjedhje mës 35 goglash nga 48 që janë në total. Ju duhet të bëni përzgjedhjen e gjashtë numërave dhe në këtë mënyrë ju hyni në bast për këtë lojë. Në qoftë se nga përzgjedhja e numërave ju kni bërë zgjedhjen e duhur atëherë ju do të jeni fitues të kësaj llotarie. Sigurisht, në qoftë se përzgjedhja tuaj është aq e saktë sa të jetë që prej numërave të parë të përzgjedhur atëherë ju do të fitoni më shumë. Të gjitha rregullat e bastit janë të përcaktuara. Shuma minimale që ju mund të bëheni pjesë e lojës është 0.5$, një shumë kjo gjithpërfshirëse dhe të gjithë kanë mundësi të bashkohen me të. Gjithashtu janë të përcaktuara dhe shumat e basteve maksimale që ju mund të bëni. Gjithmonë ekziston mundësia që ju të përfitoni dhe një shumë ekstra për lojën tuaj dhe e gjitha kjo në favor të rezultatit që ju mund të keni në lojë.

WWin Lotto 2

Win 5/20

Loja tjetër e studios së parë është 5/20. Nga vetë raporti ju e kuptoni që nga shorti që do të hidhet ku ka në total 20 gogla do të përzgjidhen vetëm 5 të tilla. Kështu që ju në lojë duhet të vendosni bastin tuaj për të përzgjedhur goglat që ju mendoni. Loja ju jep mundësi që ju të përzgjidhni në një bast të vetëm si një gogël ashtu dhe pesë prej tyre, por ajo që do bëjë diferencën është shuma e bastit që ju mund të përfitoni. Koeficienti është i ndryshëm dhe sigurisht që varet prej përzgjedhjes tuaj. Në qoftë se ju keni përzgjedhur vetëm një prej tyre atëherë ju keni një koeficient më të lartë por një shans më të vogël për të fituar, dhe kështu me radhë ju keni mundësi që të përfshini në parashikim pesë.

Special studio

Në cdo sutudio ju do të keni mundësi të bëheni pjesë e një loje speciale. Nga vetë emri ju e kuptoni që zhvillohet një lojë ndryshe nga ato të cilat ju jeni mësuar dhe dhuron shumë më shumë për ju. Këtu ju do të keni mundësi të bëheni pjesë e lojërave dhe e basteve të cilat janë vërtet interesant. Basti nuk do të kufizohet vetëm në numri por do të jetë më i gjerë. Ju përvec goglave do të keni mundësi të përzgjidhni: ngjyrën e goglës e cila do të përzgjidhet e para, shumën e pesë goglave të para dhe ngjyrën komplet. Në këtë mënyrë basti tuaj do të jetë shumë më ndryshe dhe loja do të jetë e tillë që do të ofrojë shumë mundësi për ju. Një lojë e tillë sigurisht që është më tërheqëse dhe do të vlerësohet më shumë për ju. Koeficientët e saj janë vërtet të mirë dhe në oqftë se bashkoheni me këtë lojë ju do të shihni fitime të mira.

Të katërta studiot do të ofrojnë argtëim dhe shumë fitme për ju. Bëhuni pjesë e WWin për të përjetuar emocione dhe të fitoni. Zgjidhni të kaloni kohën tuaj mes llojshmërisë të lojërave.

Do të jeni të interesuar të lexoni artikullin rreth WWin Bastet sportive. Informacion këtu: https://bastetbet1.com/wwin-bastet-sportive/.

Lajmet përkatëse