Wwin

Sot tekonologjia dhe zhvillimi i saj i ka cuar dhe bastet në një tjetër dimension.Ne jemi mësuar me pikat klasike të basteve të cilat gjnden lehtësisht në cdo qendër qyteti dhe jo vetëm,por sot gjithomnë e më shumë njerzit po priren drejt privatësisë.Ajo që kërkon shumica është që shërbimet të bëhën më të thjeshta dhe më një klik të vetëm të kenë mundësinë të marrin atë cka dëshirojnë.Bastet online janë një prej këtyre shërbimeve i cili tani tërësisht ofrohet për lojtarët online.Të gjithë mund të bëhën pjesë më një klik pjesë e një basti duke bërë parashikimin e tyre në një prej kompanive më të mëdha dhe një ndër pioneret e kësaj risie Wwin.Ju do të gjeni më shumë se aq thjesht regjistrohuni dhe përfitoni prej asaj cka Wwin ofron për ju,qindra ngjarje sportive,lojëra fati dhe shumë supriza për ju.

Seksioni i basteve sportive i disponueshëm në Wwin

Bastet sportive në Wwin janë një ndër arsyet pse kjo kompani ka një përzgjedhje kaq të madhe nga lojtarët dhe pse cdo ditë e më shumë shtohet numri i lojtarëve besnikë.Seksioni i basteve në Wwin është shumë i gjërë kjo për arsyen se vetë ngjarjet sportive që ajo ofron kalon me dhjetra në ditë duke bërë kështu që të gjithë lojtarët të gjejnë atë cfarë ata kërkojnë.Favorizuese për këtë sit bastesh online është se numri i madh i ngjarjeve që ajo ofron nuk i përkasin vetëm eventëve kryesore futbollistike dhe dhe sportive por dhe ato evente që deri dije i konsideronim të vështira për tu gjetur dhe shumë herë i ka peanlizuar biletat e jona me koeficiente të munguar.

Të gjitha eventet sportive nuk janë ato që ju mund të gjeni lehtësisht në kompanitë e basteve , ju do të gjeni gjithashtu disa ngjarje sportive që nuk do të keni mundësi ti gjeni në vend tjetër vecse në Wwin. Pranë kësaj kompanie do të keni mundësi që përzgjedhja e eventeve t’iu japë mundësi që në biletën tuaj të keni disa evente speciale të cilat mund t’iu japin një biletë fituese.

Mundësitë e basteve në dispozicion

Mundësitë e basteve janë të shumta dhe ju japin mundësi që ju të plotësoni biletën tuaj me disa evente të caktuar.  Mundësitë që ofrohen nga Ëëin janë të shumta dhe kompania ju jep mundësinë që në një ngjarje sportive të vetme ju të parashikoni më shumë se mundësitë klasike që ofrohen në kompanitë e tjera të basteve.

Mundësitë janë të shumta për një ngjarje sportive ju mund të këni mbi 100 mundësi të ndryshme ku mund të përzgjidhni mes atyre që ju duken më interesante dhe që janë më afër mundësisë për të shndëruar biletën tuaj në biletë fituese.

Infromacionin për mundësitë ju mund ta merrni në seksionin betting ose pranë chat line.

Avantazhet dhe disavantazhet
  • Larmishmëri e madhe zgjedhjesh sportive dhe bastesh
  • Webfaqe e hollësishme për tu naviguar, e detajuar
  • Suporti ndaj klientit i pandashëm
  • Sportet virtuale,dhe njw gamë kompeticionesh
  • Shumë opsione të ndryshme lojërash nga disa kompani kryesorë të programeve
  • Oferta promocionale të pafundme
  • Faqja mobile-mobile app
  • Shfletimi i faqes mund të jetë i vështirë, veçanërisht në celular
  • Pagesat mund të kenë vonesa të përpunimit, në disa ditë

Mundësitë janë më të larta?

Wwin është krijuar për lojtarët e basteve,e krijuar tërësisht për  t’ju falur atyre më shumë se kënaqësi dhe argëtim,fitimi është më i rëndësishëm për lojtarët e basteve.Kur bëhët fjalë për mundësi më të larta normalisht që të vjen në mendje një koeficient më favorizues,një numër ngjarjesh sportive e shumtë gjatë ditës po ashtu njëkohësisht dhe lojrat e fatit që ofron web-i. Ky është ndryshimi që ofron kjo kompani bastesh nga shumë të tjera të cilat operojnë online.Mundësi më të larta  përkthehet një fitim më i madh duke krijuar kështu lojtarë më të lumtur.

Wwin bonus

Wwin është konsideruar si një ndër kompanitë më të mira të basteve online dhe kjo për një sërë arsyesh të përmendura më sipër si:mundësitë më të shumta të fitimit,numri i lartë i ngjarjeve të ofruara në një ditë,loja e fatit etj.Por një ndër arsyet kryesore pse ajo është kualifikuar si një ndërm më të mirat në treg është njëkohësisht dhe bonusi bujar që ajo ofron për lojtarë e saj.Dhe kur flitet për bonus ajo jo vetëm që ofron një bonus mjaftueshëm të mirë por dhe kushtet e shfrytëzimit janë më shumë favorizuese për të gjithë lojtarët të cilët e marrin atë.

Për cdo informacion që dëshironi të merrni në lidhje me bonuset edhe ofrtat promocionale ju ftoj të shkoni te seksioni Bonus Ose Promotions në ëeb për tu informua në një mënyrë më të detajuar edhe do të keni asistencën e nevojshme nqs do të ju nevoitet.

Bonusi që ofrohet nga Wwin është 200% e depozitës së parë që ju bëni.Kushti kryesor për të përfituar prej saj është të regjistroheni në web-in dhe pasi të jeni regjistruar të kryeni depozitën e parë.Menjëhere pasi kryeni depozitimin e parë ju duhet të lejoni që të përfitoni prej bonusit dhe automatikisht ju do të përfitoni prej saj.

KUJDES! Nëse keni zgjedhur një nga bonuset e mirëseardhjes në depozitën tuaj të parë,një tërheqje e fondeve nuk do të jetë në dispozicion derisa të përmbushen kërkesat e dhënies së bonusit.

Bastet e drejtpërdrejta të ofruar nga Wwin

Wwin gjithmonë ofron për lojtarët që kanë besuar në të trendet më të reja.Cilido që ka bërë të paktën njëherë një parashikim e di shumë mirë rëndësinë që kanë bastet e drejtpërdrejta.Vetë ngjarjet sportive kanë një ecuri shumë të madhe gjatë kohës që ato zhvillohen,donjëherë i gjith parashikimi që mund të kemi bërë ne për to mund të bjerë që në fiilimin e tyre.Për këtë arsye janë të nevojshme bastet e drejtpërdrejta të cilat e ndihmojnë lojëtarin që të bëjë një parashikim dhe gjatë ngjarjes për të pasur një vizion më të qartë të parashikimit.Wwin nuk është e vetmja ndër kompanitë e basteve që e ofron këtë mundësi,por ndryshimi ngelet gjithmonë mundësia e fitimit që na ofrohet ne si lojtarë.Shumë bastëvënës e dinë ndryshimet që kanë koeficientët gjatë basteve live dhe e kuptojnë rëndësinë e tyre,ky është dhe ndryshimi midis Wwin me kompanitë e tjera të basteve.

Wwin Lotto Live

Wwin ndryshe nga shumë kompani bastesh të tjera që operojnë online është fokusuar kryesisht në bastet sportive ,duke mos krijuar për klientët e saj lojëra të ndryshme rreth kazinove apo kazinove live.Kjo zgjedhje e Wwin nuk është e rastësishme ajo është fokusuar vetëm në bastet sportive për të ofruar te lojëtarët të cilët e zgjedhin atë një cilësi lehtësisht të dukshmë nga kompanitë e tjera të basteve online.Ajo cka Wwin ka dashur të krijojë dhe qëllimi i saj kryesor mbetet basti sportiv,dhe qëllimi i sja është të tërheqë cdo ditë e më shumë një numër më të madh lojtarësh dhe këtë e ka arritur me sukses.Duke qënë e fokususar vetëm në një drejtim,kompania ka ditur të ofrojë te lojtarët një cilësi të dallueshme.

Lotto Live është seksioni i vetëm i dedikuar lojërave të fatit.Loja që ju mund të zgjdhni është   Lucky Six.Një lojë ku tërhiqen 35 gogla nga 48 gogla të mundëshme. Për të fituar, duhet të parashikoni në biletën tuaj të lojës  6 numra në 35 numra të tërhequr. Shuma e fitimeve varion nga secili top i tërhequr,fituesi shpallt me gjetjen e goglës së gjashtë.

Pagesat dhe depozitat në Wwin

Siguria dhe shpejtësia në transaksione e bëjnë një bast tërheqës në sytë e lojtarëve. Wwin bën gjithçka që përdoruesit të ndihen të sigurt për paratë për të cilat po hedhin bast, si dhe të dhënat e tyre personale. Pozitivët përfshijnë shumë opsione me të cilat lojtari mund të bëjë transaksionet e tij. Me kuletat elektronike të mirënjohura, Skrill dhe Neteller, me Paysafe, karta krediti dhe debiti, por edhe me transfer bankar. Gjëja më e rëndësishme, natyrisht, për këdo që merret me bast është që të mbledhë fitimet e tyre sa më shpejt të jetë e mundur, në rast se parashikimet e tyre verifikohen. Në ofruesin specifik, procesi i tërheqjes vazhdon shpejt, pas miratimit nga departamenti kompetent

Wwin në lidhje me klientët e saj

Nuk ka asnjë problem ose pyetje në lidhje me llogarinë tuaj që do të mbetet pa përgjigje. 24 orë në ditë, 365 ditë në vit, keni në krah stafin e departamentit të shërbimit ndaj publikut, të cilët janë të gatshëm t’ju ndihmojnë. Në fakt, ka disa mënyra për të kontaktuar me një nga përfaqësuesit e specializuar të platformës. Më tradicionale? Ajo e komunikimit të drejtpërdrejtë. Për më të përparuarit, ekziston mundësia e bisedimit përmes Viber ose komunikimi përmes Facebook, në faqen e ofruesit. Përveç kësaj, ekziston zgjidhja Live Chat, e cila ju lejon të flisni direkt me departamentin përkatës. Më në fund, ju mund ta dërgoni mesazhin tuaj përmes postës elektronike dhe do të merrni një përgjigje sa më shpejt të jetë e mundur

Wwin dhe aplikacionet

Tashmë ajo cka u ofrohet lojtarëve të botës online të Wwin nuk është vetëm web-faqja e cila ka një mirë organizim edhe kjo e bën që të ketë një diferencim nga kompanitë e tjera të basteve edhe cka dikton se pse është bërë një ndër më të zgjedhurat nga klientët.Por tashmë ajo vjen edhe me aplikacione të ofruara për përdoruesit si Adroid edhe iOS.Një aplikacion i ideuar edhe krijuar enkas që tju shërbejë lojtarëve.Tashmë Wwin mund të gjendet në të gjitha paisjet që ju dispononi në telefon,tablet apo PC tuaj e gjitha falë një klikimi të vetëm.Ju mund ta doënload në të dyja sisitemet Play store dhe Apple store.Bshkohuni edhe ju për tu bërë pjesë e emocioneve edhe fitimeve.

Wwin – pyetjet e bëra më shpesh

🎯 Pse ta zgjedhim?

Për lojtarin që kërkon një bast të besueshëm, të bëjë bast në mënyrë të sigurt dhe transaksionet e tij të ekzekutohen shpejt, Wwin është një zgjedhje shumë e mirë. Mbi të gjitha, ajo ka arritur të fitojë besimin e gjithnjë e më shumë lojtarëve çdo ditë në tregun e vendit tonë. Shanset që ajo ofron janë mjaft të larta, veçanërisht kur bëhet fjalë për bastet e kombinuara. Eshtë gjithashtu një zgjedhje ideale. Ka një departament të shkëlqyeshëm të shërbimit ndaj klientit, i cili është pranë jush në çdo kohë. Versioni celular i faqes në internet është shumë i mirë dhe ju lejon të lundroni qetë nga celulari ose tableti juaj në Wwin.

📝 Si të hapim nje llogari në Wwin?

Për të hapur një llogari në Wwin, duhet të ndiqni këto hapa:

Hapi i parë është hyrja në sit, dhe në anën e djathtë të faqes do të gjeni butonin "regjistrohu".

Hapi tjetër është të plotësoni fushat e kërkuara nga përgjegjësit e faqes. Kështu, informacione të tilla si: emri i plotë, adresa e postës elektronike, një e vlefshme, fjalëkalimi, data e lindjes, gjinia, dhe më pas zgjidhni "vazhdoni". Pastaj, do të hapet një dritare në të cilën do të duhet të plotësoni informacionin në lidhje me adresën, kodin postar të lokalitetit nga jeni, vendin, numrin e telefonit celular, pyetjen e Sigurisë, përgjigjen për të.

Hapi i fundit përfshin pranimin e termave dhe kushteve, si dhe konfirmimin e moshës ligjore.

Pastaj shtypni butonin e regjistrimit dhe llogaria është krijuar.

💰 Si mund të përfitojmë bonusin?

Bonuset e ofruar nga Wwin mund të shërbejnë si një shtysë më e madhe për të zgjedhur këtë kompani.

Bonusi që ofrohet nga Wwin është 200% e depozitës së parë që ju bëni.Kushti kryesor për të përfituar prej saj është të regjistroheni në web-in dhe pasi të jeni regjistruar të kryeni depozitën e parë.Menjëhere pasi kryeni depozitimin e parë ju duhet të lejoni që të përfitoni prej bonusit dhe automatikisht ju do të përfitoni prej saj.

KUJDES! Nëse keni zgjedhur një nga bonuset e mirëseardhjes në depozitën tuaj të parë,një tërheqje e fondeve nuk do të jetë në dispozicion derisa të përmbushen kërkesat e dhënies së bonusit.

🧾 Si mund të vendos një bast në Wwin?

Hyni në llogarinë tuaj në Wwin nëse keni një që mund ta regjistroni këtu. Gjeni ndeshjen e dëshiruar të futbollit para ndeshjes dhe zgjidhni nga një larmi mundësish. Shto në listën e basteve dhe ktheje atë. Ndërtimi i një bast është një tipar i ri nga Wwin që ju lejon të kombinoni zgjedhje nga e njëjta ndeshje në një bast të vetëm me fitime më të larta.

Thjesht klikoni Krijo bast tani dhe hap ndërfaqen Build A Bet. Pastaj filloni të shtoni zgjedhje. Kur të jeni gati të vendosni bastin tuaj, shtoni bastin në biletën e bastit

📱 A ofrohet Wwin në aplikacion në smartphone?

Wwin një kompani kryesore sportive, i përqendruar në shërbimin e nevojave të lojtarëve të saj, aplikacioni i tij celular duhet të tregojë përkushtimin e tij për të përmbushur plotësisht nevojat e lojtarëve. Si i tillë, aplikacioni për Android Wwin është plot me gjithçka që ju nevojitet për qasje të plotë tek më të mirët në bastet sportive dhe argëtimet në internet, pjesa më e mirë është falas për tu shkarkuar dhe instaluar.

Wwin u drejtohet veçanërisht anëtarëve që preferojnë mjedisin Android, si një zgjidhje e përhershme ose alternativë ndaj përvojës konvencionale të PC / Mac, përmes një aplikacioni të dedikuar për shkarkim celular. Ekipi i zhvillimit të basteve i ofroi aplikacionit të tyre Android aftësinë për të siguruar një përvojë të pasur, të lëvizshme të krijimit të basteve, duke siguruar një funksionalitet të plotë të ngjashëm me atë të dhënë në faqen e tyre të desktopit. Për të shkarkuar, instaluar dhe marrë një ide për aplikacionin, i quajtur zakonisht një skedar, përdoruesit e Android do të duhet të ndjekin disa hapa të thjeshtë, siç përshkruhet në këtë udhëzues

💳 Si mundet të depozitoj në Wwin?

Wwin ofron opsionet e mëposhtme të depozitave: PayPal, Skrill, Neteller, kartë krediti, Paysafecard, Visa Card, dhe transfer bankar. Asnjë tarifë nuk ngarkohet për depozitat dhe tërheqjet. Përzgjedhja e mirë e mënyrave të pagesës e bën të lehtë për çdo klient të ri të zgjedhë një mundësi të përshtatshme. Veçanërisht rekomandohen kuletat elektronike Skrill, Neteller dhe PayPal. Me këto mënyra pagese nuk është e mundur vetëm të depozitoni shpejt. Ritmi është gjithashtu i lartë kur bëhet fjalë për pagesa.

💸 Si mund të tërheq fitimet e mia në Wwin?

Fitimet mund të paguhen duke përdorur PayPal, kartën e kreditit ose transferin bankar. Sidoqoftë, Wwin ofron automatikisht çdo mënyrë pagese. Nëse dëshironi të paguani me kartë krediti ose PayPal, duhet të bëni një depozitë paraprakisht duke përdorur mënyrën përkatëse të pagesës. Eshtë gjithashtu e rëndësishme të përdorni të njëjtën kartë ose llogari.

Nëse një depozitë është bërë me Paysafecard ose një mundësi tjetër pagese që nuk është e përshtatshme për tërheqje, tërheqja me transfer bankar do të funksionojë në çdo rast. Të gjitha pagesat janë falas në Wwin dhe përpunohen shpejt. Me PayPal, pagesa është veçanërisht e shpejtë, e cila zakonisht bëhet brenda 24 orëve. Kur paguan me kartë krediti ose transfer bankar, klienti duhet të presë gjithsej 2-7 ditë

Për të përpunuar pagesën e parë të tërheqjes, do të duhet të kontrolloni moshën tuaj, ose duke ngarkuar lejen e drejtimit, pasaportën ose dokumentin e udhëtimit dhe ta dërgoni atë në Wwin. Pas ngarkimit të dokumentit tuaj të preferuar, klikoni butonin blu "Dorëzo" për të vazhduar.

Për të kursyer kohë tërheqjet mun të bëhen edhe me anë të portofoleve elektronike si Skrill,Neteller etj.

Wwin_logo

Bonus mirëseardhje deri në €200