Menu

Volcanobet Dogs

Volcano bet Dogs

Volcanobet Dogs

Lojërat janë të shumta në Volcanobet, dhe ju do të duhet të zgjidhni mes dhjetra mundësive që ofrohen për ju. Kur shihni seksionin dogs menjëherë mendoni për garat e famshme të cilat ofrojnë për ju shumë mundësi fitimi dhe që janë tashmë një sensacion për shumë prej bastvënësve. Garat e qenëve pavarësisht mundësive të shumta që ofron casino apo live casino janë një mundësi e mirë dhe e shpejtë basti. Një bast i shpejtë është një mundësi më e mirë loje dhe gjithastu dhuron më shumë fitime për ju.

Dogs, do të ofrojë për ju gara të shpejtë dhe ju do të keni mundësi të bashkoheni me disa prej tyre. Garat zgjatin një minutë dhe për këtë ju keni mundësi që të bashkoheni me një garë tjetër. Gjatë gjithë ditës ju do të keni mundësi të bëheni pjesë e disa garave dhe në këtë mënyrë do të jetë më e thjeshtë për ju që të bëheni pjesë e një fitimi më të madh. Pasi ju bëheni pjesë e një gare duhet të dini se në përfundim të saj koha që do të duhet të prisni është e shkurtër, deri në nisjen e garës tjetër. Kryesisht, ritmi i garave është i njejtë por donjë problem mund të shkoktojë dhe vonesa në nisjen e lojës por të cilat do të minimizohen prej Volcanobet (https://bastetbet1.com/komente/volcanobet/).

Përzgjedhja e qenëve është në dorën tuaj. Në garë ka zakonisht 6 qen dhe ju do të duhet të zgjidhni mes tyre se cili do të jetë më i shpejtë. Ju keni mundësi që të bëni parashikimin tuaj për tre vendet e para. Kështu basti tuaj do të jetë më i mbrojtur, sepse dhe në rast se ju nuk gjeni renditjen e saktë, por qëlloni të gjeni një prej vendeve do të shpërbleheni me një normë ndryshe përllogaritjeje. Koeficientët e secilit prej vendeve janë të ndryshme dhe ju do të njiheni me ta përapara se të nisë gara. Në momentin që ju jeni duke vendosur bast do të shihni dhe renditjen e garës paraardhëse dhe në bazë të saj do të keni dhe një përllogaritje të koeficientëve për garën e radhës.

Bileta e bastit gjenden në të djathtë të ekranit dhe në të ju do të shihni dhe do të njiheni gjithashtu dhe me shumën e cila është në dispozicion për t’u fituar prej jush në qoftë se qëlloni në shenjë. Bileta ka një formë të thjeshtë dhe do të ndihmojë që ju të keni një lundrim më të qetë në bastin tuaj. Në përfundim të garës ju do të jeni në gjendje të shihni dhe shumën që do të fitoni në qoftë se keni arritur të gjeni një prej vendeve të cilat keni parashikuar nga gara. Si të rimbushni llogarinë tuaj? Lexoni për Volcanobet Depozita në blog.

Jackptos, është mundësia që ju keni në këtë seksion që përvecse bastit të fitoni më shumë prej lojës tuaj. Duke vendosur bast ju bëheni pjesë e mundësisë për të marrë pjesë në shorteun e Jackpots, përzgjedhja është automatike dhe ju do të keni më shumë shanse për të fituar duke u bashkuar në sa më shumë baste që ju bëheni pjesë. Shuma e jackpots është e ndryshueshme dhe ajo është në varësi të lojërave të cilat bëhen gjatë një dite dhe shumës totale që luhet, por kryesisht është një shumë e mirë ku të gjithë do të dëshironin të bëheshin pjesë e këtij fitimi.

Lajmet përkatëse