Menu

Volcanobet Regjistrimi

Volcano bet - regjistrimi

Volcanobet regjistrimi

Të bëhesh pjesë një bastshkruesi tahmë është më e thjshtë dhe ju mund të ndiqni të gjitha procedurat standarte që ajo ofron. Kur ju zgjidhni kompaninë tuaj të cilën do të vazhdoni të kryheni të gjithë procedurat pasardhëse shihni si fillim ccka ajo ofron dhe më pas ospionet të cilat ju do të duhet të lundroni për të pasur aksesin e plotë në të. Regjsitirmi është hapi i parë që ju prezantoheni dhe që do të diktojë të gjithë ecurinë tuaj në këtë kompani bastesh. Kryesisht, procedurat e regjistrimit janë të njejta dhe të ngjashme mes kompanive por ka disa prej tyre të cilat ofrojnë një regjistrim unik sic është Volcanobet (https://bastetbet1.com/komente/volcanobet/).

Volcano bet ofron për të gjithë ju një mënyrë tepër të thjeshtë dhe të mundshme aksesimi.

Si mund të kryhejmë regjistrimin ?

Kur ne jemi në faqja kryesore e Volcano bet do të shohim dhe opsionin e regjistrimit i cili ndodhet në krye të faqes. Pasi ne klikojmë në të do të krijojmë mundësinë për të pasur aksesin e plotë në të dhe të vazhdojmë më tej me të gjithë procedurën tonë. Pasi klikojmë do të shfaqet një tabelë me të gjithë të dhënat e nevojshme që do të duhet të plotësohen prej nesh. Procesi i regjistrimit në Volcano bet është më i plotë dhe ne nuk do të duhet të plotësojmë atë më pas jemi regjistruar por të gjitha të dhënat e nevojshme do të duhen që prej fillimit dhe nuk do të përsëriten më.

Volcano bet ka zgjedhur që të ofrojë procesin e regjistrimit të nadrë në tre etapa kryesore, ku secila prej tyre do të duhet të plotësohet me informacionin e nevojshëm.

– Hyrja

Volcano bet - regjistrimi 1

Në këtë etapë ju do të duhet të përcaktoni ato të dhëna të cilat koniderohen si fillestare dhe dhe të cilat janë kryesore për vazhdimësinë e regjistrimit. Ju do të duhet të përcaktoni një emër përdoruesi dhe ketu mund të vendosni emërin tuaj në qoftë se doni të identifikoheni me të apo dhe cdo lloj tjetër që kërkoni të përdorni. Gjithashtu në këtë pikë ju do të duhet të vendosni dhe fjalëkalimin. Një këshillë është që të përdorni një fjalë kalim të cilin e përdorni më shpesh dhe që ta keni më të thjeshtë për ta memorizuar. Gjithsesi, ju keni dhe mundësinë që të ruani të dhënat tuaja dhe të mos hasni në këto ngatresa në vazhdimësinë tuaj.

Pasi ju plotësoni të dhënat e nevojshme shkoni te opsioni submit për të shkuar ne etapën e dytë të regjistrimit. Dhe pasi ju kaloni këtë etapë dhe dëshironi të bëni një ndryshim të nevojshëm ju e keni këtë mundësi, vetëm para se të përfundoni plotësisht të gjithë regjistrimin.

– Të dhënat e përdoruesit

Volcano bet - regjistrimi 2

Në këtë fazë të regjistrimit ju do të duhet të plotësoni të gjithë të dhënat tuaja të cilësuara si të rëndësishme. Ju në këtë pikë do të bëni plotësimet e nevojshme të emërit, mbiemrit, datës së lindjes dhe gjinisë. Një ndër pikat më kyce të regjistrimit është se ju do të duhet të vendoni dhe të dhënat tuaja të identifikimit në këtë mënyrë ju do të krijoni një llogari më të sigurt dhe loja tuaj do të jetë e mbrojtur gjithashtu. Opsioni i mjetit të identifikimit është me shkrim dhe në opsionin bosh ju do të duhet të ploësoni ID tuaj, pra kodin unik që ju keni. Pasi plotësoni dhe këtë të dhënë ju do të duhet të plotësoni dhe gjinin tuaj dhe më pas të shkoni te opsioni submit për të shkuar te faza tjetër e regjistrimit. Ju mund të jeni të interesuar të lexoni Volcano bet casino në blog.

Vendosja e gjinisë nuk është se do të krijojë një penalizim apo do të ndikojë në lojën tuaj. Ju do të vendosni gjininë vetëm për statistika të brendshme të cilat përpunohen prej Volcanobet.

– Kontakt

Volcano bet - regjistrimi 3

Këtë fazë ju do të duhet të plotësoni të gjitha të dhënat tuaja të kontaktit. Nisur me numërin e telefonit, adresën e email, adresën e qëndrueshme që ju keni qytetin ku ju jetoni dhe si përfundim dhe kodin tuaj postal. Të dhënat që kërkohen në këtë fazë janë tepër të rëndësishme sepse ju do të duhet që të keni një mjet që të informoheni për të rejat më të fundit psh. nëpërmjet email dhe të bëni të gjitha konfirmimet e regjistrimit nëpërmjet numërit të telefonit. Gjithashtu, krijimi i një llogarie kaq të plotë do të thotë që ju do të lundroni të sigurt dhe nuk do të hasni në probleme gjatë lojës tuaj.

Gjithsesi, dhe pse si fazë mund të duhet paksa e gjatë për ju dhe që do kohë, ju rikujtoj që është një e vetme dhe ju nuk do të duhet që të riplotësoni më pas këtë të dhëna, ndryshe prej regjsitrimeve të tjera që ju mund të keni kryer.

Pasi ju kryheni dhe këtë fazq është periudha të shkoni te faza e fundit e regjistrimit e cila daton gjithashtu dhe me përfundimin e të gjithë fazës së regjistrimit dhe pas kësaj ju do të keni aksesin e plotë të lojës në Volcanobet.

Kujdes, në qoftë se ju nuk jeni në moshën mbi 18 vjec ju do e keni të pamundur që të krijoni një llogari dhe të bashkoheni me lojërat e fatit, kjo sepse në bazë të regullores dhe të legjislacionit të vendeve. Mosha minimale që ju mund të bashkoheni me Volcanobet është 18 vjec.

bëhuni pjesë e Volcanobet për të përjetuar më tepër emocione dhe për t’u bërë pjesë e fitimeve. Informacione të hollësishme rreth kazinosë Volcanobet Live mund të gjenden këtu: https://bastetbet1.com/volcano-bet-live-casino/.

Lajmet përkatëse