Menu

Volcanobet Wingo

Volcano bet Wingo

Volcanobet Wingo

Kur bëhet fjalë për shumë llojshmëri lojërash ju do të gjeni në Volcanobet një pafundësi. Pasi ju bëheni pjesë e kuptoni se argëtimi me Volcano bet ka një tjetër dimension dhe do të gjeni në të një shumëllojshmëri lojërash dhe mundësish fitimi. Shumë prej kompanive ofrojnë casino dhe baste sportive, por Volcanobet ka zgjedhur të ofrojë për ju më shumë duke ofruar që të bëheni pjesë e lojës Wingo. Një ndër lojërat më të thjeshta dhe që ka një numër të madh ndjekësish. Në qoftë se ju zgjidhni të bëheni pjesë e kësaj loje do të keni mundësi që të argëtoheni dhe të njiheni me mundësitë e ndryshme të fitimit sic është dhe jackpoti.

Loja Wingo është tepër e thjeshtë dhe e njohur për ju. Ju do të duhet të bëni përzgjedhjen e disa numërave dhe do të prisni të bëhet hedhja e shortit. Në momentin kur nis hedhja e shortit do të cilësohet dhe starti i lojës. Duhet të dimë që lojërat zhvillohen live dhe ju do të duhet të prisni nëse ka nisur loja deri në nisjen e lojës tjetër. Pasi nis loja ju do të duhet të ndiqni atë dhe nëse ju arrini të keni bërë përzgjedhjen e duhur atëherë do të keni mundësinë të jeni ju një prej fituesve. Kryesisht, loja zhvillohet gjatë gjithë ditës kështu që ju do të keni mundësi që të bëni sa më shumë lojëra që të jetë e mundur. Lojërat janë tepër të shpejat dhe ju japin mundësi që të bëheni pjesë e sa më shumë prej tyre.

Të bëhesh pjesë e lojës ju do të duhet që të bëni një bast i cili ka një shumë mnimale prej 0.5$. Një shumë kjo gjithëpërfshirëse, dhe të gjithë ju keni mundësi që të përfshiheni në lojë me këtë shumë. Shuma minimale është vendosur e tillë që gjithkush që ka dëshirë të mos ndihet i përjashtuar prej argëtimit. Përcaktimi i shumës maksimale varet prej llogarisë tuaj, në varësi të mundësisë që keni ju për të suportuar shuma më të mëdha. Për të përfunduar bastin ju do të duhet që pasi keni përzgjedhur numërat të shtoni dhe shumën dhe më pas të përfundoni bastin tuaj.

Sa më shumë lojëra që ju bëheni pjesë keni mundësi të fitoni më shumë. Jo vetëm prej lojërave që bëheni pjesë, por gjithashtu dhe prej jackpots. Shuma e jackpots është variable dhe ju do të njiheni me të cdo moment, shuma ndryshon në varësi të ditës së lojës dhe shumës së përgjithshme që është bërë loja. Një arsye më shumë për të zgjedhur seksionin Wingo për lojën tuaj dhe për të fituar shumë më shumë.

Informacione të hollësishme rreth Volcanobet Bastet sportive janë në dispozicion këtu: https://bastetbet1.com/volcano-bet-bastet-sportive/.

Lajmet përkatëse