Menu

Arcanebet bonus

Arcanebet bonus

Arcanebet bonus

Një ndryshim midis lojërave elektronike dhe atyre të cilat ju i zhvilloni në sallat fizike të lojërave është se online ju do të keni mundësi të përfitoni një mori bonusesh gjatë lojës. Bonuset janë të ndryshme dhe që përshtaten me kategorinë e lojës që ju zgjidhni. Arcanebet, ka zgjedhur që prej fillimit kur ju kryheni regjistrimin të ofrojë për ju bonusin e regjistrimit dhe më pas gjatë gjithë lojës të keni një vazhdimësi bonusesh të tjera.

Kujdes, përdorni një email i cili është aktiv dhe ju do të merrni njoftime gjatë gjithë kohës kur ka një bonus të rri dhe që është aktiv për ju.

Cfarë bonusesh ofron Arcanebet ?

Sic, e përmendëm dhe më parë ju keni mundësi që të njiheni dhe të shihni më nga afër se cfarë ofrohet për ju. Që prej regjistrimit ju do të përfioni bonusin e mirë se ardhjes i cili është i pari që fitoni por jo i vetmi. Ky bonus është një mundësi e mirë për ju dhe ju do të keni shansin që të përfitoni dicka nga loja që prej fillimit. Bonusi ka dy kategori dhe ju do të zgjidhni mes basteve sportive dhe casino, pra kur regjistroheni do të përzgjidhni se prejt kujt do të përfitoni. Bonusi konsiston në përfitimin që merrni ju prej depozitës së parë që kryheni dhe e gjitha do të përkthehet në një shumë që ofron Arcanebet për ju. Shuma që ju do të fitoni në bastet sportive është një shumë prej 30$ ose ekuivalente e saj me monedhën që ju keni zgjedhur dhe, nq oqftë se keni zgjdhur casino shuma është 200$.

Ky bonus do të ndihmojë ndjeshëm lojën tuaj dhe ju do të keni një llogari më të plotë për të luajtur dhe për të fituar më shumë. Kujdes, në qoftë se ju zgjidhni që të përfitoni prej një bonusi i cili ofrohet nga Arcanebet, ju duhet të njiheni më tepër me kushtet dhe rregullat që ka ky bonus. Në qoftë se ju nuk zbatoni si duhet një kusht atëherë dhe shuma që ju do të fitoni prej bonusit të përfituar nuk do të kreditohet në llogarinë tuaj. Pra, është tepër e rëndësishme që ju të përfitoni më shumë prej bonusit duke zbatuar si duhet kushtet. Më cdo rregull apo kusht ju do të njiheni në bonusi përkatës.

Ka një seri bonusesh ku ju mund të përfitoni prej tyre. Bonuset janë për cdo lojë që ofron Arcanebet dhe ka madje dhe bonuse të personalizuar ku ju od të keni mundësi të përfitoni prej tyre. Bonuse si: bonusi i ditëlindjes, bonusi i së mërkurës dhe shumë të tjerë të cilat presin për ju. Mjafton të ndiqni si duhet të gjithë rregullat dhe ju do të keni mundësi të përfitoni prej tyre.

Si të kontaktoni Arcanebet suporti? Gjeni përgjigjen në artikullin tonë: https://bastetbet1.com/arcanebet-suporti/.

Lajmet përkatëse