Menu

Volcanobet Live

Volcano bet Live

Volcanobet Live

Seksioni i basteve në Volcanobet është një mundësi tepër e mirë loje dhe ju do të keni mundësi të bashkoheni me bastet tuaja në dhjetra evente të cilat zhvillohen cdo ditë. Risia që ka zgjedhur të ofrojë për ju Volcanobet janë bastet live. Kjo mënyrë e re bastesh është tepër e këndshme dhe që ofron fitime të konsiderueshme për ju. Bastet live janë mënyra më e mirë për të gjithë ju që jeni të apasionuar pas sportit dhe ndiqni eventet live. Të vëndoshësh një bast live do të thotë që ju të bëni parashikimin tuaj, dhe të bashkoheni me bastin tuaj dhe pasi ngjarja ka nisur ose është drejt përfundimit.

Parashikimi tuaj është i vlefshëm në këtë rast, dhe ju mund të jeni më pranë fitores sepse do të parashikoni duke njohur disa prej kushteve të lojës dhe se si është duke u zhvilluar ajo.

Seksioni live

Në këtë seksion, ju do të keni mundësi të njiheni me të gjitha eventet të cilat janë duke u zhvilluar live dhe të vendosni bastin tuaj për to. Kryesisht, ka një sërë ngjarjesh që zhvillohen cdo ditë dhe ju mund të bëni parashikimin tuaj për secilën prej tyre. Ngjarjet janë të ndryshme dhe ju do të keni mundësi të bashkoheni jo vetëm me ngjareje nga sporti klasik i futbollit, por do të keni mundësi të bashkoheni dhe në sporte të tjëra të cilat janë basketboll, tenis, regbi, hendboll dhe shumë sport të tjera.

Risia në këtë seksion është se ju mund të bashkohni në bastet tuaja dhe në kategorinë eSports. Kjo mënyrë e re loje do të mundësojë që ju të keni një shans loje i cili zhvillohet në mënyrë elektronike dhe ju mund të vendosni bastin tuaj për një prej ngjarjeve që janë në lojë. Esports, janë një mundësi loje e cila do të dhurojë shumë, dhe një bast më i thjeshtë se zakonisht. Kjo lloj kategorie është një risi e cila ofrohet prej Volcanobet dhe e cila do të shndërohet në një sensacion për ju.

Volcano bet Live 1

Bastet live kanë një karakteristikë se ju do të duhet të ndiqni lojën vazhdimisht dhe të njihni më mirë të gjithë zhvillimin e saj. Kjo mënyrë është oak e vështirë, sepse për të ndjekur ngjarjet duhet të keni gjithashtu dhe disa abonive të cilat mundësojnë trasmetimin. Por, Volcanobet ka zgjedhur të qëndrojë gjithmonë pranë jush dh do të mbështesë vazhdimisht lojtarin, në ktë rast ju mund të ndiqni disa statistika nga loja të cilat mund të shërbejnë që ju të krijoni një ide mbi bastin që do të luani.

Mundësitë e basteve dhe në këtë rast janë të shumta, ju do të duhet të zgjidhni mes dhjetra mundësive për të vendosur bastin tuaj. Gjithashtu pozicionimi i tyre është i njëjtë, dhe këto mundësi nuk ofrohen vetëm për ato sporte të cilat kanë një mbështetje të madhe popullore por dhe për seksionin e eSports, do të keni disa mundësi për bastin tuaj.

Bileta e bastit, është në të djathtën tuaj dhe në të do të azhornohen të gjitha ndryshimet që ju kryheni. Ndërtimi i saj është i thjeshtë dhe ju do të keni mundësi të vendosni në të më shumë se një ndeshje të vetme nga seksioni live, Për të përfunduar bastin tuaj ju do të duhet të shtoni shumën që dëshironi të vendosni bast dhe mënjëherë do të vendoset basti tuaj.

Kujdes, në këtë seksion të basteve live ju do të duhet të dini se koeficientët janë të ndryshueshëm dhe ata mund të ndryshojnë vazhdimisht deri sa ju të vendosni bast. Azhornimi i tyre bëhet në mënyrë automatike në varësi të lojës që zhvillohet.

Si funksionon celulari Arcanebet? Lexoni më shumë detaje këtu: https://bastetbet1.com/arcanebet-versioni-mobile/.

Lajmet përkatëse