Menu

Arcanebet eSports

Arcanebet eSports

Arcanebet eSports

Mundësitë e argëtimit tashmë kanë marrë një natyrë tjetër dhe ju do të gjëni një mundësi argëtimi cdo herë që bëheni pjesë e Arcanebet. Të argëtohesh sot nuk do të thotë t ndjekësh mënyrat klasike si lojërat e ndryshme që ofron casino apo të bëhesh pjesë e basteve sportive, eSport është një prej atyre mundësive e cila ofron shumë për të gjithë lojtarët e saj dhe që gjithmonë do të gjeni argtëim. Seksioni eSports është një risi e ofruar nga Arcanebet dhe që gjithmonë do të ofrojë argëtim për ju dhe fitime të konsiderueshme.

Cfarë ofron eSports ?

eSport është ajo kategori loje ku ju do të bëheni pjesë me bastet tuaja për lojëra elektronike të cilat zhvillohen online. Një mundësi basti e cila është nënvlerësuar së tepërmi por që kohët e fundit shumë prej bastvënësve e konsiderojnë si një mundësi e mirë për të bërë disa fitime. Loja në eSport zhvillohet shumë më shpejt dhe ju do të keni mundësi të bëheni pjesë e më shumë lojërave, gjithashtu nuk ka një sezon apo një kohë të caktuar kur zhvillohen ngjarjet. Kështu që, ju do të keni mundësi të bëheni pjesë e tyre për një kohë të gjatë dhe nuk është një mundësi basti sezonale.

Arcanebet eSports 1

Lojërat që ofron eSport janë të ndryshme dhe ju mund të bëheni pjesë e disa prej tyre si: CS:GO, Dota 2, Lol, CoD, KoG, Rainboë Six, StarCraft II. Këto janë lojërat që ju mund të bëheni pjesë me bastin tuaj. Për të bërë parashikimin tuaj është e thjeshtë, njësoj si bastet sportive ju do të gjendeni para mundësive të ndryshme dhe para eventeve që janë duke ndodhur apo që do të ndodhin. Mundësitë dhe këtu janë të shumta dhe për një event ju do të keni mundësi që të zgjidhni më shumë se 10 mundësi basti, një shifër kjo e kosniderueshme.

Për të vëndosur bastin tuaj ju do të duhet të shkoni te mundësia që e vlerësoni dhe të klikoni në të. Në të djathtën tuaj do të shfaqet bileta online me mundësinë që ju keni zgjedhur. Ju do të keni mundësi që të vendosni në një biletë të vetme më shumë se një ngjarje dhe më interesantja është se ju mund të ndërthurni në këtë biletë dhe evente nga sporte të tjera që nuk janë pjesë e këtij seksioni. Përdundimi i bastit lidhet me shtimin e shumës që ju dëshironi të bëni pjesë të lojës dhe më pas mjafton që të prisni rezultatet për të parë nëse keni qëlluar apo jo.

Bëhuni dhe ju pjesë e kësaj risie si eSports për të përjetuar më shumë emocione loje dhe për të fituar më shumë prej saj.

Ne ju rekomandojmë të lexoni një artikull të ri mbi Arcanebet poromosion këtu: https://bastetbet1.com/arcanebet-poromocion/.

Lajmet përkatëse