Menu

Arcanebet poromocion

Arcanebet poromocion

Arcanebet poromocion

Të gjithë kanë mundësi në Arcanebet. Kur bëhet fjalë për të fituar më shumë ka vetëm një emër dhe është Arcanebet (https://bastetbet1.com/komente/arcanebet/). Lojtarët të cilat e kanë zgjedhur këtë kompani kanë vërtetuar se ka disa promocione të cilat janë vërtet interesantë dhe që ofrojnë shumë mundësi për të gjithë ata që bashkohen. Në seksionin i cili di dedikohet promocionit ju do të gjeni të gjithë informacionin e nevojshëm dhe mund të informoheni më shumë se si funksionon.

Kthimi i fundjavës

Një prej promocioneve vërtet interesant dhe që shumë prej lojtarëve preferojnë të përfitojnë prej tij është dhe Kthimi i fundjavës. Sic e dimë gjatë fundjavës zhvillohen eventet të cilat janë më të rëndësishme dhe të gjithë duan që të bëhen pjesë e tyre. Por, loja jo gjithmonë qëllon fituese dhe ne gjatë një loje do të humbasim dhe do të fitojmë. Ky promocion ofron mundësinë që ne të kthejmë mbrapsh disa prej humbjeve që keni pasur. Promocioni është i vlefshëm për ditën e hënë dhe ne pasi kemi luajtur prej të premtes dhe deri të djelë tashmë kemi mundësi që të marrim pas 15% të humbjeve tona. Aktivizimi i promocionit është i thjeshtë dhe mjafton që ju ta përzgjidhni atë ditën e premte përpara se të nisni lojën dhe të bëheni pjesë e sa më shumë lojërave që të jetë e mundur. Risku është pjesë e lojës por sa më shumë që ne eleminojmë atë aq më interesante dhe tërheqëse bëhet loja për të vazhduar më tej.

Arcanebet poromocion 1

Të gjitha kushtet që duhet të ndiqni janë të përshkruara në seksionin i promocionit dhe duhet të tregoheni të kujdeshëm me to. Në qoftë se nuk jeni brenda rregullave ju do të keni pamundësi për të tërhequr fitimet të cilat keni bërë.

VIP

Një trajtim i tillë mundësohet në të gjithë sallat e lojërave live dhe ju keni mundësi të përfitoni prej tij, por një trajtim i till kushton dhe për këtë ju jeni të vetëdijshëm. Të jesh pjesë e trajtimit VIP në Arcanebet do të thotë që ju të mos e merrni shërbimin me një gotë alkool por të jeni të diferencuar në atë që keni zgjedhur për të luajtur. Koha, është tepër e rëndësishme dhe për këtë arsye ju do të duhet të prisni vetëm pak dhe loja do të fillojë menjëherë. Komoditeti i mabjentit tuaj të preferuar dhe njëherësh trajtimi që do të merrni do e bëjë që loja tuaj të jetë më pozitive dhe pse jo të sjellë më shumë fitime për ju. Për t’u bërë pjesë e këtij sistemi mjafton që ju të keni llogari aktive më Arcanebet dhe mënjëherë të përfitoni prej të gjithë shërbimeve ekstra që mundësohen.

Këto janë disa prej promocioneve më të rëndësishme që ju do të duhet të përfitoni dhe të njiheni gjithashtu dhe me të tjerat që ofrohen. Kujdes, ndiqni si duhet të gjithë rregullat dhe kushtet. Nëse ju pëlqen bastet eSports, lexoni artikullin “Arcanebet eSports“.

Lajmet përkatëse