Menu

20BET – Depozita e parë

20BET - Depozita e parë

20BET – Depozita e parë

Bonusi është një ndër faktorët kyc të cilët e bëjnë që ju të zgjidhni një kompani bastesh online dhe që të bëhet një diferencim mes një dhe një kompanie tjetër. Një mundësi që krijohet për të gjithë lojtarët dhe që lojtarët përzgjedhin mes mundësive të ofruara. 20bet (https://bastetbet1.com/komente/20bet/) ofron disa të tillë dhe le të njiheni një për një me ta. Bonusi i depozitës së parë është një bonus i cili mirëpret të gjithë lojtarët që kryehjnë depozitën e parë pranë 20bet dhe ju ofron atyre një shumë bonus shtesë e cila shërben si një vlerësim për zgjedhjen dhe një shtysë në lojën e tyre.

Si mund të përfitojmë prej bonusit ?

Bonusi i depozitës së parë është në dispozicion për të gjithë lojtarët që kryhejnë depozitën e parë, pra kanë mundësi të përfitojnë prej saj të gjithë lojtarët të cilët janë tashmë pjesë e 20bet. Mjafton që ju të keni një llogari aktive dhe të bëni depozitën e parë për të përfituar prej këtij bonusi. Sic e kemi theksuar dhe në artikullin kushtuar regjistrimit ju bëni përzgjedhjen tuaj se prej kujt bonusi dëshironi të fitoni që prej regjistrimit. Ju zgjidhni opsionin nëse doni të përfitoni prej bonusit të ofruar për sport apo dhe bonusit të ofruar për kazino. Gjithashtu është dhe mundësia që ju të mos përfitoni prej asnjë bonusi tjetër. Bonusi është në dispozicion për të gjithë lojtarët që bëjnë depozitën e parë në një nga mundësitë e lojërave të ofruara nga 20bet.

Bonusi është i thjeshtë në kuptueshmëri ju mjafton që të selektoni opsionin që dëshironi të përfitoni bonus dhe në momentin kur të bëni depozitimin e parë do të keni mundësi të përfitoni prej tij. Shumat që ka akorduar 20bet për bonusin e depozitës së parë janë vërtet bujare dhe tepër të kënaqshme për të gjithë lojtarët. Shuma është 100% e depozitës së parë por jo më shumë se 100 EUR. Një shumë kjo që do i shërbente të gjithë lojtarëve të basteve sportive për të luajtur në to dhe për të vendosur baste të cilat kanë një vlerë më të madhe fitimi.

Kushti i vetëm për të përfituar është që ju të depozitoni një shumë nga 10 EUr dhe më shumë gjithashtu në bastet që ju do të luani duhet të përfshini në to ngjarje të cilat kanë një koeficient 1.5 ose më shumë në skedinat teke dhe 1.7 ose më shumë në skedinat multi. Për të përfituar prej bonusit të depozitës së parë është mirë që ju të informoheni në detaje për të gjitha kushtet dhe regullat që duhet të zbatoni për të përfituar prej tij. Kujdes, në të kundërt do të jetë e vështirë që ju të përfitoni prej shumës së fituar prej bonusit nëse nuk zbatoni regullat. Luaj sigurt me 20bet dhe fito më shumë. Ju mund të jeni të interesuar të lexoni rreth 20BET – Parashikimet. Gjeni informacione në artikull.

Lajmet përkatëse