Menu

20BET – Parashikimet

20BET - Parashikimet

20BET – Parashikimet

Lojtarët e bastev gjithmonë kërkojnë që në biletat e tyre të lojës të përfshijnë sa më shumë ngjarje sportive dhe që ato të jenë fituese. Përfshirja e sa më shumë ngjarjeve sportive rrit shanset që dhe fitimet të jenë më të mëdha duke qënë se dhe probabiliteti që të shpalleni fitues është më i madh. Duke përfshirë më shumë ngjarje sportive në biletat e tyre të lojës ata automatikisht bëhen pretendent për të fituar shuma të cilat janë të konsiderueshme dhe që do të shpërblejnë lojën tuaj por jo vetëm kaq sepse 20bet do të dhurojë shumë më shumë për ju si lojtarë bastesh. Me bonusin parashikimi 20bet i ofron mundësinë të gjithë lojtarëve që të përfitojnë shuma jo për serinë e basteve fituese të cilat janë tepër të mira dhe që të gjithë bastvënësit do të ishin të lumtur të bëheshin pjesë e tyre.

Si mund të përfitoj prej bonusit parashikimet ?

Pjesë e këtij bonusi mund të bëhen të gjithë lojtarët e basteve të cilët kërkojnë të bëjnë parashikime për një seri ngjarjesh sportive pra që në biletat e tyre të basteve gjithmonë ka disa ndeshje dhe jo një apo dy ndeshje. Për të përfituar ju duhet që të keni një llogari aktive pranë 20bet dhe të keni bërë një depozitë të paktën 20 EUR gjatë 5 ditëve të fundit. Gjithashtu duhet të jeni siguruar që llogari tuaj është aktivizuar pra të keni bërë verifikimet përkatëse. Pasi ju keni bërë të gjithë verifikimet bëni depozitimin dhe mund të bëheni pjesë e këtij bonusi.

20BET - Parashikimet 1

Ngjarjet sportive të cilat janë të mundura për këtë bonus janë të përacktuara paraprakisht dhe ju keni mundësi të njiheni me to në seksionin e ndëruar enkas Forecasts atje ju do të keni mundësinë të zgjidhni mes ngjajreve që dëshironi të përfshini në lojën tuaj. Ju keni mundësi të zgjidhni mes dhjetra ngjarjeve të përfshira atje dhe ajo cka do të fitoni është ërtet një shumë tepër bujare dhënë nga 20bet. Për parashikimin e skatë të 10 ndeshjeve ju do të knei mundësi të fitoni një shumë e cila është 1000 EUR, a nuk është kjo ajo që ju kërkoni të fitoni shuma vërtet të mëdha për biletën që ju luani.  Ju do të mërrni 100 EUR për parashikimin e saktë të 9 ndeshjeve dhe 50 EUR për parashikimin e skatë të 8 ndeshjeve. Tashmë kompeticionet nuk do të zhvillohen vetëm në mesin tuaj apo të miqve tuaj për rezultatet e skata dhe numërin e madh të ngjajreve që ju parashikoni por me 20bet ju keni vërtet mundësi reale për të fituar shumë më shumë.

Kujdes, përpara se të bëheni pjesë e këtij bonusi ju duhet që të njiheni me regullat dhe kushtet përkatëse të tij që të përfitoni realisht dhe të bëni një lojë të regullt sipas asaj cka kërkohet. Në të kundërt do ta keni shumë më vështirë që ju të përfitoni prej saj.

Mësoni më shumë rreth 20BET – Depozitoni e éréin këtu: https://bastetbet1.com/20bet-depozita-e-pare/.

Lajmet përkatëse