Menu

20BET – Log IN

20BET - Log IN

20BET – Log IN

Pasi ju jeni regjistruar në 20bet dhe keni krijuar llogarinë tuaj keni mundësinë që të hyni në faqe nëpërmjet opsionit log in. Duke krijuar llogarinë tuaj ju i krijoni vetes më shumë mundësi që të përfitoni prej të gjithë shërbimeve të ofruara dhe prej të gjitha opsioneve që ofron 20bet. Pasi ju regjistroheni krijoni llogarinë tuaj dhe njëherësh përfitoni një lundrim të sigurt drjt argëtimit dhe fitimeve të cilat janë të shumta me 20bet. Mundësitë që krijohen për ju janë të shumta mjafton që të zgjidhni kompaninë tuaj të basteve 20bet dhe do të lundroni në botën e pafundme të basteve sportive dhe mundësive të fitimit.

Si kryhet log In ?

Opsioni i log in ndodhet në krye të faqes, ju atje keni mundësinë që të vendosni të dhënat tuaja për të shkuar te faqja e 20bet. Të dhënat që kërkohen janë ato që ju keni përdorur për të hapue llogarinë në 20bet. Pra ju duhet të vendosni email-in tuaj dhe fjalë kalimin ose ju mund të zgjidhni që të vendosni username që keni zgjedhur. Gjithashtu ju që ende nuk jeni regjistruar keni opsionin e regjistrimit. Nëse dicka nuk ka shkuar si duhet gjatë regjistrimit dhe keni harruar fjalë kalimin keni mundësinë që të zgjidhni një të rri duke e ndryshuar atë që këni pasur më parë.

Pasi ju kryeni procesin do të keni mundësi që të lundroni në llogarinë tuaj duke përfituar prej të gjithë shërbimeve që ofrohen online dhe prej të gjitha benefiteve që fitoni duke pasur një llogari në 20bet. Ju do të keni mundësi të navigoni në profilin tuaj dhe të kryeni të gjitha shërbimet dhe të krijoni një profil më të plotë të llofarisë tuaj.

Keni mundësi që të ndryshoni donjë prej të dhënave tuaja që nuk është si duhet apo që mund të ketë pasur një problem gjatë krijimit të llogarisë. Mundësia për të verifikuar llogarinë tuaj qëndron gjithashtu, ju duhet të vendosni të dhënat tuaja që kërkohen si një kartë verifikimi nga banka tuaj një faturë të shërbimeve utilitare që ju përdorni etj. Këto shërbejnë për të verifikuar profilin tuaj dhe për të krijuar një profil të sigurt dhe me të drejta të plota në navigimin online.

20BET - Log IN 1

Ekziston dhe një mundësi gjithashtu që ju të krijoni preferencat tuaja në profil, pra ju keni mundësi të zgjidhni mes opsioneve që ofrohen për të zgjedhur atë që ju mendoni ose që keni një kuptueshmëri më të mirë të saj. Ju mund të zgjidhni që të krijoni një format koeficientësh sic ju keni dëshirë, kohën e formatit, time zone që ju do të përdorni si dhe gjthashtu në bastet live në qoftë se ju dëshironi të zgjidhni ato ngjarje që kanë koeficientë të lëvizshëm apo jo. Këto të dhëna janë kryesisht të përcaktuara automatikisht me krijimin e llogarinë por gjithmonë të ofrohet mundësia që ju të kryeni ndryshimet që i mendoni të nevojshme.

Krijoini vetes një mundësi të mirë loje dhe  zgjidhni atë kompani që e ofron këtë, 20bet është e duhura për të gjithë ju si për bastvënësit ashtu dhe për lojtarët e seksioneve kazino.

Lajmet përkatëse