Menu

20BET -Depozitimi

20BET - Depozitimi

20BET -Depozitimi

Për tu bërë pjesë e lojërave kazino apo dhe për të vendosur bastin tuaj ju duhet që të e të nevojshme në llogarinë tauj për tu bërë pjesë. Depozitimi është procesi që ju kryheni për të kredituar shumat e nevojshme në llogarinë tuaj. Mënyrat që ofrohen për të kryer këtë proces janë të shumta është zgjedhja tuaj të shkoni me atë mënyrë që është më e përshtatshme për ju dhe që keni një eksperiencë të mëparshme apo thjesht mendoni se është më e duhura për ju. Pasi ju kryheni depozitimin i lejoni vetës që të bëheni pjesë e mundësive të ndryshme të argëtimit që ofron 20bet.

Si mund të kryejmë depozitimin ?

Procesi i depozitimit është një proces jo shumë i ndërlikuar dhe 20bet e ka afruar më shumë me ju këtë proces. Ajo ka bërë zgjedhjen që ju të kryheni të gjithë shërbimet tuaj pranë 20bet në një mënyrë të thjeshtuar dhe ndjeshëm më të aksesueshme se shumë prej faqeve të tjera të basteve që operojnë online. Opsionin e depozitimit ju e gjeni menjëherë sapo regjistroheni në kryhe të faqes dhe mund të klikoni mbi të për të shkuar te depozitimi. Pasi ju klikoni do të ndesheni me mënyrat e ndryshme që ofrohen nga 20bet për të kryher depozitën tuaj. Ju keni mundësi të zgjidhni mes dhjetra mundësive si: creditcard, cryptocurrency, creditcard alternative, skrill, neteller, ecopayz, mouchbetter, flexepin, perfectmoney, jeton, sitcpay. Sic e shihni ju keni mundësi të zgjidhni mes disa prej mundësive të ofruara nga 20bet për të kryer depozitimin. Mes tyre ka prej mënyrave të hershme që ekzistojnë për të kryer veprimet bankare online si kartat e kreditit dhe tashmë disa prej tyre si portofolat elektronikë dhe kriptovaluta që shihen si risitë që ofron për depozitë kompania 20bet. Kujdes, nëse zgjedhja tuaj është kripovaluta duhet të jeni të vetëdijshëm që të gjitha lëkundjet që pëson ajo do të reflektohen në llogarinë tuaj.

Si të tërhiqni para nga llogaria? Lexoni për 20BET – Tërheqja në blogun tonë.

20BET - Depozitimi 1

Pasi ju keni bërë zgjedhjen tuaj se me kë prej mënyrave do të kryheni shërbimin tuaj është koha që të plotësoni të dhënat e nevojshme që kërkon ky proces. Janë ato të dhëna që kërkohen kryesisht nga cdo veprim online që kryheni ju për të bërë pagesat tuaja. Në tabelën që shfaqet në të djathtën tuaj do të shihni të gjitha opsionet që duhet të plotësohen si: shuma që ju dëshironi të shtoni në llogarinë tuaj në monedhën që ju e keni përcaktuar që prej rejistrimit tuaj, kodi i bonusit në qoftë se ju e keni një të tillë por nuk është një informacion i rëndësishëm dhe që mund të ndikojë në procesin e depozitimit, emrin që je jeni regjistruar, numrin e kartës tuaj të krditit, CVV dhe datën. Hapi i fundit që ju duhet të bëni është të shkoni te opsioni submit për të përfunduar të gjithë procesin tuaj të depozitimit.

Këto ishin të dhënat që ju duhet të plotësonit nëse keni zgjedhur kartën e kreditit si opsion për të kryer depozitimin nëse ju zgjidhni portofolat elektonikë duhet vetëm të vendosni adresën e email dhe shumën që dëshironi të depozitoni për të kryer procesin. Një proces i thjeshtë dhe i mundshëm prej të gjithve i depozitimit ofron mundësi të shumta për të gjithë lojtarët që kanë zgjedhur 20bet që të procesojnë paproblem dhe të kenë liri aksesimi. Kujdes, shuma që ju mund të depozitoni është në dorën tuaj duke nisur nga 5 EUR dhe kjo një mundësi më shumë për të gjithë ju që do të zgjidhni 20bet. Lojë të mbarë për të gjithë ju.

20BET – Suporti – detajet mbi artikullin këtu: https://bastetbet1.com/20bet-suporti/.


Lajmet përkatëse