Menu

20BET – Tërheqja

20BET - Tërheqja

20BET – Tërheqja

Pasi ju jeni regjistruar keni kryer depozitën e parë keni luajtur dhe përvecse jeni argëtuar njëkohësisht dhe keni fituar është koha që ju të tërhiqni fitimet tuaja. Procesi i tërheqjes ka të njejtën llogjikë si të depozitimit, ju zgjidhni nj nga mënyrat e propozuara nga faqja dhe shkoni me atë mënyrë që ju mendoni se është e duhura ose me të njejtën mënyrë që ju keni kryer dhe depozitimin. Mundësitë e zgjedhjes dhe këtu janë të shumta mjafton që ju të shkoni te opsioni i tërheqjes dhe do të njiheni me mënyrat përkatëse ose dhe mund të drejtoni pyetje te shërbimi i klientit për të marrë të gjithë informacionin e nevojshëm mbi procedurën e tërheqjes. Si të depozitoni para në llogari? Lexoni në artikullin “20BET – Depozitimi”.

Si mund të procesojmë me tërheqjen ?

Tërheqja është procesi i cili vjen pasi ju keni kryer fitimet e para në llogarinë tuaj dhe kërkoni që këtëo fitime ti shtoni në portofolin tuaj. Sic u njohëm me mundësitë endryshme që ofron depozitimi dhe tërheqja ofron po ashtu një numër të konsiderueshëm mundësish që ju të kryeheni tërheqjen dhe të zgjidhni mes tyre. Ju keni mundësinë që të zgjidhni mes mënyrave si kartat e bankës apo dhe portofolat elektonikë për të bërë tërheqjen tuaj. Kujdes, për të kryer procesin e tërheqjes dhe keni përfituar prej bonuseve të caktuar ju duhet që të keni kryer te gjithë detyrimet e nevojshme të tyre dhe të keni plotësuar të gjithë kushtet e vendosura për bonusin në të kundërt shuma që ju keni në llogarinë e 20bet nuk është e mundur që të tërhiqet dhe do të zerohet me mbarimin e aftatit të bonusit. Për të përfituar shumat e tërheqjes ju duhet që të përzgjidhni dhe të përmbushni të gjitha detyrimet e llogarisë që shuma të shtohet dhe të jetë e aksesueshme për tu tërhequr.

Procesi i tërheqjes ndryshe nga depozitimi është një proces i cili kërkon një kohë pak më të madhe për tu procesuar për tu bërë verifikimet e nevojshme. Ju pasi zgjidhni një prej mënyrave të tërheqjes njiheni automatikisht dhe me kohën që është vendosur në dispozicion për cdo tërheqje dhe që është e nevojshme që ju të merrni në xhepin tuaj të ardhurat. Krysisht mënyrat klasike si kartat e bankës apo dhe transaktsonet bankare kërkojnë kohën e tyre kështu që ju duhet të prisni nga 2 deri në 5 ditë që të përfitoni shumën tuaj ndërsa ka dhe mënyra të tjera të cilat janë tepër të shpejta dhe efikase si porofolat elektronikë të cilët kërkojnë një kohë shumë të shkurtër që shuma të shtohet në llogarinë tuaj është thjesht cështje minutash dhe ju do të keni mundësinë që të merrni shumën tuaj.

Përsa i përket shumës që ju mund të tërhiqni është një shumë që 20bet ka zgjedhur të jetë simbolike, duke vlerësuar se është e gjitha fitimi tuaj ju mund të tërhiqni shuma duke filluar nga 1 EUR dhe më shumë. Gjithashtu të gjithë komisionet e daljes së shumës janë zeruar duke krijuar mundësinë që ju të përfitoni shumën tuaj të paprekur. Zgjidni 20bet si kompaninë tuaj të basteve online dhe nuk do të zhgënjeheni.

Ne ju rekomandojmë që të njiheni me temën e 20BET – Promocion këtu: https://bastetbet1.com/20bet-promocion/.


Lajmet përkatëse