Menu

20BET – Depozita e parë

20BET - Depozita e parë

20BET – Depozita e parë

Të gjithë lojtarët e 20bet kanë mundësinë që të përfitojnë një bonus i cili ofrohet për depozitën e parë që ata kryejnë. Ky bonus ashtu si te bonusi i depozitës së parë për bastet sportive ofrohet për kazino. Pra të gjithë lojtarët e kazino kanë mundësinë që të përfitojnë prej bonusit të depozitës së parë i cili është vërtet një bonus tepër i këndshëm dhe që do të ofrojë disa mundësi ekstra për të gjithë ju që përfitoni prej tij. Bonusi i depozitës së parë ofrohet me qëllim që të gjithë lojtarët e kazino të kenë mundësi të përzgjedhin lojëra të ndryshme nga ky seksion dhe të kenë mundësinë që të mos kufizohen në zgjedhjen e tyre duke u ndikuar nga shuma që kanë në dispozicion për të luajtur.

Si mund të përfitojmë prej bonusit të depozitës së parë ?

Një bonus i cili u ofrohet të gjithë lojtarëve të 20bet (https://bastetbet1.com/komente/20bet/) të cilët në momentin e regjistrimit kanë zgjedhur opsionin për të përfituar prej bonsuit të dedikuar kazinosë. Kjo mundësi bonusi ofrohet për ta dhe është vërtet mundësi e artë. E quhaj të artë sepse shuma që ofrohet është e tillë është një shumë e cila vërtet krijon mundësi shtesë për të gjithë lojtarët dhe mundëson një lojë më interaktive për të gjithë ata. Për tu bërë pjesë e bonusit ju duhët të keni një llogari aktive pra ju duhet të keni kryer të gjithë verifikimet e nevojshme për të pasur mundësinë e aksesit të plotë në 20bet.

Pasi ju keni kryer të gjithë verifikimet e nevojshme është e rëndësishme që të jeni njohur me kushtet dhe rregullat e vendosura për këtë bonus. Është tepër e rëndësishme që ju të zbatoni me përpikmëri të gjithë rregullat dhe kushtet sepse janë ato të cilat diktojnë lojën tuaj kur ju përfitoni prej bonusit. Jo vetëm prej këtij bonusi por prej të gjithëve sepse të gjithë kanë regulla dhe kushte specifike të cilat është e rëndësishme që ju ti zbatoni me përpikmëri. Kur ju njiheni me regullat dhe bini dakort me to është momenti që të kryeni depozitën e parë për të përfituar prej bonusit.

Shuma që ju mund të depozitoni është variabël dhe 20bet nuk ka vendosur një limit të asaj shume që ju dëshironi të shtoni vetëm një minimum i cili është 20 EUR në llogarinë tuaj. Ju do të përfitoni nga bonusi 100% të depozitës së parë por jo më shumë se 120 EUR. Një shumë kjo e konsiderueshme e cila ju fton që ju të bëheni pjesë e larmishmërisë së lojrave dhe të bëheni pjesë e tyre.Më shumë informacion ju mund ta merrni pranë seksionit përkatës së këtij bonusi ose dhe mund të drejtoni pyetjen tuaj për të marrë një informacion të plotë nga asistentët e shërbimit të klientit. Lojë të mbarë për të gjithë ju dhe sa më shumë fitime për ju. More: bbbet-hu.com

Lexoni për bonusin nga libralidhësi 20BET – Depizita e dytë.

Lajmet përkatëse