Menu

20BET – Programi VIP

20BET - Programi VIP

20BET – Programi VIP

Të gjithë dëshirojmë që në kompaninë e basteve ku bëjmë pjesë të marrim një trajtim të diferencuar. Një shërbim që të ma kushtohet vetëm ne i plotë dhe që të krijojë për ne mundësi të shumta. Tashmë këtë mundësi ju e gjeni në 20bet. Të bëhesh pjesë e programit vip në sallat fizike të lojërave ju duhet që të paguani për të marrë këtë shërbim dhe donjëherë ky shërbim nuk e justifikon atë shërbim që ju merrni por tashmë me 20bet trajtimi vjen falas. Ju do të bëheni pjesë e tratimit të programit vip falas pa asnjë kosto shtesë vetëm duke bërë depozitën e parë. Ju do të përfitoni automatikisht pasi kryheni depozitën e parë një shërbim i cili është vërtet cilësor dhe ju do të ndiheni të vlerësuar.

Cfarë ofron ky lloj shërbimi për të gjithë lojtarët ?

Shërbimi ofron atë cka ju keni kërkuar prej kohësh të merrni një trajtim të diferencuar për atë cka ofrohet për ju. Mjafton të bëheni pjesë e 20bet për të përfituar prej këti shërbimi i cili është vërtet cilësor. Ju pasi kryheni depozitën e parë bëheni pjesë e këtij shërbimi dhe do të knei mundësinë që të avanconi dhe të ngjiteni në hierarki shkallë shkallë. Performanca tuaj është ajo e cila dikton ecurinë në shkallët e këtij programi. Ka disa level dhe ju do të përshkruani secilin prej tyre duke nisur prej level 1 e deri në vazhdim e gjitha që duhet të bëni është të luani lojën tuaj të preferuar. Tingëllon e cuditshme por mëse e vërtetë mjafton që të luani dhe për cdo 12,5 EUR të shpenzuar ju do të keni mundësinë që të fitoni një pikë. Sa më shumë pikë të grumbulluara aq më shumë ju do të ngjiteni në hierarki dhe do i krijoni vetes mundësi për tu bërë pjesë e cmimit të madh.

20BET - Programi VIP 1

Duke qënë pjesë e programit vip ju keni mundësinë të përfitoni disa shërbime të cilat ofrohen nga 20bet për këtë kategori dhe do të ndiheni vërtet të vlerësuar dhe të mirë trajtuar. Ju do të përfitoni nga shërbimi i klientit një shërbim i cili nuk ka limit kohor dhe mund ta merrni kur dëshironi, do të përfitoni nga programi vip promotions, do të keni mundësinë që të gëzoni një sasi tërheqjesh më të mëdha se klientët e zakonshëm dhe do të keni mundësinë e një mbështetje nga menazher personal për cdo risi dhe të re në ofertë ju do të lajmëroheni dhe do të keni kontakt në kohë rekord.

Bëni zgjedhjen e duhur dhe përfitoni shërbimin e munguar, një shërbim i cili është ekselent dhe një lojtar si ju duhet patjetër të mbështetet prej këtij shërbimi. Më shumë informacion mund ta merrni në seksioni i bonusit krijuar enkas për këtë shërbim gjithashtu dhe duke drejtuar pyetjen në asistenca teknike. Zgjidh 20bet dhe përfito shërbimin i cili është më i miri për momentin, merr kohën tëndë për argëtim dhe fito më shumë. More: bet-hu.com

Shikoni artikullin përkatës – 20BET – Rimbushja e premtes: https://bastetbet1.com/22bet-rimbushja-e-se-premtes/.

Lajmet përkatëse