Menu

20BET – Regjistrimi

20BET - Regjistrimi

20BET – Regjistrimi

Pasi ju keni vendosur që të bëheni pjesë e 20bet dhe keni zgjedhur atë si kompaninë tuaj të basteve online vjen procesi i regjistrimit. Një proces tërësisht i thjeshtuar nga ato car ju jeni ndeshur më parë. Tashmë ju mund të kryeni verifikimet përkatëse që prej fillimit të regjistrimit duke mos dashur të bëni ato pasi jeni regjistruar. 20bet ka krijuar për ju një mundësi që regjistrimi të kryhet prej të gjithëve duke mos dashur që të zotëroni njohuri të avancuara në informatikë por mjafton disa njohje bazë të cilat janë të nevojshme që që ju shpesh i përdorni në regjistrimin që kryeni në shërbimet online. Tashmë është e kotë të pretendosh se njohuri të avancuara kërkohen për procedurën e regjistrimit apo dhe navigimit sepse tërësisht të gjithë shërbimet nga ato më utilitare deri te shërbimet e argëtimit po ofrohen online dhe kushdo e ka këtë mundësi që të lundrojë pa problem.

Si kryhet regjistrimi?

Duke qënë se 20bet ka zgjedhur që të ofrojë një shërbim të thjeshtë për klientët por me një diferencim në cilësi ajo ka zgjedhur që dhe regjistrimin ta ofrojë ndryshe nga ju jeni përballur deri më tani. Opsioni i regjistrimit është në krye të faqes dhe ju mjafton një klik atje dhe do të keni mundësinë të procedoni në regjistrim. Pasi ju shkoni te opsioni i regjistrimit do të shihni që keni mundësi të zgjidhni mes alternativave për të përfituar bonusin e mirë se ardhjes në kategorinë e basteve sportive apo dh të kazinove. Gjithashtu ekziston dhe alternativa që ju të zgjidhni no bonus duke mos dashur që të përfitoni asnjë bonus qoftë në kazino apo baste sportive.

20BET - Regjistrimi 1

Procesi i regjistrimit në 20bet është ndarë në tre hapa që ju duhet të ndërmerni. Ju si hap të parë duhet të përcaktoni shtetin nga i cili jeni duke u regjistruar më pas ju duhet që të plotësoni alternativat boshe me email-in tuaj dhe passëordin pasi ju keni kaluar këtë hap është koha të plotësoni hapin e dytë të regjistrimit.

20BET - Regjistrimi 2

Hapi i dytë i regjistrimit përkon me të dhëna të cilat mund të konsiderohen më konfidenciale ju do të keni mundësinë që të zgjidhni monedhën që do të keni depozitën tuaj dhe keni një larmishmëri mundësi zgjedhjesh mes asaj që ofrohet nga 20bet. Më pas ju duhet të vendosni emrin tuaj dhe mbiemrin, njëherësh dhe ditëlindjen tuaj. Këto të dhëna janë të rëndësishme që ju të kryeni verifikimet e plota të regjistrimit dhe më pas të keni aksesim të plotë në 20bet.

Cilat lojëra janë të disponueshme në 20BET Kazino? Lexoni në blogun tonë.

20BET - Regjistrimi 3

Hapi i fundit i cili duhet të ndiqet për të kryer procesin e regjistrimit është që ju të plotësoni opsionet me të dhëna të tjera që janë të nevojshme për tu ndjekur nga ju. Ju duhet që të plotësoni rrugën ku ju jetoni, post kodin e qytetit tuaj, qytetin ku ju jetoni dhe numërin e telefonit. Sic e përmendëm këto të dhëna kërkohen që në procesin e parë të regjistrimit që ju të keni mundësi që të verifikoni llogarinë tuaj që prej fillimit për të vazhduar më tej me procesin e lojës të 20bet. Pasi ju keni plotësuar këto të dhëna shkoni te opsioni që të lejoni të përfitoni prej bonusit të ofruar. Dhe për të përfunduar dhe të dërgoni të dhënat tuaja shkoni te opsioni submit. Pasi ju plotësoni të dhënat tuaja do të keni mundësi që të merrni një email verifikimi dhe të vazhdoni normalisht lundrimin në 20bet. Kushti i vetëm është që ju të jeni mbi 18 vjec, ju urroj një lojë të mbarë për të gjithë ju.

Si të hyni në faqen 20Bet? Lexoni këtu: https://bastetbet1.com/20bet-log-in/.


Lajmet përkatëse