Menu

20BET – Depizita e dytë

20BET - Depizita e dytë

20BET – Depizita e dytë

Bonsui i depozitës së dytë është një bonus tepër miqësor dhe që do t vlerësojë tejë mase lojtarët e 20bet. Shpesh herë ju keni dëgjuar për bonusin e depozitës së parë por tashmë do të keni mundësinë më 20bet që të përfitoni jo vetëm prej fillimit por të përfitoni dhe për depozitën e dytë që ju do të kryheni. Pra ndryshe nga ajo cka ofrohet rëndom ju tashmë do të gjeni një mbështetje dhe për depozitën e dytë që do të kryheni në 20bet, e kush nuk do të dëshironte që të përfitontë nga kjo mirë se ardhje bujare që ofron vetëm 20bet. Tashmë pëerfito jo vetëm për depozitimin e parë por dhe për të dytin.

Si mund të përfitojmë prej bonusit ?

Bonusi i depozitës së dytë ofrohet për të gjithë lojtarët e kazino të cilët kryejnë depozitimin e dytë në 20bet. Pai ju keni kryer verifikimet përkatëse dhe keni përfituar pre bonusit të mirë se ardhjes pra të depozitës së parë tashmë këni mundësi që të përfitoni dhe prej bonusit të depozititës së dytë që ju do të kryheni. Një mundësi fantastike për të gjithë lojtarët e kazino dhe kazino live të cilët do të kenë tashmë më shumë mundësi për të luajtur dhe automatikisht ky bonus shndërohet në një probabilitet më të lartë për të përfituar më shumë nga 20bet dhe mundësitë që ofron ajo.

Lojtarët e 20bet pasi kanë bërë lojën e tyre në seksionin kazino dhe kanë tërhequr fitimet e para tashmë do të kenë mundësinë të përfitojnë një bonus dhe për depozitën e dytë që ata do të kryhejnë tashmë një procedurë më e thjeshtë sepse ata janë njohur me regullat dhe kushtet në bonusin e parë dhe tashmë mjafton të ndjekin të njejtën vijë llogjike. Për tu bërë pjesë e këtij bonusi ju duhet që të kryheni depozitën e dytë pranë 20bet.

Pasi ju vendosni shumën që dëshironi të depozitoni duhet të vendosni dhe kodin e bonusit për të përfituar nga ky bonus. Kodi i bonusit “2DEP” është i rëndësishëm që ju të përfitoni prej bonusit të dytë njëkohësisht dhe shuma që ju duhët të depozitoni është e përcaktuar pra ka një minimun që është 20 EUR. Ju duhet të depozitoni duke nisur nga kjo shumë dhe në vazhdim. Pasi keni kryer këto hapa ju do të përfitoni automatikisht prej bonusit i cili është në dispozicion. More: bbbet-hu.com

Prej bonusit ju përfitoni 50% të depozitës që keni kryer por jo më shumë se 100 EUR dhe gjithashtu përfitoni dhe rotullime falas 50 të tilla. Të cilat 25 i përfitoni automatikisht dhe 25 të tjera aktivizohen pas 24 orësh. Cili lojtar kazinojë nuk do të dontë që të përfitonte prej këture mundësive shtesë të dhuruar enkas për ju. Për më shumë infromacione shtesë ju mund të shkoni te seksioni i bonusit për katës ose dhe mund të merrni më shumë informacion nga asistenca teknike.

Mësoni se si të depozitoni para në një llogari. Lexoni për 20BET – Depozita e éryne këtu: https://bastetbet1.com/20bet-depozita-e-pare-2/.

Lajmet përkatëse