Noxwin

Tashmë ju do të duhet që të zgjidhni një kompani lojërash e cila do të ofrojë për ju shumë mundësi lojërash dhe jut ë keni mundësi që të përfitoni prej lojërave të saj por jo vetëm, të keni dhe mundësi të tjera si promocione, bonuse dhe jackpots. Të gjitha këto do të jenë një shtysë për ju që të zgjidhni kompaninë tuaj të basteve dhe të lojërave. Kështu që në përzgjedhjen tuaj do të duhet të ndikojë kjo mundësi dhe ju duhet që të bëni zgjedhjen më të mirë. Noxwin, është një mundësi e mirë për ju dhe ju duhet të vlerësoni këtë mundësi dhe të bëni zgjedhje tuaj për një lojë më të mirë.

Licensimi I Noxwin

Për të zhvilluar lojën tuaj ju do të duhet që keni siguri të plotë në kompaninë që do të bashkoheni kështu ju do të zgjidhni sigurinë dhe një kompani e cila është e lisencuar që ju të zhvilloni aktivitetin tuaj. Të gjitha të drejtat janë të mbrojtura dhe kjo është në kuadër të legjislacionit përkatës. Website operohet nga Galaxy Group Ltd, I cili do të procesojë të gjitha të dhënat tuaja sa I përket lojës, pagesave dhe të gjithë procesit në Noxwin.com, ajo është e lisencuar dhe ka një lisencë nga Government of Curacao, license #365/ JAZ.

Gjithashtu, sa I përket zhvillimit të lojës ju nuk do të hasni pengesa sepse Noxwin është e licensuar me një licensë në det e cila do të ju japi mundësi që jut ë zhvilloni lojën tuaj pa problem dhe pse është e ndaluar sa I përket pjesës së legjislacionit tuaj të brendshëm. Zgjidhni një kompani e cila ju asiston dhe ju ofron ju mundësinë për tu bërë pjesë e lojërave të ndryshme, me siguri dhe e paisur me të gjithë licensimin e duhur.

Noxwin_web

Mundësitë e Noxwin

Kur zgjidhni kompaninë tuaj të basteve ju do të shihni të gjitha mundësitë që ofrohen dhe jo vetëm sa I përket basteve sportive por lojërave të ndryshme në tërësi. Noxwin, është një ndër ato kompani e cila ofron për ju mundësi të ndryshme dhe ju do të keni shansin që të bëheni pjesë e lojërave të ndryshme dhe të keni mundësi të fitoni më shumë prej të gjithë lojës që do të zhvilloni në Noxwin. Sa I përket basteve sportive ju do të bëheni  pjesë e lojërave të ndryshme që ofrohen, që prej lojërave klasike si: futbolli, vollejbolli, basketbolli, tenisi, hokej dhe shumë prej lojërave të cilat ju do I ndeshni në Noxwin. Basti në Noxwin do të jetë I thjeshtë dhe ju do të ndeshni me shumë mundësi për bastin tuaj, dhe mjafton të zgjidhni një prej mundësive dhe ajo do të reflektohet në biletën tuaj online. Në një biletë të vetme ju do të keni mundësi që të përfshini më shumë se një ngjarje të vetme dhe kjo do të jetë një mundësi e mirë që jut ë fitoni më shumë prej lojës tuaj dhe të përfshini në bastin tuaj jo vetëm një kategori sporti por disa dhe kështu ju do të kombinoni mundësitë më të mira të lojës sipas jush. Noxwin do të ofrojë mundësinë që ju të bashkoheni me bastin tuaj me shuma simbolike dhe të keni mundësi të fitoni më shumë prej të gjithë lojës tuaj. Bastet do të ofrohen dhe në seksionin live dhe kjo është një mundësi e mirë e cila do të krijohet për ju dhe lojën tuaj në përgjithësi. Seksioni live do të shoqërohet gjithashtu dhe me opsionin e live stream që ju të keni mundësi që të ndiqni ngjarjet live që do të zhvillohen.

Casino, është mundësia tjetër e lojës që ju do të ndeshni dhe do të keni mundësi që të përfitoni prej lojës që do të krijoni atje. Lojërat në këtë seksion do të jenë të shumta dhe ju do të keni shansin për të zgjedhur atë që përshtatet më shumë me ju. Duke qenë se Noxwin bashkëpunon me ofertuesit më të mirë ju do të merrni gjithmonë një mundësi loje e cila do të vlerësojë të gjithë lojën tuaj. Për të bërë zgjedhjen tuaj ju do të duhet të shkoni te seksioni dhe të shihni të gjitha kategoritë që ofrohen për lojën tuaj. Zhvillimi I lojërave është komod dhe ju do të keni mundësi që të bashkohni në disa prej tyre duke zhvilluar lojën tuaj. Noxwin, ofron gjithashtu dhe një mundësi më shumë sic është jackpots, ku ju do të keni mundësi të përfitoni më shumë prej të gjithë lojës që do të zhvilloni dhe prej jackpots të cilat janë të shumtë dhe që do të ofrojnë gjithmonë një mundësi ekstra për lojën tuaj. Në këtë sekion loje ju do të gjeni slots, lojëra elektronike të cilat do të ofrojnë shumë për ju dhe do të keni më shumë mundësi për argëtim.

Esports, është një kategori e re lojërash e cila si risi do të ofrojë për ju gjithmonë një mundësi më të mirë për bastin tuaj. Në këtë seksion ju do të ndesheni me ngjarje të cilat zhvillohen në mënyrë virtuale dhe kështu do të vendosni bastin tuaj për to. Seksioni ofron një larmishmëri bastesh dhe për tu bërë pjesë e tyre ju do të keni mundësi të merrni të gjithë informacionin e nevojshëm, duke qenë se janë lojëra të reja dhe nuk është se ju njihni ekipet apo dhe indivitët pjesëmarrës. Për të vendosur bastin ju do të ndiqni të njejtat proceduara duke shkuar te mundësitë dhe duke zgjedhur një prej tyre. Në biletën tuaj elektronike do të shfaqet mundësia që ju keni zgjedhur, kështu ju do të krijoni një mundësi të mirë basti për vete dhe do të keni mundësi që me sistemin e kombinuar të shtoni më shumë se një ngjarje të vetme në lojën tuaj. Mundësia për të përfshirë baste nga disa seksione do të ju ndihmojë që ju të krijoni për lojën një mundësi ku do të përfitoni më shumë.

Avantazhet dhe disavantazhet
  • Webfaqe cilësore
  • Mundësi lundrimi në aplikacion
  • Shërbim klienti i shpejtë dhe në gjuhën shqipe
  • Shumë llojshmëri ngjarjesh
  • Vështirësi përzgjedhjeje
  • Sistemim jo i mirë i lojërave në casino
  • Ngecje e web-it për shkak të animacioneve

Seksioni I pagesave I Noxwin

Që ju të keni mundësi të nisni lojën do të duhet që të bëni depozitimin. Për të kryer depozitimin ju do të duhet që fillimisht të keni krijuar llogarinë tuaj dhe të  keni bërë të gjithë hapat e resjistrimit. Më pas ju në seksioni I pagesave do të njiheni me të gjitha mundësitë që ofron depozita dhe do të duhet të zgjidhni mes të gjitha mënyrave të cilat ofrohen për ju. Kryesisht, mënyrat janë ato që ju njihni dhe I keni hasur shpesh në depozitimet e ndryshme online që mund të keni bërë. Për të bërë zgjedhjen tuaj ju do të shkoni te seksioni dhe do të merrni të gjithë informacionin e nevojëshëm, në lidhje me shumat që do të keni mundësi të depozitoni duke nisur prej shumave minimale dhe deri te shuma maksimale që keni mundësi të kryheni depozitën tuaj. Gjithashtu, ju do të njiheni dhe me fee-në që do të duhet të paguani për të bërë depozitën. Mënyrat që ofrohen për të kryer depozitën janë të ndryshme dhe ju do të duhet të zgjidhni mes: kartave bankare, llogarive bankare, portofolave elektronikë dhe pikave fizike.

Të gjitha mënyrat kanë karakteristikat e veta dhe ju do të duhet të shkoni me atë mënyrë e cila ofron gjithmonë një siguri për ju apo dhe keni një histroik pozitiv sa I përket asaj . Duke pasur më shumë mundësi zgjedhje ju do e keni më të lehtë që të bëni një zgjedhje të duhur për lojën tuaj dhe të keni një vijueshmëri të mirë. Procesi është I thjeshtë dhe ofrohet në një mënyrë që ju të mos hasni problem të ndryshme, gjithsesi ju do të keni mundësi që të drejtoni paqartësinë tuaj drejt shërbimit të klientit dhe të merrni një përgjigje sa I përket të gjithë vijueshmërisë së procesit dhe se si do të duhet të veproni.

Shërbimi I klientit I Noxwin

Kur ju zhvilloni lojën tuaj online mund të hasni në paqartësi apo dhe në pengesa të ndryshme, për këtë është ofruar një shërbim klienti I cili do të ofrojë për ju siguri në të gjithë procesin dhe ju do të keni mundësi që të zgjidhni mes mënyrave të cilat ofrohen për të marrë shërbimin. Shërbimi do të ofrohet për ju në dy mënyra: përmes chatit të drejtpërdrejtë dhe gjithashtu nëpërmjet adresës së email. Ju do të merrni një shërbim nga asistentët I cili do të jetë I plotë dhe do të ofrohet gjithmonë në mënyrën që ju do të zgjidhni. Për të marrë shërbimin ju thjesht do të shkoni te seksioni dhe të merrni atë. Chati I drejtpërdrejtë është një mënyrë e thjeshtë dhe interactive që do të ofrohet për ju, kështu që ju mund të drejtoni problemin tuaj në formë bashkëbisedimi dhe do të merrni një përgjigje të shpejtë nga asistentët. Noxwin gjithmonë do të ofrojë shërbimin në gjuhën shqipe dhe kështu ju do e keni më të lehtë që të merrni shërbimin dhe të arrini të zgjidhni problenim tuaj. Chati është mënyrë e cila do të lehtësojë ndjeshëm këtë process dhe ju do të merrni shërbimin në mënyrë më të shpejtë dhe të plotë.

Gjithashtu, dhe nëpërmjet adresës së email ju do të merrni një shërbim prej asistentëve, por kjo mënyrë ka ardhur duke u zbehur dhe po bëhet më pak e përdorshme prej të gjithëve. Mënyra që ju do të zgjidhni varet prej jush dhe jeni ju që do të vendosni se me cilën prej tyre do të shkoni.

Aplikacioni  Noxwin

Duke u përshtatur me të gjitha ndryshmet teknologjike dhe për të përjetuar mundësi më të mirë loje ju do të keni mundësi që lundrimin tuaj dhe lojën tuaj ta zhvilloni përmes aplikacionit. Aplikacioni do të ofrohet si një risi për ju dhe do të keni mundësi që të lundroni dhe të keni një akses më të lehtë të të gjithë lojës tuaj. Noxwin, ka projektuar dhe ndërtuar një aplikacion tepër të thjeshtë dhe të gjithë shërbimet do të ofrohen në mënyrën më të thjeshtë të mundshme, që ju të aksesoni në të. Megjithëse, dhe faqja e ëeb-it është ndërtuar në një mënyrë të lehtë dhe lehtësish të mundhsme për të gjithë, ju do të keni mundësi që dhe në të të zhvilloni lojën tuaj, gjithsesi Aplikacioni është një mënyrë më e shpejtë dhe ju mund të aksesoni më thjeshtë në të.

Noxwin, mundëson që jut ë bëheni pjesë e disa aplikacioneve sa I përket lojërave të ndryshme që ofron ajo. Kështu që, ju do të keni mundësi që të keni akses në aplikacionin për casino dhe baste sportive. Aplikacioni do të ofrohet për të dy sistemet e operimit dhe ju do të keni mundësi të lundroni si në: Android dhe iOS. Për të instaluar ju thjesht do të veproni si me cdo aplikacion tjetër dhe do të jetë tepër e thjeshtë që ju të zhvilloni lojën tuaj atje.

Pyetje – rreth Noxwin

📝 Si kryhet regjistrimi ?

Noxwin, do të ofrojë që prej fillimit një mënyrë regjistrimi të plotë dhe ju nuk do të duhet që të plotësoni më tej me të dhënat tuaja në  profilin e krijuar. Për tu regjistruar ju do të duhet të plotësoni të gjitha të dhënat e nevojshme që ofron Noxwin në tabelën e saj të regjistrimit. Kështu ju do të plotësoni me emrin, email-in, do të krijoni një fjalëkalim, do të përcaktoni shtetin, do të vendosni moshën dhe do të duhet gjithashtu që jut ë përcaktoni dhe monedhën. Në përfundim të regjistrimit ju duhet gjithashtu që të plotësoni dhe verifikimet e fundit sa I përket moshës, për tu bërë pjesë e lojës ju do të duhet që të jeni mbi 18 vjec në të kundërt do të jetë e pamundur të bashkoheni me lojën në Noxwin.

Gjithashtu, ju duhet të vendosni një email I cili është aktiv dhe në këtë mënyrë ju do të merrni të gjithë lajmërimet sa I përket ofertave më të fundit dhe të gjithë të rejave sa I përket Noxwin.

💰 Si mund të përfitojmë prej bonuseve ?

Loja në Noxwin do të ofrojë shumë mundësi, kështu ju do të keni mundësi që të përfitoni përvec lojës që do të zhvilloni dhe prej të gjithë promocioneve që ofrohen. Për tu njohur më shumë ju mund të shkoni te seksioni përkatës I promocionit dhe të merrni të gjithë informacionin e nevojësh sa I përket promocionit. Promocionet janë të ndryshme dhe do I përshtaten të gjithë lojës që ju do të zhvilloni, ju do të keni mundësi që të përfitoni prej tyre në bastet sportive dhe në casino. Promocionet, do të shoqërohen gjithmonë me rregulla dhe kushte dhe për këtë pjesë ju duhet të tregoheni tepër të rregullt sepse duhet të respektoni kushtet në të kundërt ju do e keni të vështirë që të përfitoni prej tyre. Ju do të keni mundësi që të përfiotni dhe prej promocioneve të cilët janë të peronalizuar dhe do e bëjnë më emocionuesë lojën tuaj, Noxwin ofron shumë mundësi kështu që dhe ju duhet të përfitoni prej tyre.

Në seksioni I promocionit ju do të keni mundësi të njihni me të gjitha promocionet dhe të njihni më shumë rreth rregullave apo dhe kushteve që ofron secili prej tyre. Bashkohuni në këto mundësi dhe përfitoni prej tyre duke krijuar kështu një mundësi loje e cila do të ofrojë më shumë dhe do të krijojë më tepër mundësi që jut ë bëheni pjesë e lojës dhe të fitoni prej saj.

💵 Është e mundur të ndryshohet monedha e zgjedhur ?

Kur ju hapni llogarinë tuaj në Noxwin, ju përcaktoni gjithashtu dhe monedhën që do të kryheni të gjitha transkaksionet. Në qoftë se ju e përcaktoni monedhën dhe kërkoni që të ndryshoni atë, për të zgjedhur një monedhë tjetër ju duhet që të kontaktoni me shërbimin për të mbyllur këtë llogari dhe për të hapur një tjetër. Pra, në qoftë se ju e keni zgjedhur paraprakisht monedhën tuaj do të jetë e vështirë që ju të ndryshoni atë qoftë dhe nga profili juaj I Noxwin, kështu ju duhet të mbyllni llogarinë tuaj për të pasur akses në llogarinë tjetër që do të krijoni. Kujdes, ju duhet paraprakisht që të kontaktoni shërbimin që të mbyllni adresën që keni krijuar.

💸 Është e mundur të tërheqësh nga llogaria pa vendosur bast ?

Kur ju kryheni depozitimin, ju gjithashtu shihni të gjitha kushtet dhe rregullat, për këtë arsye ju e keni të ditur që ju do të keni të pamunudur që të tërhiqni në rast se ju nuk vendosni bast. Ju do të keni akses për të tërhequr fitimet tuaja në rastin se ju keni luajtur dy baste të ndryshme. Pra, dhe në qoftë se ju keni vendosur një bast nuk do të keni të munudr që të kryheni tërheqje, ju do të keni akses në tërheqje vetëm në qoftë se keni vendodur të paktën dy baste. Këto janë rregullat që ju do të duhet ti njihni dhe ti respektoni për të mos pasur më pas probleme në lojën tuaj.

🔒 Është e mundur të krijosh të dhe përdorësh dy llogari ?

Noxwin, e ka të përcaktuar qartë se ju do e keni të pamunudur që të krijoni dy llogari dhe të keni akses në to me të njejtat të dhëna. Për të pasur mundësi që ju të keni llogari, ju vendosni të dhënat tuaja dhe për këtë arsye ju do e keni të pamunudr që të aksesoni më pas në një llogari tjetër. Rregullat janë të qarta dhe Noxwin e kufizon këtë mundësi dhe do të duhet që ju të fshini një prej llogarive që keni për të pasur mundësi që të hapni tjetër, në të kundërt do të jetë e pamunudr për ju që të aksesoni.