Menu

22BET – Pikë bonus

22BET - Pikë bonus

22BET – Pikë bonus

Cdo mundësi e ofruar nga 22Bet është një shans i mirë për të gjithë ju. Të gjithë lojtarët që janë bërë pjesë e  22Bet do të kenë mundësinë të përfitojnë prej bonuseve dhe mundësive që ofron cdo ditë kjo kompani për të gjithë. Dhe vetë ky bonus është një shans i mirë për ju që luani lojërat casino apo slot ose dhe ju bastvënësit e 22Bet (https://bastetbet1.com/komente/22bet/). Është një shans i mirë që ju të përfitoni nga kjo kategori bonusesh e quajtur Shop. Ju tashmë vetëm duke u bërë pjesë e lojës tuaj të preferuar në casino apo dhe duke bërë parashikimin tuaj për një ngjarje përkatëse do të keni mundësinë të grumbulloni pikë dhë të fitoni prej tyre.

Si mund të përfitojmë prej bonusit ?

Bonusi është një mundësi e mirë e cila ofrohet për të gjithë lojtarët e 22Bet. Ju mund të përfitoni prej tij duke u regjistruar. Pasi ju jeni regjistruar dhe keni kryer të gjitha veprimet e verifikimit në llogarinë tuaj do të keni mundësinë që të përfitoni më shumë prej jo vetëm këtij bonusi por tërësisë së bonuseve të ofruara. Mjafton një verifikim të dhënash i cili zgjat shumë pak kohë dhe do të keni aksesin e përfitimit. Pasji ju keni bërë regjistrimin dhe të gjitha verifikimet e nevojshme do të përfitoni prej bonusit. Ju duhet që të bashkoheni me lojën tuaj në lojërat e ndryshme casino apo slot dhe njëherësh të vendosni një numër bastesh dhe kështu do të keni mundësinë që të arrini të grumbulloni sa më shumë pikë të jetë e mundur.

Grumbullimi i pikëve beht thjesht duke qënë pjesmarës në një ndër mundëstë e lojërave që ofron 22Bet. Në varësi të lojëes ju do të grumbulloni pikë. Pra në qoftë se ju zgjidhni 22Bet seksioni casino dhe slot dhe bashkoheni me lojërat atje ju do të grumbulloni një pikë për cdo 10 EUR të shpenzuar atje. Një mundësi shumë e mirë fitimi për të gjithë të apasionuarit e lojërave casino. Ndërsa për cdo bast që ju vendosni me një shumë prej 5 EUR do të grumbulloni një pikë.

Të bastet ju duhet të ndiqni regullat e përcaktuar, pra duhet që të vendosni bast me koeficient 1,8 kur vendosni vetëm një ngjarje sportive dhe me koeficient 1,4 kur vendosni 3 ose më shumë baste sportive. Mundësia është për të gjithë ata që janë të apasionuar pas parashikimeve të basteve sportive që për cdo lojë që ata bëjnë të fitojnë më shumë se ajo që ofron basti në vetvete. Një bonus i këtillë është një vlerësim për të gjithë lojtarët besnikë të 22Bet. Me pikët e grumbulluara ju mund të shkoni në seksioni Shop dhe të përfitoni të gjithë ato cka ofron ky opsion duke përdorur pikët e grumbulluara. Mësoni për bonusin 22BET – Bonusi i ditëlindjes në artikullin tonë.

Për të pasur një navigim më të sigurt dhe një përfitim të plotë prej asaj cka ofrohet ju mund të krijoni një panoramë më të plotë të asaj që ofrohet dhe si të përfitoni prej saj duke shkuar te opsioni i regullave dhe ksuhteve. Plotësoni me përpikmëri pëe të pasur një përfitim prej bonusit. Lojë të mabrë për të gjithë lojtarët e 22Bet dhe sa më shumë argëtim e fitor për ju. More: bonusuri-pariuri.com

Lajmet përkatëse