Menu

22BET – Zbritja e javës

22BET - Zbritja e javës

22BET – Zbritja e javës

Një mundësi e cila do të impresjonojë të gjithë lojtarët e basteve sportive duke krijuar për ta shumë mundësi është dhe bonusi zbritja e javës. Një bonus i cili është dedikuar për të gjithë lojtarët e basteve që të kenë mundësi që të përfitojnë shumë prej asaj cka ofrohet në tregun e basteve online. Nga ky bonus do të përfitojnë lojtarët e bastve një rimbursim të shumës që ata kanë luajtur javën e mëparshme. Bonus që duhet vlerësuar prej të gjithve dhe që do të mundësojë për ju një portofol më të plotë duke krijuar shanse më të larta për ju dhe të ardhura të kënaqshme.

Si mund të përfitoj ?

Për të qënë pjesë e bonusit ju duhet të keni një llogari aktive pranë 22Bet. Pasi ju keni keni hapur llogarinë tuaj pranë 22Bet ju keni mundësinë që të përfitoni prej saj. Verifikimet ju duhet ti kryheni për të pasur një akses të plotë në lundrimin tuaj dhe për të përfitura prej të gjitha benefiteve që ofron kompania e basteve online 22Bet. Një mundësi më e mirë për ju është ky bonus, pasi ju keni luajtur gjatë gjithë javës me bastet tuaja ju do të keni mundësinë që të përfitoni një zbritje pra një zbritje prej 0.3% të shumës që ju keni luajtur. Një mundësi shumë e mirë dhe që duhet vlerësuar prej të gjithë lojtarëve jo vetëm prej atyre që kanë një eksperiencë në tregun e basteve por dhe për fillestarët mund ta konsiderojnë nj ëmundësi të mirë dhe gjithashtu mund të përfitojnë dhe të shfrytëzojnë më shumë fonde në bastet online.

Zbritja prej 0,3% është një mundësi tepër e mirë sepse është një shumë e konsiderueshmë për ju shuma minimale që mund të zbritet është 120 ALL ndërsa shuma maksimale nuk mund të kalojë më shumë se 12000 ALL. Të gjithë do e deshin këtë shifër në llogarinë e tyre dhe kjo është tashmë e mundur. Mundësitë e ngjarjeve sportive janë të shumta dhe kjo krijon një mundësi për të gjithë ju që të përfitoni prej bonusit të zbritjes. Pasi ju keni bërë bastet e javës dhe keni fituar prej tyre pse jo të merrni dhe një tjetër fitimi i cili është mjaftueshëm i mirë dhe që do të risë ndjeshëm portofolin tuaj.

Vlerësoni mundësinë e ofruar thjesht me hapat e ndjekur luani baste dhe përfitoni. Një regull i thjeshtë që ndikon në portofolin tuaj goxha. Kujdes, ndiqni me përpikmëri të gjithë rregullat dhe zbatoni ato për të pasur një fitim. Në të kundeërt shuma nuk do të shtohet në llogarinë tuaj. Sa më shumë fitme për ju dhe një lojë sa më të mbarë për të gjithë ju.

22BET – Bonus për një seri humbjesh. Lexoni detajet këtu: bet-hu.com

Lajmet përkatëse