Menu

22BET – Bonusi i ditëlindjes

22BET - Bonusi i ditëlindjes

22BET – Bonusi i ditëlindjes

Në 22Bet është mundësia që ju mos përfitoni vetëm prej bonuseve që ofrohen në mënyrë të përgjithshme për të gjithë lojtarët e basteve por të keni mundësinë që të përfitoni një bonus të personalizuar. Bonusi i ditëlindjes është i tillë prej tij mund të përfitoni vetëm ju në ditën tuaj të lindjes, shndërohe ditën tënde të lindjes në ditën më më fat përfito bonusin dhe argëtohu në 22Bet. Mundësia e bonusit të ditëlindjes është një mundësi bujarë që të gjithë lojtarët duhët të përfitojnë prej saj në ditën e tyre të lindjes. Pse mos ju shënojë kjo ditë më shumë fat më shumë fitime për ju.

Si mund të përfitojmë prej bonusit të ditëlindjes ?

Bonusi është i mundur vetëm për lojtarët e 22Bet të cilët kanë verifikuar llogarinë e tyre. Verifikimi është një proces i cili zgjat shumë pak dhe që ofron shanse të pafundme për ju. Verifikoje llogarinë dhe bëhu pjesë e fitimeve dhe bonuseve të ndryshëm që ofrohen. Pasi ju keni kryer të gjithë verifikimet e nevojshme do të keni mundësinë që të përfitoni prej bonusit të akorduar për ditëlindjen tuaj. Ju gjithashtu nuk duhet të keni asnjë masë ndaluese që e bën të pamundur që ju të përfitoni prej bonusit tuaj të ditëlindjes. Për tu njohur më mirë me rregullat dhe kushtet specifike të këtij bonusi ju mund të shkoni në seksioni i bonusit në bonusi specifik dhe të ndiqni opsionin regulla dhe kushte i cili mundëson për ju të gjitha pikat që duhet të ndiqni që të përfitoni prej këtij bonusi. Kujdes, tregohuni tepër të kujdeshëm me kushtet që të keni mundësinë të përfitoni prej bonusit sepse në të kundërt do të bëhet e pamundur të kreditohet bonusi në llogarinë tuaj.

Bonusi ofon për ju një cmim tepër bujar, ju do të keni mundësi që të përfitoni nëpërmjet tij 500 pikë bonus. A nuk është kjo një dhuratë fantastike për ju që festoni ditëlindjen dhe ti shpenzoni pikët tuaja në shop 22Bet në të gjithë shërbimet që ju dëshironi. Mos neglizhoni dhe të humbisni nga super mundësia që ofron për ju 22Bet.

Për të përfituar nuk është e nevojshme që ju të bëni një aplikim mjafton që të dhënat tuaja të jenë të sakta dhe të keni një adresë email funksionale sepse do ta përfitoni automatiksiht bonusin. Është tepër e rëndësishme adresa e eamil jo vetëm për këtë bonus por për cdo lajm ose ofertë që të njoftoheni në kohë direkte për risitë dhe mundësitë.

Shikoni materialin bonus 22BET – Pikë në faqen: bonusuri-pariuri.com

Lajmet përkatëse