Menu

22BET – Akumulatori i ditës

22BET - Akumulatori i ditës

22BET – Akumulatori i ditës

Bonusi akumulatori i ditës ofron për të gjithë ju që jeni pjesë e 22Bet të përfitoni prej bonusit i cili konsiston në një përqindje më të lartë koeficienti nëse ju zgjidhni këtë bonus. Ju mjafton të vendosni bastin tuaj në akumulatorin e mundësuar dhe ju do të keni shansin për të përfituar prej bonusit në fjalë. Ngajrjet sportive janë të shumta ju mjafton të zgjidhni atë që përshtatet më shumë ose që mendoni se është parashikimi më i mirë dhe bëhu pjesë e bonusit për të përfituar.

Si mund të përfitoj prej bonusit Akumulatori i ditës ?

Kjo mundësi ofrohet për të gjithë lojtarët e 22Bet (https://bastetbet1.com/komente/22bet/) të cilët kanë një llogari, llogaria duhet të jetë aktive. Me llogari aktive kuptojmë plotësimin e të gjithë informacionit të nevojshëm që është i rëndësishëm për të verifikuar llogarinë tuaj personale. Pasi ju keni kryher të gjithë verifikimet e nevojshme do të keni mundësinë që të lundroni dhe të keni aksesin e plotë në të gjithë shërbimet që ofron 22Bet. Ju për të përfituar bonusin duhet të shkoni te seksioni përkatës dhe të klikoni mbi opisionin e bonusit më pas ju duhet që të lejoni që të përfitoni prej tij.

Kujdes, ju duhët të tegoheni të kujdeshëm me përmbushjen e të gjithë regullave dhe të lexoni me kujdes kushtet që duhet të plotësoni. Sepse në rastin kur ju nuk i plotësoni kushtet e bonusit ju nuk do të keni mundësi që të përfioni prej tij dhe e gjithë shuma që ju keni siguarar me anë të bonusit nuk do të shtohet në llogarinë tuaj. Informacionmë të hollësishëm dhe më të plotë në lidhje me regullat e bonusit ju e merni në seksioni i bonusit në opsioni i regullave dhe kushteve. Ndiqni të gjithë ato regulla për të përfitaur prej ketij bonusi.

22BET - Akumulatori i ditës 1

Ju pasi keni bërë regjistrimin mjafton që të shkoni te opsioni i basteve të akumuluara dhe të vendosni bastin tuaj. Kujdes, basti duhet të jetë nga kategoria e basteve të akumuluara dhe jo nga ngjarjet që ofrohen në seksionet e tjera. Pasi keni bërë përzgjedhjen e bastit nga seksioni përkatës ju shtoni shumën që dëshironi të luani në parashikimin tuaj. Pasi konfirmoni dhe shumën ju do të keni mundësinë që të përfitoni nga basti jo vetëm përllogaritjen e koeficientëve por do të keni shansin që të përfitoni dhe një shumë të shtuar për koeficientin tuaj që është 10%. kjo do të mundësojë që ju të përfitoni një shumë shumë herë më të madhe sa vetë basti që ju jeni bërë pjesë. Përfitoni prej lojës që ju bëheni pjesë dhe prej ofertave bujare që ofrohen për ju. Ju mund të jeni të interesuar për temën 22BET – Rritja e basteve akumulatore. Lexoni në blog. More: ro-bonus.com

Lajmet përkatëse