Menu

1XBET – VIP CASHBACK

1XBET - VIP CASHBACK

1XBET – VIP CASHBACK

Të jesh i diferencuar në shërbim është dëshira e cdo kujt. Lojtarët kërkojnë të marrin gjithmonë një shërbim preferencial, dhe të ndihen të privilegjuar prej lojërave që ata luajnë. Në sallat e lojërave gjithmonë ka ekzistuar VIP Card që ju jep mundësi që të aksesoni në lojëra në një mënyrë më të shpejtë dhe të përfitoni gjithmonë më shumë se zakonisht. Ky trajtim i diferencuar shpesh mund të shkaktojë probleme te lojtarët e tjerë por që të përfitosh prej ti në një sallë lojërash kushton shumë shtrenjtë dhe jo të gjithë e kanë luksin që të përfitojnë prej këtij shërbimi dhe trajtimi të diferencuar. Tashmë mundësinë e ka kushdo, pa asnjë kosto ekstra mund të përfitojë prej seksionit VIP të ofruar nga 1xBet (https://bastetbet1.com/komente/1xbet/). Një mundësi që lojtarët e vjetër dinë ta vlerësojnë, por duhet të vlerësohet prej të gjithve sepse mundësitë që krijohen janë fantastike.

Si të bëhemi pjesë?

Si në të gjitha shërbimet elitë që ofrohen dhe 1xBet ka zgjedhur që ti kategorizojë të gjithë lojtarët në kategori të ndryshme. Dhe ata duhet të kalojnë tetë nivele për të arritur te ky shërbim të cilin do e quaja si më i miri mes të gjithave të ofruar deri më tani. ju e nisni rrugëtimin tuaj në stadin ”Baker” dhe arrini të risni performancën tuaj deri sa të arrini te stadi VIP. Një rrugëtim i cili varet prej jush sa zgjat sepse kompania ka vendosur që në bazë të performancës të gjithsecilit të bëjë dhe kategorizimin.

E gjithë rruga tuaj varet prej lojërave që ju luani, fare e thjeshtë më shumë lojëra të luajtura nga ju një rankim më i shpejtë drej VIP. Lojërat e ndryshme ju japin ju mundësinë që ta lehtësoni rrugëtimin tuaj, duke pasur mundësi zgjedhje ju nuk bini në monotoni dhe në këtë mënyrë krijoni për vetë një mundësi fitimi e cila është mbreslënëse. Përfito thjesht duke u argëtuar dhe fituar prej lojërave që keni zgjedhur për të luajtur në seksionin kazino.

Përfitimi që ju merrni nga VIP ëshë sepse ju keni të drejtë të keni CASHBACK më të madh se asnjëherë tjetër. Në disa rankime të tjera ju do të përfitoni CASHBACK por në mënyrë më të cunguar ndërsa pranë VIP ju do të përfitoni në depozitën tuaj një kthim të dyfishtë. Pra ju do të përfitoni si prej lojërave tuaja humbëse dhe prej atyre fituese. Kjo po që është privilegj, dhe tahsmë e keni ju mundëisnë në qoftë se keni dëshirë të përfitoni apo jo nga ky super bonus. Ju mund të jeni të interesuar për një artikull tjetër mbi këtë temë. Lexoni rreth 1XBET – FREEROLL 1200 USD këtu.

Kujdes, informacion të detajuar keni të seksioni përkatës i bonusit. Njihini më mirë rregullat dhe përfito prej bonuseve të ofruara. More: moonstats.com

Lajmet përkatëse