Menu

22BET – Rritja e basteve akumulatore

22BET - Rritja e basteve akumulatore

22BET – Rritja e basteve akumulatore

Mundësia që ofron 22Bet përsa i përket bonuseve të ofruara në seksionin e basteve sportive është tej mase e madhe ju tashmë jeni njohur me serinë e bonuseve të basteve sportive por asgjë nuk ka mbaruar këtu. Ju keni shumë më shumë mundësi nëse regjistroheni dhe zgjidhni 22Bet si kompaninë tuaj të basteve sportive dhe jo vetëm dhe nëse ende nuk jeni bërë pjesë e saj mos u brengosni sepse kërkon vetëm pak kohë dhe shumë pak të dhëna nga ju. Shanset e fitimit riten shumë herë në 22Bet jo vetëm për fituesit e basteve sic e kemi përmendur dhe më herët por për të gjithë që kërkojnë të fitojnë shumë më shumë sec ofron basti i zakonshëm. Përzgjedhja e kompanisë së duhur është celsi i suksesit të bastit tuaj kështu që jeni në vendin dhe kohën e duhur që ju të përfitoni prej asaj cka ofrohet dhe asaj që ofron kompania e cila është fantastike.

Si mund të përfitojmë prej bonusit ?

Bonusi ofrohet për të gjithë lojtarët e basteve që kanë zgjedhur 22Bet si kompaninë e tyre të basteve. Ata duhet të kenë një llogari të verifikuar në 22Bet për të përfitaur prej bonusit të rritjes së basteve akumulatore dhe jo vetëm të këtij bonusi. Verifikimi i llogarisë është një proces tej mase i thjeshtë dhe i shpejtë ju duhet të plotësoni vetëm ato të dhëna që kërkohen dhe do të keni mundësinë që të përfitoni prej bonusit. Pasi ju keni kryher verifikimet e nevojshme nëse është nevoja që ti bëni ato duhet që të vazhdoni me opsionin e bonusit. Në këtë bonus ju duhet të keni vendosur bast ngjarjet sportive në seksionin akumulator numri i ngjarjeve duhet të jetë shtatë ose më shumë dhe do të ofrohet mundësia që të përfitoni prej tij. Bastet që ju vendosni duhet të rezultojnë humbëse është e vetmja mënyrë që ju të përfitoni prej bonusit të ofruar. Pra në qoftë se rezultatt që ju keni parashikuar për ndeshjet nuk dalin ose nuk rezultojnë sic ju keni menduar ju keni mundësinë që të përfitoni prej bonusit.

Është pak a shumë i ngjashëm me bonusin “Akumulatori i javës” por thjeshtë këtu basti tuaj duhet të rezultojë humbës që ju të keni mundësi të përfitoni dhe numri i ngjarjeve sportive duhet të jetë shtatë ose më shumë. Me këto regulla dhe të tjera ju do të njiheni në seksioni përkatës i bonusit ose ju mund të drejtoni pyetje në asistenca teknike për të marrë shërbimin e nevojshëm. Është shumë e rëndësishme që ju të zbatoni me përpikmëri të gjithë regullat dhe kushtet për të përfituar prej bonusit sepse në të kundërt nuk do të keni mundësinë të përfitoni prej tij.

Ju mund të merrni pjesë në këtë bonus vetëm nëse koeficientët tuaj të basteve janë më shumë se 1.8 dhe shuma që ju mund të bëheni pjesë është 20 EUR ose më shumë se aq. Në varësi të shumës ju do të keni mundësinë që të bëni dhe grumbullimin e pikëve përkatëse pra 20 EUR është e barabartë me 1000 Pikë e kështu. Njihuni me të gjitha kushtet te opsioni përkatës. Fat të mbarë në lojë dhe përfitoni më shumë mundësi me 22Bet. More: ro-bonus.com

Mund të lexoni më shumë detaje rreth 22BET – Akumulatorët dhe Dita në faqen: https://bastetbet1.com/22bet-akumulatori-i-dites/.

Lajmet përkatëse