Betmaster

Bastet sportive online janë kthyer në një sensacion për shumë bastvënës dhe jo të gjithë janë të prirur derejt fitores por drejt emocioneve të cilat ju fal basti online.Tashmë në epokën e teknologjisë është e kot të pretëndosh të bëhësh pjesë e basteve me ambjentet e tyre fizike të vendosura në qytet,gjithcka ofrohet shumë lehtësisht dhe të gjithë mund të bëhën pjesë e emocioneve që të fal basti.Jo vetëm pëe të apasionuarit e sportit që e ndjekin me entuziazëm lojën por për këdo i cili dëshiron të bëjë parashikomin e tij edhe ti bashkohet botës së magjishme të sportit.Duhet të përmendim që nuk ofrohet vetëm sporti klasik i futbollit por një gamë e madhe ngjarjesh sportive duke përmendur Basketboll,ping pong,tenis,hokej në akull,futboll amerikan,volejboll edhe gjithcka tjetër ku ju mund të gjeni veten.Kur dëshironi të bëni parashikomin tuaj për një event sportiv BETMASTER është vendi i duhur duke ju ofruar atë cka ju kërkoni.

Seksioni i basteve sportive i disponueshëm në Betmaster

BETMASTER është një ndër mënyrat dhe një ndër kompanitë e cila ofron një shërbim i cili është distancuar me cilësinë e cila ofron .Një gmaë e madhe ngajrjesh sportive që ofrohen gjithashtu dhe evente të cilat nuk përfaqsohen vetëm prej atyre të cilat janë të mirënjohur dhe gëzojë një mbështetje më të madhe publike por dhe evënte të cilat ju mund ti gjeni vetëm në BETMASTER.Kompnaia tuaj e basteve tashmë ofron jo vetëm mundësi të kufizuara bastesh por njëherësh mundësi aq të vecanat sa cdo bastvëës do të ngelet i habitur dhe i suprizuar nga gama e madhe e ofruar.Mundësi më shumë mund të quajmë dhe eventet e moshave që ka zgjedhur të trasmetojë dhe që përbejne atë pikë kyce të bastit tuaj,evente të cilat cdo bastvënës do i dëshironte në biletën e tij të bastit.
Eventet futbollistike janë nga më të larmishet jo vetëm kampionatet kryesore që jemi mësuar shpesh të shohim në kompanitë e basteve por dhe ato mundësi eventesh që konsiderohen të ralla dhe që ofrojnë më shumë mundësi fitimi për bastvënësit.

Mundësitë e basteve në dispozicion

Mundësitë e basteve në dispozicion janë të shumta ju do të njiheni me ato mundësi menjëherë sa po të shkoni te opsioni sport betting.Mjafton që ju të shihni ngjarjen që do të bëni parashikimin dhe përvecse mundësive klasike të parashikimit si: 1, 2 dhe X ju në të djathë të ngjarjes do të shihni që është një gamë e madhe mundësish.Duke klikuar në numri përbri ju do të njiheni me të gjitha mundësitë e mundshme të basteve.mundësitë mund të kalojnë dhe 100 të tilla,e gjitha diktohet prej ngjarjes përkatëse që ju zgjidhni të bëni parashikimin tuaj.Për cdo paqartësi ju mund të drejtoheni te opsioni i asistencës teknike.

Mundësitë janë më të larta?

BETMASTER gjithmonë ka menduar që mundësitë e lojëtarëve të jënë më të larta kjo është lehtësisht e kuptueshmë nga përzgjedhja që ajo ka bërë për tju ofruar lojëtarëve të saj një gamë të madhe ngjarjesh sportive ditore,.Duke ofruar larmishmërinë e zgjedhjes bastvënësi automatikisht shndërohet në një potencial për të fituar më shumë sepse ai zgjedh atë cka ai dëshiron dhe gama që i ofrohet nuk është e pakët:futboll,basketboll,tenis,hokej,volejboll.Nuk duhet të lemë papërmendur po ashtu dhe risinë eSports me gamën e madhe:eFutboll,Counter-Strike,Dota 2,League of Legends.Këto janë ndër arsyet pse mundësitë për të fituar mbeten më të lartat me BETMASTER.

Betmaster bonus

Kur bëhet fjalë për bonusin BETMASTER di si ti trajtoje lojëtarët e saj një pafundësi bonusesh të ofruara për të gjithë ata që i bashkohen.BETMASTER ndryshe nga kompanitë e tjera që operojnë ofron shumë më shumë se bonusi i mirëseardhjes,një bonus ose një ofertë promocionale do jetë gjithmonë atje për ju.E gjitha që duhet të bëni është të bashkoheni më gjigandin BETMASTER për të përfituar edhe ju prej “tortes së madh”e që ai ofron.Nëse i hedhim një sy bonuseve edhe ofertave promocionale të shumta që gjenden atje do të duken kështu:Merr 100% të depozitës tuaj të parë derri në 200EURO,Daily Free Spin(20 spin cdo ditë ofetë e vlefshme vetëm për lojëtarët e rrinj),Top UP Monday,Freespin Giveaway,Wednesday Reload Winner etj.janë të shumta ato cka ofrohen një seri bonusesh që ju ftojnë të bëheni pjesë e BETMASTER dhe që ju mbajnë të azhornuar cdo dite me bonuse edhe promocione.

Nëse ju keni zgjedhur të përfitoni prej bonusit të mirë se ardhjes ju duhet të jeni njohur dhe me kushtet përkatëse të secilit prej bonuseve që keni zgjedhur.Duke u njohur me kushtet dhe përfitimi që ju mund të keni prej tij është më i qartë.
BETMASTER ofron mundësinë që për paqartësinë që ju mund të keni është në dispozicionin tuaj dhe qëndra e asisitencës teknike e gatshme të nidhmojë për ju.

Bastet e drejtpërdrejta të ofruar nga Betmaster

Së fundmi BETMASTER ka ofruar një risi për të gjithë të apasionuarit e futbollit të cilët duan të bëhën pjesë e emocioneve live gjat ndeshjes.Nqs ju doni ti bashkoheni ndeshjes sportive pasi ajo ka nisur me parashikimin tuaj live tani më kjo është e mundur me anë të BETMASTER.Ju mund të bëni parashikim tuaj përsa i përket ngjarjes sportive që ju dëshironi edhe pse ajo ka filluar ju mund të bëni parashikimin dhe të bëhëni pjesë e emocioneve live që ju ofrohen gjatë ngjarjes sportive.Është lehtësisht e gjendshme në krye shfaqët seksioni In-Play dhe atje ju mund ti bashkoheni duke bërë parashikimin e ndeshjes që ju dëshironi po ashtu mund të zgjidhni edhe ndër ngjarjeve të tjera që janë duke u zhvilluar.Bëhuni pjesë e ngjarjeve live fitoni edhe përjetoni emocionet që vetëm ngjarjet sportive live ju falin.

Betmaster ofron Kazino dhe Kazino live

Në zhvillimin e rrjeteve teknologjike edhe ajo cka ju ofrohet lojëtarëve vjen në ndryshim e sipër me risi edhe evente të reaj që i bashkangjiten cdo ditë gjigandit BETMASTER.Kazino është një ndër seksionet e cila ka tërhequr më shumë lojtarë të rrinj pavarësisht se bastet ngelen një ndër pikat kyce të BETMASTER.BETMASTER e sjell këtë risi në një mënyrë fantastike të kategorizuar në dy seksione Slots dhe Live casino.Slots vjen më një gamë të madhe lojërash ofron në total 4330 lojëra të ndryshme,por për të mos humbur në gamën e madhe të lojërave BETMASTER ka bërë disa kategorizime tepër të nevojshme duke ma orientuar drejt atyre që ne pëlqejmë edhe duke na lënë më shumë kohë për të luajtur sesa të humbasim në navigim të asaj që kërkojmë. Slots,Jackpot,Roulette,Baccarat,Blackjack,Poker,Instant games dhe Sic bo janë ato cka na ofrohen me dhjetra lojëra të përfshira në to duke iu përshatur cdo shije edhe cdo preferencë të lojëtarëve.Për shkak të kushteve të krijuara sot nga pandemia shumicës së lojtarëve të kazinove u ka munguar loja live por tani jo më BETMASTER ofron për ta Live Casino duke bërë kështu të mundur që të bashkohen edhe të bëhën pjesë e emocioneve që fal loja live tashmë ata mund të lundrojnë edhe të bëjnë zgjedhjen e asaj cfarë ata pëlqejnë.

Jackpoti është një mundësi më shumë për ju që të fitoni,shuma që arrin jackpoti për evente të caktuara është sa dyfishi i asaj që kompanitë e tjera të basteve ofrojën për ju. Mjafton që ju të zgjidhni një prej mundësive të lojrave që ofrohen nga gama e madhe dhe ju mund të bëheni pjesë e jackpotit.Mundësitë e fitimit shtohen me të,cmimet që kapin kompeticionet e ndryshme janë një shtysë më e madhe për ju që të zgjidhni BETMASTER si kompaninë tuaj të basteve dhe lojërave të fatit.
Njihuni me mundësitë e shumta që ofrohen duke vizituar faqen ose duke kërkuar ndihmë prej asistencës që ofrohet për ju.

Poker & Bingo në Betmaster

Seksioni i cili ka bërë për vetë shumë prej lojtarëve që kanë zgjedhur BETMASTER dhe që qëndron një ndër më të preferuarit për risitë dhe mundësitë e reja që ofron për të gjithë të apasionuarit e lojrave të shpejta të fatit dhe që kërkojnë një adrenalinë të shtuar në ditën e tyre. Formacionet e lojërave janë nga më të ndryshmet dhe mundësitë e zgjedhjes gjithashtu, mjafton që ju të zgjidhni një prej lojërave të mundësuara në këtë seksion për të njohur atë cka ofrohet për ju.
Poker dhe Bingo janë ato seksione që do të shndërohen në një sensacion për shumë lojtarët e rinj që bashkohen me BETMASTER.
Thjeshtësi dhe mundësi të shumta është log që shoqëron të gjithë lundrimin tuaj në BETMASTER.

Pagesat dhe depozitat në Betmaster

Epo, një nga parametrat më të rëndësishëm për zgjedhjen e një bastshkruesi janë pagesat e qëndrueshme të çdo shume. Nuk ka ankesa serioze në lidhje me kompaninë BETMASTER, paratë tërhiqen shpejt. Ekzistojnë 12 sisteme pagese, duke filluar nga SKRILL dhe përfundojnë me karta bankare!

Ju gjithmonë mund të gjeni një lidhje të re në pasqyrën BETMASTER në këtë faqe, aksesi më aktual

BETMASTER ofron shumë mundësi pagese.

 • Metodat e depozitave: MasterCard,Bitcoin,Visa,Skrill,Trustly,PayPal,Neteller.
 • Metodat e tërheqjes:MasterCard,Skrill,PayPal,Neteller, Web Money, Visa.

Betmaster në lidhje me klientët e saj

BETMASTER gjithmonë ka zgjedhur të diferencojë shërbimin e saj.Një ndër pikat kryesore që ajo ka diferencuar është shërbimi që i ofrohet klientit.Duke bërë një hulumtim te të gjitha ato kompani të ofrojnë shërbimin e basteve dhe lojrave të fatit online ajo vëreu që shërbimi i ofruar kilientit linte vend për përmirësim.Për këtë arsye ajo zgjodhi që të bëj një punë të disafishtë për të ofruar një nga shërbimet më elitar përsa i përket klientit. Një shërbim i cili gjendet pranë cdo klienti në lundrimin  e tij dhe që e bën lundrimin shumë më të thjeshtë dhe njëkohësisht shumë herë më të aksesueshëm për këdo që zgjedh të bashkohet. Nëse zgjedhja juaj është BETMASTER ju do të shihni që ajo cka ofrohet për ju është shumë më cilësore se ajo që jëni ndeshur deri më tëni.Ju duhet të zgjidhni mes morisë që ka vendosur në dispozicion BETMASTER dhe njëkohsisht do të merrni në shërbim në kohë rekord.Ju mund të zgjidhni mes shërbimit që ofrohet nga asistenca online, me anë të numërit të telefonit dhe me anë të email-it të vendosur në dispozicion për të dhënë suportin ndaj jush. Asistentët janë tepër të komunikueshëm dhe ju do të gjeni një mbështetje të plotë për të gjitha problemet e ngituar nga ju.Lundim të mbarë

Betmaster dhe aplikacionet

Të gjithë bast vënësit tashmë mund të gjejnë një lëhtësi në vendosjen e basteve të tyre dhe në përzgjedhjen e lojërave të fatit.Nuk do të kenë mundësinë të luajnë vetëm përmes faqes së internetit por njëkohësisht ato do të zgjedhin të bëhen pjesë e lojërave dhe të basteve sporive dhe nëpërmjet aplikacioneve të dedikuar tërësisht atyre. Aplikacioni ofrohet për të gjithë poseduesit të dy sistemeve si të Android dhe iOS mjafton që ju të shkarkoni dhe instaloni aplikacionin dhe do të mund të keni mundësinë për tu bërë ppjesë e dhjetra mundësive që ju ofrohen

AVANTAZHET

 • Aplikacion dedikuar  tërësisht lojtarëve
 • Lojëra fati të shumë llojshme
 • Asistenca që ofrohet tepër cilësore
 • Kompeticione të shumta me mundësi të mëdha fitimi
 • Promocione dhe bonuse bujare

DISAVANTAZHET

 • Eventet ofrohen me disa mangësi
 • Aplikacioni ndonjëherë bllokohet
 • Tërheqjet kërkojnë disa ditë të procesohen
 • Suporti teknik has vështirwsi aksesimi

Betmaster – pyetjet e bëra më shpesh

 • Si mund të hap një llogari bastesh në BETMASTER?

Hapja e një llogarie bastesh është një proces i cili ju mundësohet dhe është shumë i shpejtë.
Pasi ju keni bërë zgjedhjen për BETMASTER ju do të njiheni me mundësitë e regjistrimit të cilat janë 3:me email,me numër telefoni dhe me rjetet socilale.Aksesimi me to është tepër i thjeshtë dhe mjafton që ju të keni më pas mundësinë për tu bërë pjesë e basteve dhe lojërvae të fatit të mundësuara për ju.BETMASTER ju ofron gjithashtu dhe mundësinë që ju të vendosi dhe të dhënat tuaja personale për një regjistrim më të plotë.
Është mirë që ju pasi të jeni regjistruar të vendosni email-in tuaj për të marrë ofertat në kohë reale dhe për tu njohur me mundësitë e reja që ju ofrohen.

 • Si mund ta përfitoj bonusin e mirëseardhjes?

Bonusi i mirë se ardhjes ofrohet për të gjithë ata lojtarë që bëhen pjesë për herë të parë e BETMASTER.Pasi ju jeni regjistruar ju do të merrni një njoftim në qoftë se dëhironi të bëheni fitues të bonusit të mirë se ardhjes apo jo.Në qoftë se ju e pranoni atë ju do të bëheni automatikisht fitues të ti.Eshte një bonus i mirë për të filluar dhe pse jo një mundësi për të shumfishuar të ardhurat tuaja.
Pasi merrni bonusin ju duhet të njiheni mirë me kushtet që kërkohen për tu zbatuar që keni mundësi të përfitoni prej tij.Merrni informacion më shumë prej opsionit bonus ose pyet kujdesin ndaj kilientit.

 • Si mund të vendos një bast në BETMASTER?

Është një proces i thjeshtë ju mund të bëni parashikimin tuaj,pasi ju e bëni parashikimin ju do të keni mundësi të plotësoni biletën tuaj elektornike.Mjafton që ju të klikoni mbi koeficientin që deshironi të zgjidhni për ngjarjen sportive dhe automatikisht bëheni pjesë e lojës me parashikimin tuaj.Në një biletë të vetme ju mund të vendosni më shumë se një bast madje dhe nga ngjarje sportive të ndryshme si psh:futboll,tenis njëkohësisht në një biletë të vetme.BETMASTER ofron koeficientët më të mirë në tregun e basteve sportive duke mundësuar më shumë fitime për të gjithë lojtarët e saj.

 • A ofrohet aplikacion në smartphone BETMASTER?

Tashmë ajo cka u ofrohet lojtarëve të botës online të BETMASTER nuk është vetëm web-faqja e cila ka një mirë organizim edhe kjo e bën që të ketë një diferencim nga kompanitë e tjera të basteve edhe cka dikton se pse është bërë një ndër më të zgjedhurat nga klientët.Por tashmë ajo vjen edhe me aplikacione të ofruara për përdoruesit si Adroid edhe iOS.Një aplikacion i ideuar edhe krijuar enkas që tju shërbejë lojtarëve.Tashmë BETMASTER mund të gjendet në të gjitha paisjet që ju dispononi në telefon,tablet apo PC tuaj e gjitha falë një klikimi të vetëm.Ju mund ta doënload në të dyja sisitemet Play store dhe Apple store.Bshkohuni edhe ju për tu bërë pjesë e emocioneve edhe fitimeve.

 • Si mund të depozitoj në llogarinë time në BETMASTER?

Procesi i depozitimit është një ndër ato procese i cili do të lehtësojë veprimet tuaja.Mjafton që ju të zgjidhni nj prej dhjetra mundësive që ofrohet dhe të vazhdoni procesin me të.Është një proces i cili zgjat vetëm pak minuta dhe është i ngjashëm me të gjithë depozitt e tjera që ju bëni gjat një dite të zakonshme.Mënyrat janë nga më të ndryshmet dhe është vendimarja juaj të shkoni me atë mënyrë që përshtatet më shumë me ju.
Mundësi duke nisur nga kartat e debitit dhe kreditit,llogarive bakare,portofolave elektronike dhe majde së fundmi dhe nëpërmjet portofolave elektronike.Është zgjedhja tuaj të bashkoheni me një prej tyre.

 • Si mund të tërheq fitimet e mia në BETMASTER?

Tërheqja e fitimeve është proces i ngjashëm llogjikisht me procesin e depozitimit.Pasi ju keni kryer depozitat keni luajtur dhe keni bërë fitimet tuaj atëherë është koha për të bërë tërheqjet.Një proces i cili me BETMASTER ju ofrohet me disa mënyra mjafton që ju të zgjidhni.Mundësi zgjedhjesh keni mes portofolave elektronikë,kartave të kreditit dhe debitit. Është në dorën tuaj të zgjidhni atë që mendoni se përshatet më shumë me aktivitetin tuaj financiar .Procesi diktohet nga vetë opsionet ju mund të ndiqni hap pas hapi ato ose në qoftë se hasni në probleme ju mjafton të drejtoni pyetje dhe në kohë rekord do hasni me asistencën teknike.

 • Sa kohë më duhet për të procesuar një tërheqje në BETMASTER?

Kohëzgjatja e tërheqjeve diktohet nga mënyra që ju zgjidhni të kryeni tërheqjet tuaj.Në qoftë se ju zgjidhni një prej mënyrave atëherë ju njiheni me procesin dhe kohën që kërkon kjo mënyrë që ju të bëni tërheqjën tuaj.Ky proces mund të zgjasë nga disa minuta deri në disa ditë në varësi të mënyrës.Kartat bankare kërkojnë një kohë verifikimi që zgjat nga 2 deri në 5 ditë pune ,pra në qoftë se zgjidhni atë mënyrë ju duhet të jeni në djeni të faktit kohë.Portofolat elektronike shfaqen si një ndër mundësitë më të shpejta ku procesi zgjat vetëm disa minuta.

Ju zgjidhni një mënyrë dhe ajo mënyrë do të përcaktojë kohën që duhet për të procesuar.


Betmaster FR Betmaster Portugal Betmaster RU

Betmaster_logo

100% deri në €200