Menu

Kujdes, lexoni me kujdes!

Aktualisht nuk e rekomandojmë të regjistroheni në këtë bukmaker për arsyet e mëposhtme:

a) nuk ka një marrëveshje bashkëpunimi me ne dhe prandaj nuk e kemi verifikuar atë ende

b) na ka pezulluar bashkëpunimin, i cili është një shenjë e aktiviteteve predatorë të bukmakerit (në këto bukmakerë lojtarët rrezikojnë problemet me pagesën e fitimeve dhe mbylljen e llogarive të lojtarëve)

c) ka një reputacion shumë të keq

Hapni një llogari në një nga bukmakerët që ne rekomandojmë dhe përfitoni nga ofertat e mirëpritjes për lojtarët e rinj. Më poshtë do të gjeni listën aktuale të bukmakerëve më të mirë online me bonuset për depozitën e parë!

10 bukmakerët më të mirë online

100% bonus €400 & 100 free spins
 • Mundësi të pafundme zgjedhjesh mes ngjarjeve sportive të ofruara
 • Aplikacioni më i mirë i lojërave dhe basteve në smartphone
 • Mundësi të shumta zgjedhjesh per lojërat në kazino
Bonus deri në 100 EUR në depozitën e parë
 • Më shumë mundësi basti dhe lojëra fati të ndryshme
 • Koeficientë tepër favorizues për bastet sportive
 • Mundësi të shumta zgjedhjesh
Bonus 122% deri në 100 EUR
 • Mundësi të pafundme lojërash fati
 • Sistem i mirë organizuar
 • Sistem bastes tepër favorizues
50 euro si bonus mirëseardhjeje
Bonus 100% deri në 100 EUR
 • Mundësi të shumta ngjarjesh ditore
 • Gamë e madhe e ngjarjeve të ofruara nga disa evente
 • Gamë e madhe e ngjarjeve të ofruara nga disa evente
100% bonus i depozitës së parë deri në 100 EUR
 • Lundrim i thjeshtë
 • Ngjarje të shumta ditore
100% rikthim nëse ju depozitoni më shumë se 1BTC
Bonus deri në €40
 • 35+ sporte të ndryshme të mbuluara
 • Ofertë unike për mirëseardhjen e parave
 • Transmetim i drejtpërdrejtë i disponueshëm në desktop dhe celular
Bonus 100% i depozitës së parë - 100€