Menu

A mund të vendosim baste live ?

A mund të vendosim baste live ?

A mund të vendosim baste live ?

Shumë prej jush që vendosni bast, keni një pikpyetje përsa i përket basteve live në vollejboll. Sigurisht, që është një sport që ka zhvillim dhe ndoshta është pak e vështirë për të bërë parashikime apo dhe për të dhënë një verdikt, por gjithsesi basti live të favorizon më shumë dhe krijon njëherësh për ju një skemë më të qartë të asaj cka jenduke kërkuar. Kur ne jemi vigjilentë për gjendjen e një lojtari, detyrimisht kjo do të reflektojë në bastin tone dhe do e kemi më të thjeshtë për një parashikim. Gjithsesi, do të njihemi me disa rregulla që do të na ndihmojë të mos humbasim paratë tona.

E para, është se kurrë nuk duhet të favorizojmë një ekip vetëm nga parandjenja apo simpatia që ne gëzojmë për të. Secili prej basteve që ne zgjedhim të bëjmë duhet të mbështetet në një analizë të plotë dhe duhet të tregohemi të ftohtë në këtë analizë duke lënë njenjat jashtë. Gjithashtu, nuk duhet të ndikohemi dhe nga shanset e larta që ofrohen për një ndeshje.

Sezoni i vollejbollit është i gjatë, dhe numëri i ndeshjeve të zhvilluara është i shumtë. Kështu që, edhe skuadrat dhe lojtarët e kanë të vështirë që të mbajnë të njejtën rritëm në cdo ndeshje dhe të jenë kaq shumë të qëndrueshëm në lojën e tyre për gjatë gjithë sezonit. Ata ose do të jenë një potencial i mirë loje dhe do të jenë në një formë të lartë gjatë gjithë lojës ose do të kenë një rënie të vazhdueshme nga takimi në takim. Ky është një shans për të gjithë bastvënësit. Thjesht duhet të kapin momentin e duhur. Mos u përfshini emocionalisht në lojë qëndroni sa më larg tyre dhe përpiquni që në lojën tuj të përfshini vetëm analizat duke lënë jashtë antipatitë apo simpatitë.

Një gabim në bast do të na cojë në një humbje. Kështu që është e rëndësihme që ju të bëni njëkohëisisht dhe një menaxhim të llogarisë tuaj të bastit duke mos e tejkaluar bastin tuaj dhe atë shumë që keni vendosur fillimisht për të luajtur. Një lojë e drejtë dhe e rregullt do të sjellë fitime të qëndrueshme por dhe humbjet do të jenë më të pakta. Mos të shkojmë në ndeshje me bastin tonë sikur të jetë ndeshja e fundit që do të luajmë duke vendosur shuma të mëdha, por të luajmë me llogjithë dhe të vendosur.

Vollejbolli është një ngjarje me interes dhe që ofron disa shanse të mira loje për ju. Sidoqoftë, duhet të bëni disa analiza të hollësishme përpara se të bëni bastin tuaj dhe të hyni në lojën tuaj.  Vazhdoni në lojën tuaj dhe mos u ndikoni nga faktorë që sjell loja e vollejbollit. Loja duhet të jetë larg emocioneve dhe ndikimeve të përkohshme.

Lajmet përkatëse