Menu

Licenca 1xBet

Bet

Licenca Curaçao e 1xBet është e vlefshme dhe plotësisht funksionale

Në lidhje me një raport të fundit mediatik i cili u shfaq në një faqe interneti sportive të vogël që përmban të dhëna të pasakta rreth 1xBet, ne besojmë se është e përshtatshme të japim informacion zyrtar që korrespondon plotësisht me gjendjen e vërtetë të punëve.

1xBet është një markë lider globale e bastebërësve që ka licenca në disa tregje ndërkombëtare, duke përfshirë Curacao, e cila është shtëpia e shumë kompanive globale të lojërave dhe basteve. 1xBet nuk ka hasur në asnjë problem në lidhje me licencën e saj Curacao, e cila mbetet e vlefshme. 1xBet dhe ekskluzivitetet e saj vazhdojnë të përmbushin detyrimet e tyre ndaj klientëve dhe partnerëve.

Çdo raportim për të kundërtën e licensës është i pabazë. 1xBet u bën thirrje anëtarëve të interesuar të medias që të kontrollojnë me kujdes faktet dhe të shmangin mbështetjen në thashetheme të pabazuara.

Më 20 janar 2023, një artikull u shfaq në Josimar, një faqe interneti sportive më pak e vizituara, duke pretenduar se 1xBet ishte “shpallur i falimentuar”. Josimar ka mbuluar herë pas here 1xBet në të kaluarën dhe mbulimi i tij ka qenë i mbushur me pasaktësi faktike, ky artikull i fundit nuk bën përjashtim. Artikulli mund të përshkruhet vetëm si një përzierje fantazie dhe një grumbull deklaratash të rastësishme pa bazë në realitet apo fakt.

Megjithatë, në këtë rast, ne po flasim për reputacionin e markës sonë dhe ne do të donim të përgënjeshtronim “informacionin” e dhënë në artikull. Atje thuhet se 1xBet “u shpall falimentuar këtë javë”. Kjo, natyrisht, është absurditet i plotë. 1xBet është një nga markat më të besueshme dhe më të mëdha të lojërave të fatit në botë.

Atje  thuhet se 1XCorp, një kompani e Curacao, është “pronari” i 1xBet. Kjo është e rreme. 1xBet ka selinë në Qipro me mijëra punonjës. Aty thuhet se 1xBet është një “bërës bastesh rus”. Kjo është e rreme. 1xBet është një markë globale e lojërave të fatit, me seli në Qipro me operacione në Amerikën Latine, Evropë, Afrikë dhe Azi, duke punuar nëpërmjet një modeli ekskluziviteti. Produktet dhe shërbimet e saj janë të bllokuara në Rusi dhe Bjellorusi.

Artikulli thotë se falimentimi i 1XCorp lidhet me një veprim të ngritur nga Fondacioni për Përfaqësimin e Viktimave të Lojërave Online (SBGOK), i cili supozohet se “përfaqëson klientët që pretendojnë se zotërojnë “afërsisht 830,000 euro” në fitime. 1XBET – Basti Kombinues i ditës. Si ta vendosni në portal?

Thuhet përsëri se një rast i ngjashëm ekziston në Rusi, duke përfshirë një hamendësim se “1xBet ka humbur licencën për të operuar në Rusi”. Ne dëshirojmë t’i marrim këto akuza me radhë, pasi besojmë se kërkojnë kontekst dhe një trasparencë për të gjithë lojtarët dhe pubilkun e gjerë

Marka 1xBet, nëpërmjet një modeli të ekskluzivitetit global, ka miliona klientë, duke vendosur dhjetëra miliona baste për sportet në mbarë botën. 1xBet paguan të gjitha fitimet legjitime plotësisht dhe pa vonesë.

Ka një numër shumë të vogël rastesh kur 1xBet ose bizneset e tij ekskluzive identifikojnë baste të dyshimta dhe/ose modele të parregullta bastesh, qoftë nëpërmjet sistemeve të monitorimit manual ose të automatizuar. Kjo është praktikë e zakonshme në industrinë e lojërave të fatit. Në rast se, ne besojmë se fitimet nuk janë legjitime dhe termat dhe kushtet janë thyer, ne rezervojmë të drejtën të ndalojmë pagesën e fitimeve, në pritje të hetimeve të mëtejshme, dhe ka të ngjarë të bëjmë kërkesa për informacione të mëtejshme nga mbajtësit përkatës të llogarisë. Në rast se hetimi ynë arrin në përfundimin se ka pasur një shkelje të kushteve të bastit sportiv dhe kushteve tona, fitimet mbahen, sipas kushteve të kontratës sonë. Këto fitime të kontestuara janë ato që po ndiqen në Curacao.

1XCorp nuk zotëron 1xBet. Kjo është një kompani Curacao që dikur zotëronte platforma dhe kompani të ndryshme lojrash.

Sa i përket tregut rus, 1xBet nuk mund ta ketë humbur licencën atje, sepse nuk e ka pasur atë fillimisht. Veprimi ka të bëjë me një biznes tjetër të bastbërësve në Rusi, i cili as nuk është në pronësi dhe as nuk kontrollohet nga 1XBet.

Artikulli thotë se 1xBet kishte “licenca të siguruara” për të operuar në Ukrainë dhe licenca ishte “revokuar”. Kjo nuk është e vërtetë. 1xBet ka bërë një donacion prej 1 milion dollarësh për përpjekjet e Kryqit të Kuq në Ukrainë, një nga më të mëdhenjtë në industri. Sa i përket sugjerimit, ajo humbet licencën në Ukrainë, kjo është edhe një herë e pavërtetë. Disa kompani ukrainase shprehën interes për përdorimin e një licence 1xBet në bazë të ekskluzivitetit, por 1xBet nuk ka pasur kurrë asnjë licencë në vend.

Lexoni artikullin rreth Promocionit 1XBET në faqen: https://bastetbet1.com/1xbet-promicion/.


Lajmet përkatëse