BetFirst

Loja ofron mundësi të shumta dhe ju do të bëheni pjesë e saj për një eksperiencë të paharrueshme. Për tu bërë pjesë ju thjesht duhet të regjstroheni dhe të nisni lojën tuaj në BetFirst. Duke qenë një kompani e cila ka tashmë vite që operon dhe në tregun online ajo është e licensuar dhe do të ofrojë për ju një mundësi loje të mirë dhe mbi të gjitha ju do të jeni të sigurt në lojën tuaj. Licensimi është në det të hapur dhe për këtë arsye ju do të keni shansin që të përfitoni gjithashtu dhe do të keni mundësi të bashkoheni me lojën tuaj dhe pse legjislacioni I brendshëm nuk mund ta lejojë. Sagevas S.A është regjistruar si kompani në  Brussels (Belgium) me numërin BE 832 457 166 Hasard nën numërin FA+ 116764/ F1+ 116764.

BetFirst, ofron shumë më shumë mundësi dhe ju do të bëheni pjesë e një seri lojërash të ndryshme që ofrohen. Fillimisht bastet sportive ishin arsyeja kryesore se pse ajo është krijuar por ju do të keni mundësi gjithashtu që të zhvilloni lojën tuaj dhe të bashkoheni sot në më shumë mundësi loje.

Mundësitë

BetFirst

Ndryshe prej shumë kompani të tjera bastes në BetFirst do të keni mundësi që jut ë bashkoheni jo vetëm me bastin tuaj sportive por dhe me një serë lojërash të tjera të cilat do të rezervohen vetëm për ju. Që të nisni lojën tuaj do të keni mundësi që të bashkoheni me një seri ngjarjesh që ofrohen cdo ditë për ju dhe evente të cilat janë të shumëllojshme dhe që ju ftojnë që jut ë bashkoheni me bastin tuj sportive. Gjithashtu, larmia e sporteve që keni mundësi të zgjidhni do të mundësojë që ju të bëni një lojë e cila është plot mundësi dhe që do të ofrojë për ju shumë më shumë mundësi dhe larmishmëri basti.  Në biletën e bastit BetFirst mundëson që jut ë vendosni më shumë se një bast dhe kështu do të keni mundësi që të krijoni një mundësi për vete ku të fitoni më shumë dhe të krijoni gjithmonë një lojë e cila do të ju vlerësojë.

Te bastet sportive ju do të keni mundësi gjithashtu që të bashkoheni në një kategori të re loje e cila do të ofrojë shumë nga sported virtual. Të gjithë do të keni mundësi që të bashkoheni me lojën tuaj dhe të bëni parashikimin specific të secilës prej ngjarjeve që ofrohet duke bërë kështu një bast shumë më pranë fitores. Loja në këtë seksion basti ofron shumë mundësi dhe të gjithë ju do të bashkoheni më një prej sporteve që ofrohen dhe që janë vërtet të shumë llojshme dhe që janë një mundësi e mirë që ju të bashkoheni me to.

Casino, është seksioni I cili do të dhurojë lojëra të shumta për të gjithë ju dhe do të keni mundësi që të përfitoni më shumë prej të gjitha atyre. Loja nuk do të përqëndrohet vetëm në fitimet që sjell ajo, por ju gjithashtu do të keni mundësi që të bëheni pjesë dhe e jackpoteve të ndryshme që dhurohen për ju dhe kështu loja do të dhurojë më shumë për ju. Casino, është një seksion I cili gjithashtu dhuron dhe shumë mundësi loje dhe të përzgjedhura prej ofertuesve më të mirë. Loja, në casino është vërtet me një rritëm I cili do të vlerësojë më shumë lojën tuaj dhe që do të keni mundësi të fitoni më shumë.

Avantazhet dhe disavantazhet
  • Mundësi zgjedhje
  • Proces i lehtë loje
  • Larmishmëri lojërash
  • Mënyra të ndryshme depozitimi
  • Kufizim bastesh
  • Disa mënyra tërheqjesh
  • Ngadalësim të lundrimit

Aplikacioni

Sot lojën ju do të keni mundësi që ta zhvilloni dhe përmes një aplikacioni I cili do të krijojë mundësi të shumta për ju dhe që do të bashkoheni me lojën tuaj kur ju dëshironi. Aplikacioni do e bëjë lojën tuaj shumë më të thjeshtë dhe do të gjendeni në të shumë më shpejt se prej faqes. Loja e zhvilluar atje do të ketë tepër mundësi dhe kështu ju do të përballeni me një seri lojërash dhe mundësish të cilat ju do të përfitoni një mundësi më të mirë loje.

Betfirst__logo

100% Bonus i depozitës së parë !