Fortuna

Përzgjedhja e kompanisë tuaj do të jetë një proces I rëndësishëm dhe ju duhet të tregoheni tepër të kujdeshëm dhe të bëni gjithmonë një zgjedhje e cila do të vlerësohet. Procesi I parë njohës për ju do të jetë regjistrimi. Fortuna, prezanton një mënyrë të thjeshtë që ju do të keni mundësi të bashkoheni me të dhe të bëni lojën tuaj. Sa I përket vazhdimësisë ju do të keni mundësi që të njiheni me të gjitha lojërat dhe të zhvilloni lojën tuaj. Siguria që ofrohet do të krijojë mundësi që ju të mos keni problem në zhvillimin e lojës dhe të bashkoheni me të, Fortuna operon me një licensë në det të hapur dhe ju do të bashkoheni me të kur dëshironi, pavarësisht legjislacionit të brendshëm të shteteve të cilat dhe mund ta kenë të ndaluar zhvillimin e basteve online, si përshembull Shqipëria.  Zhvillimi I lojës do të jetë gjithmonë në kornizat e duhura dhe do të krijohet mundësi për ju që të zhvilloni një lojë brenda kornizave.

Fortuna

Loja në Fortuna

Për të bërë përzgjedhjen tuaj ju do të keni një serë mundësish zgjedhjesh dhe do të shkoni te ato seksione të cilat ofrojnë më shumë për ju. Fortuna, gjithmonë ka mbështetur bastet sportive dhe të gjitha mundësitë që krijon ajo, por tashmë ju do të keni mundësi që të lundroni në një seri lojërash të ndryshme casino, dhe slots. E gjithë mundësia është krijuar që ju të keni shumë më shumë mundësi për të përfituar dhe për të bërë një lojë të mirë. Bastet sportive, do të ofrohen me një kategori të madhe sportesh dhe të gjithë do të gjeni atje një prej lojërave e cila do të përshtatet me ju, gjithashtu dhe eventet që ju do të përzgjidhni do të ofrojnë një mundësi tepër të mirë dhe që do të dhurojë shumë. Ngjarjet që do të ofrohen janë të ndryshme dhe ato do të ofrohen për gjatë gjithë kohës duke krijuar kështu një mundësi që ju të përfiotni dhe të keni një kohëzgjatje të lojës tuaj. Ju do të keni mundësi gjithashtu që të bashkoheni me lojën tuaj në seksionin e esports ku do të keni mundësi të vendosni bastin tuaj për ngjarjet që ofron ky seksion. Ky bast është virtual dhe ju do të keni mundësi që të ndiqni ngjarjet gjithashtu para se të bashkoheni me bastin tuaj, e vecanta e këtij basti është se ka një kohzagjatje më të madhe dhe ju do të keni mundësi të bashkoheni për më gjatë me bastin tuaj, njëkohësisht ju do të zhvilloni një bast shumë herë më të shpejtë.

Avantazhet dhe disavantazhet
  • Lehtësi aksesimi
  • Shërbim i shpejtë
  • Mënyra të ndryshme pagesash
  • Aplikacion i detajuar
  • Ngadalësim i faqes web
  • Shërbim i munguar në gjuhën shqipe
  • Baste të limituara

Loja e drejtpërdrejtë

Live është një tjetër mundësi që ju do të keni për lojën tuaj dhe do të jetë shumë më e thjeshtë për ju që tashmë të vendosni bastin tuaj live. Në këtë seksion ju do të keni mundësi që të shihni ngjarjen duke u ofruar opsioni I live stream dhe kjo do të jetë shumë më e thjeshtë që ju të krijoni një bast I cili do të jetë më pranë fitores. Live, është një seksion I cili ofron ngjarje të shumta për gjatë gjithë kohës dhe ju do të keni mundësi të bashkoheni me bastin për më gjatë dhe të krijoni një bast I cili do të mundësojë shumë për ju.

Pagesat

Për të gjithë ju që dëshironi të bashkoheni në lojë do të keni mundësi që të depozitoni dhe në mënyrat më të thjeshta duke u bërë kështu shumë më thjeshtë pjesë e lojës dhe duke fituar gjithmonë më shumë prej të gjitha mundësive që ofrohen për ju. Mënyrat, janë të shumat dhe të gjithë ju do të njiheni me to dhe me kushtet përkatëse në seksioni I pagesave, gjithashtu ju do të bëni zgjedhjen tuaj sa I përket se cilës prej tyre do të zgjidhni. Gjithashtu, dhe seksioni I tërheqjes ofron tepër lehtësi që ju të zgjidhni me shumë mundësi dhe të procesoni për të kryher tërheqjen tuaj. Bashkohuni, tani me Fortuna për të pasur gjithmonë një eksperiencë loje të mirë dhe për të pasur mundësi të shumta në lojën tuaj.


Fortuna FR Fortuna Portugal Fortuna RU Fortuna λλαδα

Fortuna_logo

Bonus 100% i depozitës së parë !