ZEtruf

Lundrimi online

Një ndër kompanitë e cila do të diferencojë shërbimin dhe do të ofrojë një të vetëm që ju të keni mundësi të bëheni pjesë e tij. Në këtë kompani ju do të keni mundësi që të vendosni bastin tuaj dhe në qoftë se ju jetoni në një prej atyre shteteve që legjislacioni I brendshëm I ndalon bastet sportive. Kjo për shkak se ZEtruf është e paisur me një licensë  në det të hapur dhe do të mundësojë që ju të bashkoheni me bastin tuaj pavarësisht në vendin ku ju jetoni. Duke u bërë pjesë e basteve ju do të keni mundësi që të përfitoni më shumë dhe të keni mundësi që të argëtoheni me të gjitha mundësitë që do të ofrohen për ju. ZEtruf, do të shërbejë gjithashtu dhe si një kanal I mirë informimi duke qene se nëpërmjet tij ju do të keni mundësi që të merrni të gjithë të rejat më të fundit që lidhen me garat e kuajve. Është menduar që të jetë e kufizuar vetën në garat sportive që dhe ju të keni mundësi që të bëheni pjesë e tyre dhe informacioni do të jetë I kufizuar vetëm në to duke krijuar gjithashtu mundësinë më të mirë dhe informacioni do të jetë I përqëndruar vetëm në to duke krijuar kështu një faqe e cila është 100% e fokusuar ne garat me kuaj. Kjo është dhe e vecanta e kësaj kompanie e cila do të ofrojë një shërbim të vetëm dhe kështu dhe ju do e keni shumë më të lehtë që të merrni atë që ju dëshironi. ZEtruf është një kompani e cila do të mbështesë gjithë lojtarët dhe me promocione të ndryshme duke krijuar kështu për ju gjithmonë një mundësi e cila do të ndryshojë lojën tuaj dhe do të ofrojë mundësi të shumta për ju duke ofruar kështu më shumë shanse loje dhe një lojë e cila do të ju shpërblejë.

Bastet në ZEtruf

Për tu bashkuar me bastin tuaj ju do e keni tepëe të thjeshtë. Të gjithë ju do të keni mundësi që të vendosni bastin tuaj dhe të bëheni pjesë e lojës në garat me kuaj. Për të vendosur bastin ju mjafton që të jeni të sigurt se pjseë e kujt eventi do të bëheni. Duke qenë se është fokusuar vetëm në garat me kuaj ju do të keni mundësi që të bëheni pjesë e të gjitha eventeve që zhvillohen dhe kështu do të jetë shumë më e thjeshtë që ju të bashkoheni me atë që ju vërtet kërkoni. Ngjarjet do të jenë gjithashtu të shumta dhe do të ju shoqërojnë ju gjatë gjithë kohës, duke qenë se është një kompani që ofron vetëm garat me kuaj ju do të keni mundësi që të bëheni pjesë e shumë eventeve që organizohen në të gjithë botën dhe të përfitoni prej mundësiisë që do të krijohet për ju.

ZEtruf

Për tu bashkuar me bastin ju do të bëni parashikimin tuaj dhe më pas do të shihni mundësitë që ofron ZEtruf. Mundësitë në këtë kompani do të jenë të shumta dhe do të ju ftojnë që ju të bëheni pjesë e tyre duke përfituar gjithmonë më shumë prej të gjithë lojës tuaj. Janë të shumta të gjitha ato mundësi që ofrohen për ju dhe do të keni mundësi që të krijoni një bast I cili është shumë më pranë fitores. Për një ngjarje të vetme do të keni më shumë se dhjetra mundësi që të vendosni bastin tuaj. Të gjitha mundësitë janë një shtysë më shumë që ju të përfitoni dhe të bëni një lojë e cila është një hap para në zhvillimin e saj. ZEtruf do të ofrojë gjithashtu dhe mundësinë që ju të bashkoheni me bastin tuaj live dhe të bëni një parashikim duke pasur një ide më të qartë me të gjithë zhvillimin e ngjarjes dhe të bashkoheni në momentin që do të keni mundësi të përfitoni më shumë. Në këtë kategori basti do të keni mundësi që të vendosni bastin dhe të bëheni pjesë e lojës duke pasur më shumë info me të gjithë zhvillimin e saj dhe kështu ju do të qëndroni më pranë sigurisë për të përfituar.

Avantazhet dhe disavantazhet
  • Ngjarje të shumta sportive
  • Evente të ndryshme dhe të shumë llojshme
  • Koeficientë të mirë loje
  • Kufizim basti
  • Aplikacioni mungon për këtë kompani
  • Mundësi të kufizuara loje

Suporti

Kur ju zgjidhni të bashkoheni me ZEtruf do të keni mundësi që të zhvilloni lojën tuaj dhe të bëheni pjesë e bastit. Më shumë infoemacion në lidhje me to ju do e merrni në seksioni I lojërave dhe gjithashtu është ndërtuar një mundësi informimi më e shpejtë e cila do të ofrojë një informacion të shpejtë për të gjithë ju dhe do të kuptoni dhe se si të vendosni bastin tuaj. Bashkohuni me këtë kompani për të pasur një eksperiencë pozitive dhe për të përfituar më shumë nga loja tuaj.

 

Bet