Menu

4 këshilla për të fituar më shumë baste

4 këshilla për të fituar më shumë baste

4 këshilla për të fituar më shumë baste

Sezoni i gjatë i NBA ofron shumë ngjarje për ju keni më shumë mundësi për të vendosur bastin tuaj. Gjithsesi, mundësitë e shumta që ofrohen për të gjithë bastvënësit janë shpërqëndruese për ta, shumë ndeshje dhe mundësi është e vështirë që të zgjedhësh mes tyre. Në këtë artikull do të tregojmë 5 këshilla se si ju duhet të shmangni këtë “kurth” dhe si të fitoni.

Përcaktoni qëllimin tuaj

Gama e gjerë e mundësive mund të përkthehet si një mundësi më shumë, por në fakt nuk është e tillë. Shumë prej bastvënësve e ngushtojnë së tepërmi rrethin e tyre të ndeshjeve. Duhet të dini se bastet për 32 ekipet e NBA janë tepër të vështira. Është e vështirë që ju të zotëroni informacion për 32 ekipet e NBA-së. Ju nuk mund të zotëroni informacion për secilin prej tyre në detaje që të keni mundësi të vendosni një bast fitues.

Prandaj është mirë që ju të dedikoni kohën tuaj vetëm në një target grup ndeshjesh të cilat janë më të rëndësishmet për ju. Nëse do të kuptoni më mirë vetëm skuadrat që do të përzgjidhni atëherë dhe basti tuaj do të jetë më i sukseshëm se sa të vendosnit në bast 32 ekipe.

Kuptoni efektet e motivimit dhe lodhjes

Ekipet e NBA luajnë 3 deri në 4 ndeshje në javë. Prandaj, është shumë e rëndësishme që ju të kuptoni efektin e lodhjes dhe të motivimit. Për shkak të numërit të lartë të ndeshjeve, ekipet kanë një qasje ndryshe. Nëse skuadra ka pasur një performancë të keqe dhe renditja e saj nuk është në pozicionet e duhura atëherë dhe ju duhet të mbështesni me bastin tuaj sepse është një bast i sigurt. E kundërta ndodh, kur lojtarët kanë bërë disa ndeshje të mira dhe e rahdës nuk paraqet një rëndësi. Është mirë që basti tuaj në këtë rast të mos jetë i nxituar dhe ju të siguroheni para se të bashkohëni në bast.

Ndeshjet në shtëpi – ndeshjet jashtë

Një vëmëndje e rëndësishme duhet të shkojë dhe për ndeshjet që zhvillohen në shtëpi dhe ato jashtë. Shumica e ekipeve paraqiten më mirë në ndeshjet në shtëpi se sa ato jashtë. Gjithsesi, nuk është rregull ka dhe skuadra të cilat bëjnë të kundërtën. Ju duhet të ndiqni me shumë kujdes këto tendenca.

Gjeni vlerën më të mirë

Ju keni disa ekipe të cilat nuk japin rezultatet e duhura. Donjëherë shihen si delja e zezë e biletës tuaj, gjithsesi loja është e juaja dhe duhet që të vlerësoni së tepërmi secilin ekip që ju vendosni në biletën tuaj të bastit dhe do të keni rezultate të duhura. Loja tuaj përqëndrohet në rezultate dhe duhet të analizoni gjithcka për të arritur në të saktat.

Menazhimi i llogarisë

Është faktori i fundit në renditje por jo më i parëndësishmi. Ju duhet të tregoni një vlerësim të madh për të gjitha shumat që ju vendosni në lojë. Kemi folur në përgjithësi për rëndësinë e llogarisë të basteve dhe në bastet e basketbollit ka po të njejtën rëndësi. Ju duhet të shpenzoni kohë për të bërë përllogaritjet e duhura dhe njëkohësisht duhet të vendosni bastet në mënyrën e duhur duke mos shpenzuar të gjithë llogarinë tuaj në një bast të vetëm. Kurrë nuk duhet të tejkaloni kufijtë tuaj dhe ju do të duhet të bëni një përllogaritje të mirë të llogarisë që të ketë një përpjestim të drejtë me bastet që do të vendosni.

Lajmet përkatëse