Menu

1XBET – Formula 1

1XBET Baste ne Formula 1

1XBET – Formula 1

Formula 1 është një ndër lojërat që ka më shumë mbështetës në të gjithë botën. Shumica prej nesh i pëlqejnë garat e shpejtësisë së makinave dhe të gjithë bëjmë bast në momentin kur shfaqen këto gara në televizor. Por tani pse jo ne kemi shansin që të bëjmë një bast të vërtetë me to dhe të fitojmë për parashikimin që bëjmë. Them të fitojmë sepse në promocionin Baste në Formula 1 të gjithë kemi mundësi të përfitojmë prej saj dhe në qoftë se parashikimi jonë është i gabuar dhe nuk qëllon fitues. Mundësitë që ofrohen në këtë promocion janë një mbështetje e madhe për bastvënësit dhe një nxitje më shumë që ata të argëtohen dhe të fitojnë më shumë prej të gjitha mundësive të shfaqura ne 1xBet.

Kush përfiton nga promocioni?

Të gjithë ata bastvënës të cilët kanë një llogari në 1xBet kanë mundësi të përfitojnë prej promocionit Baste në Formula . Dhe ju që ende nuk keni hapur një llogari pranë 1xBet ju ftoj të bashkoheni sepse përvec se argëtimit dhe lojërave të pafundme që ofrohen për ju gjithashtu do të gjeni dhe disa promocione dhe bonusse vërtet fantastike dhe të cilat janë tepër të vecanta. Promocione të cilat janë krijuar që ju të përfitoni prej tyre duke përfshirë në to kushte mësë të favorshme dhe tepër të arsyeshme.

1XBET Baste ne Formula 1 1

Vendosni një bast në ngjarjet e  Formula 1 me një shifër duke filluar prej 694 ALL dhe më një koeficient 1,4 ose më shumë  dhe përfito një rrotullim falas në lojën e Formula 1 për cdo 694 ALL që ju keni humbur. Gjithashtu ju nuk përfitoni vetëm kaq do të keni mundësinë që me bastin e vendosur të bëheni pjesë njëherësh e jackpotit që ofrohet në Formula 1.Këto hapa kaq të thjeshtë ju bëjnë ju pjesë të këtij promocioni dhe bashkë me argëtimin që ju merrni nga basti dhe adrenalina që fal loja e Formula 1 ju keni shansin që të fitoni disa fish më shumë se ato që ofrohen nga kompanitë e tjera të basteve.

Të gjithë infromacionin e nevojshëm ju e merrni në seksioni përkatës i promocionit dhe në Formula 1, është dedikuar një opsion vetëm me kushtet dhe rregullat për tu bërë pjesë e lojës dhe për të përfituar më shumë prej tyre.

Vetëm tre rregulla të thjeshta bëjnë që dhe ju të keni shansin të fitoni jackpotin e madh, pse jo rovo dhe ti për të fituar  më shumë.

Mësoni rreth vendosjes së basteve në Jackpot 1XBET – TVBET në faqen: https://bastetbet1.com/1xbet-tvbet-jackpot/.

Lajmet përkatëse