Menu

1XBET – Liga e Kampionëve

1XBET Liga e Kampionve

1XBET – Liga e Kampionëve

Një ndër promocionet kryesore që zhvillohet për të gjithë lojtërët e basteve në 1xBet është dhe ai i Ligës së Kampioneve. Ju bëheni pjesë e saj fare thjeshtë dhe e gjeni gjithashtu në seksionin e promocioneve.

Dihet që një ndër eventet kryesore futbollistike të vitit është dhe Liga e Kampionve dhe për këtë aryse 1xBet (https://bastetbet1.com/komente/1xbet/) ka zgjedhur që për të gjithë sportdashësit dhe bastvënësit të ofrojë një mundësi të artë. Një mundësi ndyshe dhe pse jo të quhet dhe promocioni i vitit sepse ju bëheni pjesë me parashikimin tuaj që prej fillimit të eventit dhe keni mundësinë që të ndiqni hap pas hapi ecurinë e parashikimit tuaj dhe keni shansin gjithashtu të bashkoheni me një parashikim të rri. E gjitha kjo varet se në cilën fazë të zhvillimit gjendet eventi dhe ju mjafton të bëni parashikimin për tu bërë pjesë.

Si funksionon?

Për tu bërë pjesë e këtij kompeticioni me parashikimin tuaj është shumë e thjeshtë mjafton një parashikim dhe kaq. 1xBet ka zgjedhur që ta shpjegojë hap pas hapi dhe ju krijon një mundësi që të keni ide të parta se si mund të bëhni pjesë e saj.

Bëni parashikimin tuaj në cdo fazë të Ligës së Kampionëve UEFA, më pas duhet të konfirmoni parashikimin tuaj duke vendosur një bast prej të paktën një shume simbolike 139 ALL dhe me këtë mënyrë ju i lejoni vetës që të bëheni pjesë e cmimit të madh prej 30.000 USD që është cmimi i parë.

1XBET Liga e Kampionve 1

Ju mund të bëni parashikimin tuaj për fazat që janë vijuese duke nisur me fazën 1/8, 1/4, 1/4 dhe 1/2. Përbri cdo fazë ju keni dhe kohën që aktivizohet basti pra dhe sa kohë do të duhet që ju të mund të vendosni bastin tuaj. Një mundësi basti unike për të gjithë bastvënësit dhe shumë shanse për të fituar.

Gjithashtu ka një strukturë që tregon se si bëhet përllogaritja e pkëve për të gjithë parashikimet që ju bëni për fazat e ndryshme të eventit UEFA.

Sa mund të fitoj prej këtij eventi?

Sic e përmendëm cmimet e këtij eventi janë tepër të këndshme, ju bëheni pjesë më një shumë simbolike dhe keni shansin që të fitoni cmimin e madh prej 30.000 USD. Një shifër kjo që është tepër e majme krahasuar me atë që luajmë, por nuk është vetëm një cmim ka më shumë se 746 cmime që shpërndahen për të gjithë lojtarët e basteve që behen pjesë me parashikimin e tyre.

1XBET Liga e Kampionve 2

Gjashtë cmimet e para janë vërtet cilësore dhe fantastikë për këdo që luan baste por duke zgjedhur një skemë mbështetëse për të gjithë lojtarët e saj 1xBet ka zgjedhur që prej vendit të shtatë deri në 746 të bëjë grupime duke ofruar për ta cmime të quajtura cmimet ngushëlluese. Mundësi fitimi për këdo është 1xBet. Vendosni baste në eSports. Detajet lexoni në artikullin “1XBET – Epoka e E-Sporteve”.

Lajmet përkatëse