Menu

1XBET – Epoka e E-Sporteve

1XBET Epoka e E-sporteve

1XBET – Epoka e E-Sporteve

Një ndër risitë që i është bashkuar 1xBet dhe ka një mbështëtje të madhe të lojtarëve janë e-Sport. Një kategori lojërash e shumë llojshme që ju jep mundësi që me bastet tuaja të bëheni pjesë e parashikimit dhe të bëni tuajat disa fitime të cilat nuk janë të pakta. Dhe pse eventet e E-Sports nuk janë të shumta 1xBet ka zgjdhur që të trasmetojë për ju disa evente ditore kështu që ju do të keni shansin që të bëheni pjesë e promocionit me evente e përzgjedhura për ju.

Si funksionon?

Përzgjedhja është tuaja, ju keni mundësinë që të zgjidhni mes disa eventeve që trasmetohen, e drejta e zgjedhjes është dhe përpara fillimit të eventit dhe njëkohësisht ju mund të bëheni pjesë dhe në eventet live. Por për tu bërë pjesë ju duhet të përzgjidhni vetëm ato evente të cilat janë kategorizuar te seksioni i promocionit.

1XBET Epoka e E-sporteve 1

Të bëhesh pjesë është fare e thjeshtë dhe kushdo e ka këtë mundësi, ju mjafton që të keni llogarinë në 1xBet ose në qoftë se nuk e keni një të tillë ju ftoj që të bashkoheni dhe ju me 1xBet për të përfituar prej të gjitha mundësive dhe të fitoni më shumë mes mundësive. Më pas mund të zgjidhni të bëni një parashikim të cfardoshëm për të gjitha eventet sportive të e-sports dhe risia dhe mundësia shtesë është se ju do të merrni një rimbursim për të gjitha bastet tuaja humbëse. E kush nuk do ta dontë një gjë të tillë, rimbursimi është një vlerësim për ato parashikime të shkuara keq dhe që ofrohet si një bonus për të gjithë ju që i bashkoheni këtij promocioni.

Mundësitë e ngjarjeve

Një listë me ngjarjet përkatëse gjendet në seksion dhe ju mund të bëni përzgjedhjen tuaj mes atyre që ofrohen për ju. sic e përmendëm ngjarjet janë të ralla por ju do të keni cdo ditë mundësi të vendosni një bast të tillë në e-sports, sepse 1xBet ka zgjedhur që të trasmetojë  ngjarje cdo ditë për bastvënësit e saj. Janë të përcaktuara dhe koha e nevojshme që ju duhet të prisni për fillimin e ngjarjes përbri saj. Mjafton që të “hidhni një sy” se si është organizuar dhe do të shihni që  ka disa fasilitete që e bëjnë më të thjeshtë lundrimin tuaj dhe vënieen e bastit përkatës.

1XBET Epoka e E-Sporteve 2

Një listë me rregullat përkatëse dhe kushtet specifike gjendet gjithashtu për të mbarvajtur të gjithë procesin e basteve dhe që ju të keni mundësi të përfitoni prej mundësive të promocioneve të ofruara për ju. Mjafton që të tregoheni të kujdesshëm në plotësimin e tyre dhe do ta gjeni shumë pranë jush mundësinë e fitores. Zgjidh 1xBet për një eksperiencë pozitive dhe për mundësi të shumta për ju.

Informacioni mbi 1XBET – Liga e Champions është i disponueshëm në faqen: https://bastetbet1.com/1xbet-liga-e-kampioneve/.

Lajmet përkatëse