Menu

1XBET Toto

1XBET Toto

1XBET Toto

Mundësitë e shumta kanë vetëm një emër 1XBET.Në qoftë se ju kërkoni më shumë të tilla ju lehtësisht mund të zgjidhni 1XBET si bastshkruesin tuaj.Më shumë mundësi më shumë fitime për të gjithë ju që zgjidhni të bashkoheni me gjigandin e basteve online dhe jo vetëm,me kompaninë që ofron shumë mundësi argëtimi dhe fitimi për të gjithë lojtarët që kanë besuar në të.

Mundësia në këtë rast e ka emrin TOTO një ide gjeniale për të gjithë bastvënësit por jo vetëm ku ofron shumë më shumë mundësi fitimi nqs ju bashkoheni me një parashikom të saktë për ndeshjet e vendosuar në dispozicion.

Një parashikim i saktë do të thotë për ju që mund të bëheni pjesë e jackpotit të vënë në dizpozicion për ju duke bërë tuajat shumën maksimale  që mund të jetë më shumë  se 12.000EUR.

TOTO

Me një sërë mundësish TOTO vejn për të gjithë lojtarët e kategorizuar sipas lojërave përkatëse,por të gjitha me një kusht të vetëm parashikmi i skatë dhe ju bëheni automatikisht fitues të një cmimi.Nuk është e thënë që të gjitha parashikimet për ngjarjet tuaja të jenë të sakta ju mun dtë bëheni pjesë e fitimeve të ofruara për ju dhe në qoftë se arrini të bëni një parashikim të saktë përsa i përket 2 ose më shumë ngjarjeve.Ju mund të merrni të gjithë informacionin e nevojshëm te Kushtet dhe Rregullat nga pika 15 deri në pikën 22 për të gjitha kategortë e TOTO.

TOTO 15

Jackpoti po pret për ju.bëhu pjesë me parashikimin tënd për 15 ngjarje sportive dhe ju mund të bëheni milioner.

Ju mund të bëni parashikimin tuaj për ngjarjet ditore të përcaktuara dhe të bëheni pjesë e shorteut.Përzgjedhja është mjaft e thjeshtë ju mjafton të klikoni mbi koeficientin e cdo ngjarjeje dhe në biletën tuaj elektronike në të dhjathtë të ekranit do të shihni se basti do aktivizohet.Basti quhet i vendosur me përzgjedhjen e të gjitha ngjarjeve dhe vendosjen e shumës që dëshironi të luani. Si të kontrolloni 1XBET Rezultati në sit? Lexoni në blog.

1XBET Toto 1

Përsa i përket Shumës së Jackpotit ajo është e ndryshme për cdo herë në varësi të ngjarjeve dhe të lojtarëve që janë bërë pjesë e shorteut.Është një mundësi shumë e mirë për të gjithë që mund të arrijnë të bëjnë disa fitime plus.

Njëkohësisht shorteu vjen me një kohë të përcaktuar pra ju bëhen pjesë me parashikimet tuaja në kohën para se të fillojnë ngjarjet,ky shorte nuk mundëson ngjarjet sportive live.Në qoftë se një prej basteve që ju keni parashikuar anulohet si ngjarje atëherë njëkohësisht do të anulohet i gjithë shorteu.Për cdo informacion më shumë ju mund të shkoni te opsioni Kushte dhe Regulla për të marrë të gjithë informacionin e nevojshëm ose mund të zgjidhni të merni asistencën që ofrohet nga operatorët.

Mundësitë për tu bërë pjesë e shorteut ofrohen jo vetëm në ngjarjet e futbollit bastat por 1XBET ka zgjedhur për ju që të bashkoheni me një morri mundësish dhe larmishmërish ngjarjesh sportive si:Ice Hockey, Basketball, EA Sports FIFA, 1XTOTO.

Të gjitha ngjarjet vijnë me një Jackpot të ndryshëm duke krijuar për ju shanse nga më të ndryshmet për të fituar,mjafton një parashikim i saktë dhe ju automatikisht bëheni fitues.Shuma totale e Jackpotit shkon më shumë se 34 475 343 Lekë (shuma është variable).

1XBET Toto 2

Correct Score

Vetëm 0.10EUR dhe 8 rezultate të sakta mjaftojnë që ju të arijni suksesin.

FOOTBALL

Është futbolli pasioni juaj kryesor?Atëherë ju lehtësisht mund të gjeni rezultatin e 14 ndeshjeve dhe të fitoni Jackpotin e madh.

ICE HOCKEY

Bëhu fitues në arenën e akullit!Parashiko fioren e 5 ndeshjeve.

1XTOTO

Bëjë parashikimin tënd falas.Në qoftë se parashikimi juaj është i saktë merr pikët bonus të ofruara për ty.

ESports FIFA

Bëje parashikimin tënd në TOTO eSports cdo tre orë.Bëhu i shpejtë me bastet tënde në Champions League dhe Europa League.Vendos baste shpejt,fito shumë.

BASKETBALL

Bëje parashikimin tënd në një ngjarje basketbolli dhe fito nga Jackpoti i dedikuar për të.

Për më shumë informacion mund të shkoni te opsioni Kushte dhe Regulla nga pika 15 deri 22 mund të merrni të gjitha infromacionet e nevojshme për tu bërë pjesë e shorteut.

Lexoni artikullin rreth 1XBet Bingo në faqen: https://bastetbet1.com/1xbet-bingo/.

Lajmet përkatëse