Menu

1XBET – Të Mërkurën X2

1XBET - Të Mërkurën X2

1XBET – Të Mërkurën X2

Promocionet e shumta të ofrojnë mundësinë që ju të zgjidhni mes tyre ose të përfitoni prej të gjithë prej promocioneve të ofruara. Ju keni mundësi të shumta për të përzgjedhur atë prej promocioneve i cili për ju vlerësohet si më i miri ose dhe që i përshtatet profilit të lojës që ju luani më shpesh. Mundësitë ofrohen prej 1xBet (https://bastetbet1.com/komente/1xbet/) ndërsa zgjedhja i’u takon ju.

Pasi ju keni bërë tuajin promocionin E Premtja me Fat ju keni po ashtu të njejtën mundësi që të mërkurën të përfitoni prej një tjetër promocioni të vendosur në dispozicion për ju dhe që krijon shumë mundësi për të gjithë ju që e përzgjdihni. Vendosja e këtyre promocioneve në dy ditë të vecanta është vendosur sepse të dyja ditët ofrojnë shumë evente dhe ngjarje të ndryshme sportive për të gjithë bastvënësit.

Si mund të përfitojmë prej bonusit Të Mërkurën X2?

Ju duhet të keni një llogari aktive pranë bastshkruesit 1xBet, dhe në qoftë se ende nuk e keni ju mund të bashkoheni me të për të përfituar prej shanseve të shumta që ofrohen për ju cdo ditë. Si bastvënës i kujdeshëm dhe që vlerëson të gjitha promocionet me sguri keni marrë pjesë në ofertën e së premtes të zhvilluar javën që shkoi, më pas ju duhet që të vendsoni 5 baste nga e hëna deri në të martë në cfarëdo ngjarje sportive që ju dëshironi por vetëm ngjarje që kanë koeficientin 1.4 ose më të lartë. Kjo shumë bastesh që ju keni vendosur duhet të jetë e barabartë me bonusin që keni fituar të premten.

Më pas ju duhet të bëni një depozitë deri në 100 EUR ose ekuivalenten e saj të mërkurën dhe do të përfitoni prej bonusit të vënë në dispozicion për ju në llogarinë tuaj. Por duhet të tregoheni të kujdesshëm sepse nësë ju keni tërhequr fande nga e premtja deri në të mërkurën, bonusi i së mërkurës nuk do të kreditohet në llogarinë tuaj .Për të përfituar bonusin ju nuk duhet të keni bonus aktivë në momentin kur bëni kërkesë për të përfituar prej bonusit.

Për cdo paqartësi që keni ju keni të afishuara në seksionin përkatës të rregullave dhe kushteve mënyrën se si duhet të veproni për të përfituar prej bonusit në fjlaë. Është lehtësisht e mundshme që të informohesh për kushtet e bonusit dhe të marrësh njohuritë e nevojshme për të përfituar prej tij. Ju gjithashtu do të gjeni mbështetje dhe nga shërbimi i klientit për paqartësitë ose problemet që mund të hasni.

E keni lexuar tashmë artikullin 1XBET – Tv BET Bastet Kombinuese? Mësoni më shumë në blog.

Lajmet përkatëse