Menu

1XBET Tërheqje

1XBET Terheqja

1XBET Tërheqje fitimesh

Pasi ju keni bërë depozitimin dhe jeni argëtuar me 1XBET (https://bastetbet1.com/komente/1xbet/) vjen momenti i tërheqjes së fitimeve tuaja.Një moment që shumë nga ju e presin me padurim sepse ato janë  cka ju meritoni të merni pas parshikimeve të sakta të ngjarjeve sportive ose lojërave me fat që keni pasur.

Mënyrat

Në varësi të shtetit ku ju jetoni diktohen mënyrat e tërheqjes së fitimeve,ato nuk janë të njejta sepse jo të gjitha shtetet kanë të njëjtën legjislacion mbështetës për disa prej mënyrave të pagesës.

1XBET Terheqje 1

Por në qoftë se ju vendosni shtetin ku jetoni do të shihni se këto ndryshime reflektohen te numri në krah të djathtë,dhe ju do të njiheni vetëm me ato mënyra tërheqjeje që vetëm shteti ku ju jetoni suporton.Nuk ka mundesi që të ketë ngatresa apo paqartësi përsa i përket tërheqjes sepse është lehtësisht e mundshme dhe e qartë se do të shfaqen vetëm ato mënyra pagesash që ju mund të kryeni nga shteti ku jetoni.

Të gjitha ato mënyra tërheqjeje që shteti ku ju jetoni nuk ka nje legjislacion përkatës është e vështirë që ju ta gjeni si mundësi tërheqjeje.

Për arsye thjeshtësie dhe komoditeti 1XBET vjen te ju me një kategorizim i cili ju ndihmon që të shkoni drej te platformat që ju mund të përzgjidhni. Ndarja vjen si raport i mënyrave të ndryshme përshembull:bank cards,e-wallet,mobile payments, cash, payment  system, e-currency exchangers,self-service terminals,internet banking,prepaid cards këto dhe shumë të tjera janë ndarjet që krijon 1XBET për tu aksesuar në mënyrë më të shpejtë nga ju.Cdo narje e sipërpërmendur ka dhe nën ndarjet përkatëse për cdo kategori. Cilat lojëra janë të disponueshme në seksionin 1XGames? Ne kemi përgatitur një artikull të ri për këtë temë.

Si të tërheqim fitimet?

Në momentin që ju keni bërë depozitimin dhe i jeni bashkuar gjigandit 1XBET me parashikimet tuaja për ngjarjet sportive të ndryshme që 1XBET ofron ose keni zgjedhur lojërat e fatit të cilat kanë një larmishmëri,vjen momenti i tërheqjes së fitimeve që ju keni bërë.Shumë prej jush të cilët kanë eksperiencë me bastet online dhe lojërat e fatit online kanë djeni se disa kompani krijojnë një cmim dysheme për tërheqjet që shumë prej jush nuk e pëlqeni.

1XBET Terheqja 2

Për të mos krijuar një pakënaqësi dhe për t’iu gjendur sa më pranë lojtarëve 1XBET ka zgjedhur që cmimi minimal i tërheqjes që mund të bëjë lojtari është vetëm 1.5USD.KUJDES! Kjo në varësi të mënyrës së tërheqjes që ju keni zgjedhur të bëni,sepse disa mënyra kanë specifikat e tyre.

Pavarsisht shumës minimale që ju keni të drejtë të tërhiqni,koha është një tjetër element që ju favorizon.Pra në varësi të mënyrës që ju zgjidhni për të tërhequr fitimet tuaja ju përcaktoni dhe kohën që këto fitime duhet të vijnë në llogarinë tuaj të bankës.

1XBET Depozitimi – informacion mbi temën këtu: https://bastetbet1.com/1xbet-menyra-depozitimi/.


1xbet Portugal

Lajmet përkatëse