Menu

1XBET – Tv BET Bastet Kombinuese

1XBET – Tv BET Bastet Kombinuese

Tv BEt ofron për të gjithë ju lojëra nga më të ndryshmet, ne jemi njojtur me to në shkrimin dedikuar atij seksioni. Por përvec se ju keni mundësinë të zgjidhni mes mundësive të shumta të lojërave dhe të fitoni prej përzgjedhjes që ju bëni tashmë keni mundësinë që të përfitoni dhe prej promocioneve dedikuar këtij seksioni. Është mundësi e shtuar për të gjithë ju që jeni ndjekës së këtij seksioni që të njiheni dhe të përfitoni prej promocionit që është dedikuar vetëm për këtë opsion loje në 1xBet. Të gjithë bastvënësit kanë lënë mbresat më pozitive për këtë seksion duke mundësuar njëherësh dhe fitime më të shumta për ta.

Si mund të përfitojmë prej promocionit Tv BET Bastet Kombinuese?

Është tepër e thjeshtë  ju si fillim duhet të keni një një llogari pranë 1xBet dhe në qoftë se akoma nuk jeni pjesë e gjigandit të bastve ju mund ta zgjidhni atë si kompaninë tuaj duke u njohur me shanset e larta që ofrohen dhe komentet pozitive të klientëve të saj nga e gjithë bota. Për të përfituar prej promocionit ju do të ndiqni disa hapa dhe do të keni mundësinë më pas që të përfitoni të gjithë shumën e grumbulluar prej tij.

1XBET - Tv BET Bastet Kombinuese 1

Hapi i parë është se ju duhet të vendosni baste kombinuese në TV Gmaes- TV BET, sa më shumë baste aq më pranë fitores do të gjendeni. Gjithashtu ju duhet të tregoni një kujdes dhe në përzgjedhjen e ngjarjeve sepse sa më i lartë të jetë koeficienti, aq më shumë do të rriten dhe shanset për të përfituar. Pra kujdes numrin e ngjarjeve që përzgjidhni dhe koeficientin përkatës së tyre për të pasur shanse të larta fitimi. Ju nga bastet e vendosura do të grumbulloni pikë dhe sa më shumë pikë të grumbulluara në llogarinë tuaj aq më lart do të ngjiteni ju në tabelën e renditjes dhe të fitoni cmim cdo javë që do të hidhet shorteu.

Cmimet janë gjithashtu një pikë e rëndësishme e këtij shorteu, ju do të keni mundësinë të fitoni prej cmimeve të vendosura në dispozicion në bazë të renditjes javore që do të keni në bazë të pikëve që keni grumbulluar. Do të vlerësohen me cmim pesë vendet e para të renditjes me cmimet përkatëse dhe ju do të keni mundësine që të fitoni prej tyre. Shorteu hidhet cdo të hënë në orën 00.00. Shumë baste të vendosura dhe ju mund të jeni një prej fatlumve që përfiton prej shorteut

Shikoni një artikull tjetër rreth 1XBET – Të Mërkurën X2 këtu: https://bastetbet1.com/1xbet-te-merkuren-x2/.

Lajmet përkatëse