Menu

1XBET – Bonus

1XBET Supper Acca Bonus From Golden Race

1XBET – Supper Acca Bonus From Golden Race

Cdo bastvënës në biletën e tij kërkon që të ketë sa më shumë ngjarje sportive që dhe shuma që ai do të përfitojë prej parashikimit të jetë më e madhe. Duke përfshirë sa më shumë ngjarje sportive në një biletë automatikisht përllogaritja e koeficientit ndihmon llogarinë tuaj që të shotohet me disa fish më shumë. Dhe kjo është ajo që cdo bastvënës bën dhe kërkon që prej biletës së tij të përfitojë shumë më shumë. Këtë mundësi ju mund ta gjeni te ky promocion Supper Acca from Golden Race ju jep këtë mundësi që ju të përfitoni shumë më shumë se koeficienti i përllogaritur i ngjarjeve sportive.

Si funksionon ky promocion?

Ky promocion vihetnë dispozicion për të gjithë lojtarët që kanë zgjedhur 1xBet dhe në biletën e tyre të bastit kërkojnë disa mundësi të shtuara dhe janë gjithmonë në kërkim të mundësive për të realizuar më shumë fitime dhe më shumë ngjarje sportive të luajtura. Është e thjeshtë që të përfitoni prej tij mjafton të keni llogari pranë 1xBet (https://bastetbet1.com/komente/1xbet/) dhe të shkoni te seksioni i promocioneve. Ju duhet që të vendosni 3 ose më shumë baste por kujdes këto baste janë të kufizuara në eventet virtuale të futbollit . Pra që të përfitoni prej tij në biletën tuaj të jenë ngjarje sportive nga eventet virtuale të kampionateve futbollistike më pas duhet të selekstoni akumulatorin dhe të vazhdoni të bëni përzgjedhjen e ngjarjeve sportive që ju dëshironi në biletën tuaj. Ju do të keni mundësinë të përzgjidhni mes shumë eventeve të ofruara nga kompania sepse 1xBet ka zgjedhur të trasmetojë një mori ngjarjesh sportive virtuale. Sportet virtuale sot janë një sensacion për të gjithë bastvënësit dhe ata po shkojnë më shumë drejt këtyre sporteve për të bërë parashikimet dhe për të vendosur bastet e tyre.

1XBET Supper Acca Bonus From Golden Race 1

Më pas me selektimin e akumulatorit ju keni mundësinë që të përfishini në të ngjarje të shumta që keni zgjedhur  dhe të vendosni bastin tuaj. Duke përcaktuar dhe numrin e eventeve ju do të keni mundësinë që të njiheni dhe me bonusin përkthyer në përqindje për cdo event të shtuar që ju keni përzgjedhur. Shuma totale e bonusit mund të arrijë deri në 40% dhe ju keni mundësi të shumë fishoni të ardhurat tuaja jo vetëm prej llogaritjes së koeficientëve përkatës por dhe prej bonusit të dhuruar.

Ju mund të njiheni me rregullat dhe kushtet përkatëse të promocionit në seksionit dedikuar atij me të njejtin emër si promocioni do të keni opsionin e rregullave dhe kushteve mjafton të shihni dhe do të kuptoni që është tepër favorizues. Do të jeni të interesuar të lexoni artikullin 1XBET – Beteja e Basteve në blogun tonë.


1xbet Portugal

Lajmet përkatëse