Menu

1XBET – Beteja e Basteve

1XBET – Beteja e Basteve Kombinuese

Bastet janë një ndër lojërat që janë më të kërkuara në kompaninë e lojërave 1xBet. Pavarësisht se dhe qëllimi kryesor dhe ideja e krijimit të kësaj kompanie ishin bastet sportive, me evolimin e botës online u ofruan për të gjithë klientët që besuan dhe shumë risi të tjera dhe lojëra fati. Por bota e basteve ngeli ajo që klientët vazhdojnë të kërkojnë dhe mbështesin më së shumti. Promocioni i ofruar në këtë rast është një prëj më të zgjedhurit nga të gjithë bastvënësit, është një mundësi më shumë që ju të fitoni dhe të merrni pjesë në dhuratat e ndryshme që ofrohen prej këtij promocioni. Kjo lojë shpërblyese është tej mase e thjeshtë dhe ofron mundësi fitimi për ata që “rezikojnë ” më shumë, shpërblehen nga ana e kompanisë me disa super dhurata.

Si funksionon ky promocion?

Beteja e Basteve Kombinuese është një lojë shpërblyese ku të gjithë lojtarët e basteve që kanë vendosur baste kanë të drejtë që të përfitojnë prej cmimeve që janë në dispozicion për ta. Kompeticioni është tepër i thjeshtë dhe ofrohet për të gjithë ata bastvënës të cilët kërkojnë gjithmonë më shumë prej biletës së tyre të bastve.

1XBET - Beteja e Basteve Kombinuese 1

Hapat që ju duhet të ndiqni për tu bërë pjesë janë tepër të thjeshtë dhe të realizueshëm prej të gjithëve. Së pari ju duhet të keni një llogari aktive në 1xBet pra ju duhet të jeni pjesë e saj për të përfituar prej këtij promocioni, dhe në qoftë se ju nuk jeni akoma të regjistruar ju ftoj të regjistroheni duke kaluar fazen paraprake për të përfituar prej mundësive të mëdha që ofrohen jo vetëm në këtë promocion por në tërësinë e lojërave dhe basteve pranë 1xBet. Hapi tjetër që ju duhet të ndiqni është se ju duhet që në biletën tuaj të keni më shumë se tre ngjarje sportive, nga vetë emri i promocionit kombinuese është e kuptueshme që ju duhet të keni një kombinim ngjarjesh. Pra sa më shumë ngjarje në biletën tuaj të bastit ju jep shansin të jeni ju një prej fituesve të cmimit të madh, kujdes bileta juaj e bastit duhet ti përkojë një shume të luajtur jo më pak se 139 ALL pra ju bëheni pjesë vetëm në qoftë se jeni duke luajtur me ketë shumë ose një shumë më të madhe se ajo. Përzgjedhja e ftiuesit bëhet cdo muaj në baze të pikëve që ju keni mundësi të gumbulloni sa më shumë pikë aq më shumë rriten shanset për të qënë ju fituesi i përzgjedhur në short.

1XBET - Beteja e Basteve Kombinuese 2

Por cfarë fitohet? Cmimet janë të shumë llojshme dhe ju keni mundësinë që të jeni një prej dhjetë fituesve që përzgjidhen cdo muaj. Cmimi i parë është një makinë Corvette ose Masterati ju keni mundësinë të zgjidhi mes tyre një mundësi që shumë prej jush e dashurojnë. Më pas cmimet e tjera janë të kategorizuara sipas vendeve që ju kualifikoheni. Ju keni shansin që cdo muaj të provoni të bëheni pjesë e fituesve që shpallen. Fat në lojë!

Lexoni për shpërblimet në artikullin “1XBET – Bonus”: https://bastetbet1.com/1xbet-supper-acca-bonus-from-golden-race/.

Lajmet përkatëse