Menu

1xBet Regjistrimi

1XBET Regjistrimi

Pasi ju të keni zgjedhur 1XBET si kompaninë e basteve që do të keni vazhdimësi,hapi i dytë është regjistrimi.Regjistrimi në 1XBET ofrohet për ju në 4 mënyra të ndryshme e gjitha që ju të gjeni lehtësinë e zgjedhjes.

Regjistrimi 1xBet

Shihet qartë,opsioni i regjistrimit ndodhet në pjesën e sipërme të ekranit në qoftë se regjistrimi juaj po bëhët nga web-faqja e 1XBET (https://bastetbet1.com/komente/1xbet/). Pasi ju të shkoni te REGISTRATION në  ekranin tuaj do të shfaqet tabela që shihet në foto,ku ju keni të drejtë të zgjidhni një prej opsioneve që ofrohen nga 1XBET.

Janë katër mundësitë e zgjedhjes që ju keni për tu bërë pjesë e 1XBET:

  • Me një klik të vetëm
  • Me numrin e telefonit
  • Me anë të email-it
  • Me anë të mediave sociale

Të shohim hap pas hapi se si funksionojnë cdo një prej tyre,që lundrimi juaj të bëhet më i thjeshtë dhe më i aksesueshëm përsa i përket regjistrimit në 1XBET.

One-click

Në qoftë se zgjedhja juaj është One-click në ekranin tuaj do të shfaqet shteti që ju jetoni në këtë rast Shqipëria por ju mund ta ndryshoni duke zgjedhur psh.Maqedoninë e Veriut,Kosovën,Malin e Zi ose kudo tjetër që ju jetoni dhe po regjistroheni nga ky link.Më pas në të djadhtë shfaqet monedha që ju do të hapni llogarinë është në dorën tuaj që të zgjidhni,donjëherë ato kombinohen sipas shtetit ku ju jetoni por 1XBET ju lejon të zgjidhni mes morisë së monedhave që ofrohen.Ju gjithashtu mund të vendosni dhe kodin tuaj të promovimit nëse e keni nje te tillë,por që nuk është një informacion i domosdoshëm që do të pengojë regjistrimin  tuaj në 1XBET.

1XBET Regjistrimi 1

Pasi të kemi bërë zgjedhjet tona do të shkojmë te opsioni REGISTER,dhe menjëherë do të shfaqet tabela ku do të marim kodin dhe passwordin i cili është i rëndësishëm për të pasur akses më tëj në llogarinë në 1XBET.

Kodi i dërguar prej 1XBET lehtësisht mund të ruhet si një file,picture ose ju mund të vendosni email-in tuaj dhe i gjithë informacioni do te vijë te ju përmes email-it,është zgjedhja juaj.

Pasi të keni marë të dhënat e juaja personale në një nga mënyrat e sipërpërmendura ju do të keni mundësinë që të lidhni llogarinë tuaj me numrin e telefonit për të qënë koherent me ofertat promicionale të reja,për të ndjekur bastet tuaja me anë të njoftimeve në telefon po ashtu për të qënë njëkohësisht të informuar me risitë më të reja të 1XBET.

Ju mund të plotësoni të dhënat tuaja personale për një profil më të plotë në 1XBET në opsioni PERSONAL Profile,të dhënat tuaja janë konfidencilae dhe ruhen prej kompanisë me një siguri të plotë.

Në të majtë të ekranit tuaj do të shfaqet pamja e plotë e asja cka llogaria juaj ofron,të gjitha opsionet që ju mund të ndiqni të kryheni prej llogarisë suaj aktive.Nga veprimet më të thjeshta deri te ato të cilat ju japin më shumë mundësi fitimi përmes 1XBET.

By-Phone

Nëse zgjedhja juaj është të regjistroheni përmes numrit tuaj të telefonit,ju duhet të vendosni numrin tuaj të telefonit dhe të shkoni te opsioni dërgo një sms.Në numrin tuaj të telefonit do të vijë me sms kodi i konfirmimit të cilin duhet ta vendosni te opsioni përkatës.

1XBET Regjistrimi 3

Po ashtu ju do të përcaktoni dhe monedhën të cilën ju do të zgjidhni që të hapni llogarinë,po ashtu mund të plotësoni dhe opsionin për kodin e promovimit në qoftë se e keni një të tille,nuk është i domosdoshëm dhe nuk e pengon regjistrimin tuaj në 1XBET.

Pasi të jeni regjistruar nëpërmjet numrit tuaj të telefonit ju mund të plotësoni të dhënat tuaja personale në opsionin PERSONAL Profile,ato do të jenë diskrete dhe kompania 1XBET ruan konfidencialitetin e tyre.

By e-mail

Mundësia tjetër që gjendet atje për ju që mund të regjistroheni është nëpërmjet email-it,një formë regjistrimi më e plotë  e cila nuk do të ketë nevojë që ju të plotësoni të dhënat e juaja më pas thjesht në qoftë se ju doni të ndryshoni disa prej tyre.

1XBET Regjistrimi 4

Informacioni që duhet të plotësoni duhet të jetë i plotë e i saktë,sic shihet qartë e gjitha që duhet të bëni është të plotësoni ato opsione që duhet me të dhënat tuaja.E vecanta e këtij aplikimi qëndron sepse ju duhet të vendosni dhe të dhënat e kartës suaj së identitetit ose të ngjashmen e saj sipas vendit ku ju jetoni.Të dhënat e tuaja janë konfidenciale dhe do të trajtohen sipas rregullave ligjore që 1XBET ndjek.

Pasi ju të regjistroheni me anë të email-it ju do të keni mundësi të lundroni të sigurt në 1XBET dhe mund të shijoni atë cka ajo ka ofruar për ju.

Social networks and messages

Mundësia e fundit që ju keni për të zgjedhur për tu regjistruar në 1XBET është nëpërmjet mediave sociale.

1XBET Regjistrimi 5

Ju pasi të keni zgjedhur këtë mundësi do të shihni që shfaqet një mori mundësish nga rjetet sociale,ju mund të zgjidhni mes:VK, Gmail, Telegram, Google. Aksesi është tepër i thjeshtë ju pasi zgjidhni një prej tyre duhet të përcaktoni monedhën dhe më pas shtetin që ndodheni,në qoftë se keni një kod promovimi mund të bashkoheni dhe nëpërmjet tij por që nuk është i domosdoshëm.

Në një të ardhme 1XBET e sheh të mundur që ju të mund të regjitroheni direkt me të dhënat tuaja të rjetit social që ofrohet,por tani duhet të plotësoni të dhënat personle pasi të kryheni këtë regjistrim.

1XBET Regjistrimi 6

Sic e keni parë në të majtë të tabelës së regjistrimit shfaqet dhe opsioni se cilit prej aktiviteteve do ti bashkoheni ju mund të zgjidhni për të përfituar prej regjistrimit fillestar dhe bonusin e mirëseardhjes për këtë arsye kërkohet prej jush që të zgjidhni mes Basteve apo Casino-së është e gjitha në dorën tuaj për të zgjedhur,mjafton të jeni të qartë se cfarë kërkoni,njëkohësisht ju jepet mundësia që të zgjidhni bonusin dhe pasi të jeni regjistruar në 1XBET.

Mundësitë të cilat ofron 1XBET për tu regjistrur i trajtuam më sipër,janë mjaft lehtë të aksesueshme mjafton që ju të zgjidhni një prej tyre atë që ju përshatet më së miri dhe rruga juaj drejt basteve online të ofruar nga 1XBET dhe jo vetëm është para jush.Zgjidhni kompaninë të cilën mund ti besoni lehtësisht dhe që mund të merrni ofertat promocionale më të mira prej saj.

Lojë të mbarë!Lojë të sigurt!

Si të regjistroheni në sit? Lexoni në artikullin “Hyrja 1XBET” në faqe: https://bastetbet1.com/log-in-1xbet/.


1xbet Portugal

Lajmet përkatëse