Menu

Log IN 1XBET

Log in

Pasi ju keni zgjedhur 1XBET si kompaninë tuaj të basteve online dhe jeni regjistruar duke krijuar llogarinë tuaj në mënyrat që në i kemi trajtuar se si ju mund të bashkoheni me gjigandin e basteve 1XBET,hapi tjetër është Log in.

Log in 1XBET

Për të pasur një akses sa më të thjeshtë dhe për tju lehtësuar procesin ju mundësohen 3 mënyra aksesi,kjo në varësi të mënyrës që keni zgjedhur për tu regjistruar apo mënyrës që zgjidhni për tu loguar.

Me email

 1XBET Log in 1Mënyra e parë që ju mund të zgjidhni  të logoheni është më anë të emial sic ofrohet në shumë site dhe faqe të tjera,ju mund të vendosni email-in e rregjistrimit dhe më pas të vendosni passwordin në seksionet përkatëse.

Njëkohësisht ju mund të vendosni në vend të email-it ID tuaj të rregjistrimit dhe më pas passëordin që i përkon ID-së tuaj.Ndryshe nga shumë web faqe të tjera që ju keni hasur 1XBET ju ofron gjithashtu që log-imin ta bëni dhe nëpërmjet numërit tuaj të telefonit dhe më pas passwordin që të keni akses te llogaria juaj në 1XBET.

Social networks

1XBET Log in 2

Një ndër mënyrat më të pëlqyera dhe më të përzgjedhura prej jush është dhe logimi me anë të Social networks.Logimi në qoftë se ju zgjidhni këtë mënyrë bëhët në mënyrë të menjëhershme , pra në ekranin tuaj shfaqen mundësitë e përzgjedhjes dhe ju shkoni me atë rjet social që keni hapur llogarinë nuk kërkon një password kur ju përzgjidhni këtë metodë,mos harroni 1XBET ofron risi për ju.

SMS Login

Një ndër risitë që ofron 1XBET përsa i përket Log-imit është dhe SMS login.

1XBET Log in 3

Nqs ju zgjidhni këtë mënyrë logimi ju duhet të vendosni numrin tuaj të telefonit në seksionin përkatës  dhe më pas të shkoni te opsioni dergo kodin,një mënyrë tepër e thjeshtë dhe efikase sa i përket logimit.Koha juaj është shumë e rëndësishme dhe ajo cka ju mundësohet me anë të këtij logimi është që të menaxhoni sa më mirë kohën tuaj.

 1XBET Log in 4

Nqs ju jeni duke u loguar nga paisja juaj që përdoni më shpesh ju mund të shkoni te opsioni Remember për tu loguar në mënyrë automatike .

Nëse nuk ju kujtohet passwordi që këni hapur llogarinë ju mund të shkoni te opsioni dhe të ndryshoni atë.

Pasi të logoheni ju do të keni aksesin e plotë të gjitha shërbimeve që ofron 1XBET,mund të menaxhoni llogarinë tuaj në mënyrën më të thjeshtë të mundshme dhe gjithcka që duhet është thjesht të bëni zgjedhjen në morinë e mundësive që ofron 1XBET.

Si të krijoni një llogari? Lexoni artikullin “1xBet Registrimi” këtu: https://bastetbet1.com/1xbet-regjistrim/.


Lajmet përkatëse