Menu

1XBET – Seria e Basteve Humbëse

1XBET - Seria e Basteve Humbëse

1XBET – Seria e Basteve Humbëse

Në fillimet e bastve gjithmonë kemi pasur frikën e humbjes dhe kjo jo vetëm nga mungesa e eksperiencës por dhe frika e humbjes së të ardhurave. Mundësitë e shumta që të krijohen prej 1xBet tashmë e kanë ezauruar këtë frikë dhe gjithmonë po krijojnë një pavarësi dhe siguri te cdo bastvënës. Mundësitë e shumta të bonuseve ju jep të gjithë bastvënësve më shumë shanse që ata të jenë fitues dhe të kenë një qëndrueshmëri më të madhe në lojën e tyre.  Bonusi ka shërbyer si një mundësi që të krijojë për bastvënësit sigurinë e rikthimit të të ardhurave dhe eksperienca e fituar nga bastet e shumta krijon pavarësinë e lojtarëve. mjafton të shihni mundësinë që ofron 1xBet për bastet dhe ju do të bëni zgjedhjen tuaj. Kjo është një ndihmë jo vetëm për bastvënësit pa eksperiencë por dhe lojtarët që kanë vite në botën e basteve.

Si mund të përfitosh prej bonusit?

Për të përfituar ju duhet të jeni një lojtar i 1xBet, pra të keni një llogari aktive. më pas në seksioni bonus do të gjeni bonusin përkatës dhe do të krijohet mundësia të fitoni prej tij. Mundësia që ofrohet është spektakolare ju do të përfitoni për serinë e basteve humbëse që keni në llogarinë tuaj. Ndoshta tingëllon e pabesueshme për ju por ju do të gjeni këtë mundësi, mjafton të zbatoni me përpikmëri të gjitha kushtet e vendosura dhe do të bëheni fitues të këtij meha bonusi të ofruar.

Ju në llogarinë tuaj duhet të keni një seri bastesh që janë humbësë më shumë se 20 të tilla për një periudhë kohore prej një muaji. Dhe të gjitha bastet duhet të jenë teke ose kombinuese por me një koeficient jo më shumë se 3.00. kjo mundësi e krijuar nuk përfshin bastet e vendosura nga toto ose bastet zinxhir. Këto hapa kaq të thjeshtë mund të japin për ju një mundësi tepër të madhe rimbursimi. Për shumat e vendosura ju do të merrni një kompesim i cili është në vlerësim të shumës që ju keni luajtur bastin , kujdes shuma minimale e bastit duhet të jetë 2 USD ose ekuivalente e saj në monedhën tuaj. Për një bast të luajtur nga ju prej 2 USD ju do të keni mundësinë të përfitoni një shumë prej 100 USD, e gjithë kjo është një super mundësi për këdo që luan baste . Cdo informacion  shtesë ju mund ta merrni pranë seksionit përkatës të bonusit.

A e keni lexuar tashmë temën për 1XBET – Xhekpoti me yll? Lexoni në blog: https://bastetbet1.com/1xbet-xhekpoti-me-yll/.

Lajmet përkatëse