Menu

Bast për të huajt në tenis

Bast për të huajt në tenis

Bast për të huajt në tenis

Tenisi është një ndër sportet më të preferuar për bastvënësit. Ndryshe nga sportet ekipore dhe pse ka vetëm dy protagonistë, ka një sërë gaktorësh të cilët ndikojnë në lojë. Përvec kësaj, në mundësitë që ofrojnë kompanitë e basteve ju do të njiheni dhe do të shihni shumë mundësi. Në këtë artikull do t’i përkushtojmë një vëmendje se si ju duhet të bëni zgjedhjen tuaj dhe si të zgjidhni mundësitë më të mira.

Zgjidhni ndeshje me lojtarë të huaj

Në këtë strategji loje ka dy lojtarë, njëri i cili është favorit dhe, tjetri një lojtar i cili ka një koeficient më të lartë dhe është i huaj. Ndeshje të tilla kërkojnë një filtër të dyfishtë. Atëherë, ajo që duhet të bëni është që ju të bëni një analizë të himtësishme, sic veproni në të gjitha sportet.

Pavarësisht se ne i kemi të përcaktuara koeficientët dhe pak a shumë e kuptojmë rëndësinë e secilit lojtar, duhet të shohim dhe të njohim ndeshjet e luajtura nga protagonistët. Për shembull, dhe pse favoriti ka disa fitore të menjëhershme dhe të vazhdueshme ne duhet të shohim raportin që kanë patur ndeshjet më këtë kundërshtar.

Në të kundërt, lojtari tjetër ka humbur tre nga pesë ndeshjet e fundit. Në këtë pikë, është e rëndësishme që të shikohet vazhdimësia e humbjes dhe të kuptohen dhe analizohen arsyet. Në këtë mënyrë ne do të jemi të aftë të ndërtojmë strategjinë e lojës për një lojtar dhe do të kuptojmë se si do të jetë vazhdimësia e tij.

Zgjidhni bastin e duhur

Pika e parë e rëndësishme është që ne duhet të gjejmë një ndeshje e cila është e përshtatshme, duke analizuar lojtarin jofavorit nëse është i duhuri dhe nëse do e përfshijmë në bastin tonë. Koeficientët të cilët serviren për të huajt janë të lartë dhe në qoftë se ju arrini të fitoni në një ndeshje të tillë do të përllogarisni fitimet tuaja me një koeficient 5 e lart. Sidoqoftë do të jetë më e saktë si biletë nëse ju bashkoheni me një tjetër lloj basti i cili është më i sigurt por me një fitim më të vogël. Basti klasik, është se do të ketë më shumë sete.

Nëse luajnë dy kundërshtarë të fortë, zgjidhni të ketë më shumë se 2,5 sete. Nëse favortitit i duhet të fitojë 3 sete, zgjidhni mundësinë e 3, seteve ose më shumë. Koeficientët janë kryesisht 2 me 3. Nëse keni të bëni me një koeficient i cili është më i vogël se 2 atëherë është mirë të gjeni një ndeshje tjetër. Një bast tjetër është dhe ai me numërin e pikëve. Ku, një i huaj mund të marrë 9.5. E gjitha varet nga lloji i ndeshjes. Sidoqoftë, rekomandohet që të zgjidhni si bastin tuaj një ngjarje që ka koeficient 2 ose më shumë.

Krahaso Bastshkruesit

Duke pasur thelbin kryesor koeficientin, atëherë ju duhet të keni më shumë bastshkrues si pikë referimi. Kështu që shihni me kujdes të gjitha që ofrohen për ju dhe zgjidhni atë që ka koeficientin më të lartë. Ndikimi i koeficientit është i dukshëm në shumën që ju do të përfitoni prej saj, vecanërisht kur bëheni pjesë me një shumë të madhe. Pra mund të bëni krahasimin, lirshëm të asaj që ofrohet për ju.

Lajmet përkatëse