Menu

Sekreti i basteve në bejsboll

Sekreti i basteve në bejsboll

Sekreti i basteve në bejsboll

MLB është një ndër ligat më të ndjekura të futbollit në botë. Ashtu si NHL ajo përbëhet nga dy liga, njëra prej të cilave është pak më e mirë se tjetra. Prandaj shumë prej njerëzve nuk e pëlqejnë matjen e forcës por për shumë bastvënës është mundësia shumë e mirë që ata të shumfishojnë të ardhurat. fakti është se duhet të bësh një fitim me matjen e forcës në dy liga të cilat kanë një ndryshim të ndjeshëm mes njëra tjetrës. Në këtë rast nuk është e thënë që ju duhet të keni njohuri të shumta në lidhje me bejsbollin, thjesht duhte të tregoheni të shpejtë në basti që vendosni.

Celësi i suksesit në këto baste është përsëritja e basteve në ndeshjet në të cilat skuadra nga liga Amerikane krahasojnë forcat e tyre me ekipe nga liga kombëtare. Sipas statistikave tregohet qartë se liga amerikane është shumë më e sukseshme se liga kombëtare.

Diferenca në lojën e këtyre ligave është tepër e madhe sa që ju mund të vendosni bast lirisht në favor të sukuadrave të ligës amerikane verbërisht pa e ditur se për kë jeni duke vënë bast. Në këtë mënyrë ju do të keni një kthim pas të investimit cdo herë që do të vendosni bast kur kemi përballjen e ligave.

Liga amerikane ka fituar ndaj ligës kombëtare që prej krijimit të këtij kompeticioni në pothuajse të gjitha ndeshjet që janë zhvilluar.

Basti i verbër

Liga amerikane vazhdon të dominojë ndaj asaj kombëtare. Në kompeticionin e fundit të zhvilluar, në 55 ndeshjet e zhvilluara 34 ishin fitore ndaj ekipeve të ligës amerikane dhe vetëm 21 në favor të ligës kombëtare.

Duke parë dhe koeficientët shohim që dhe vlerësimi i koeficientëve është në stadin e duhur dhe do të garantojë një biletë fituese për ju. Basti në këtë rast është mundësia më e mirë që ju keni për të shumfishuar llogarië tuaj të basteve.

Edhe bastet ndaj ligës kombëtare nuk janë aspak të këqija, por në këtë arst kur keni një mundësi zgjedhje është mirë të shkoni me atë të ligës amerikane. në këtë mënyrë ju do të keni mundësi që të fitoni me bastin tuaj dhe të jeni të sukseshëm në të.

Kjo mënyrë basti është i thjeshtë dhe i mundësohet të gjithë bastvënësve pavarësisht aftësive të tyre në bast dhe njohurive ë tyre në lojën e bejsbollit. Është një bast që është i thjeshtë dhe ofron shumë mundësi.

Lajmet përkatëse