Menu

Si të zgjidhni kalin tuaj fitues?

Si të zgjidhni kalin tuaj fitues?

Si të zgjidhni kalin tuaj fitues?

Tashmë ju e mësuat se si të vendosni një bast në garat me kuaj. Me informacionin që ju tashmë zotëroni keni mundësi që të shkoni në ngjarje të ndryshme ku zhvillohen garat me kuaj dhe të bashkoheni me lojën tuaj, ose një mënyrë e mirë është që të ndiqni eventet nga kompanitë më të mira të basteve që ofron bastetbet.com. Ju keni mundësi që të shkoni me një prej kompanive të basteve dhe të shihni se vfarë ofrohet prej saj nga garat me kuaj. Qëllimi tuaj është që të fitoni disa para dhe kjo mundësohet nëpërmjet këtyre basteve. Kur ju bashkoheni me një garë keni dëshirë për të zgjdhur atë të cilin do të ju bëjë triumfues dhe që do të dhurojë për ju më shumë para. Ky është një proces i cili lind duke bërë gjithmonë zgjedhjet e duhura.

Por si të zgjedhim një kalë fitues? Ka disa mënyra që ju do të mësoni se si do të duhet për të bërë zgjedhjen e duhur, gjithashtu në internet qarkullojnë shumë skema se si ju duhet të shkoni me një kalë apo me tjetrin. Gjithsesi, eksperienca është ajo që mëson më shumë dhe që të aftëson më shumë në zgjedhjet tuaja. Kështu që, ju duhet të ndiqni nga afër ngjajret për të përfituar një rezultat që është brenda parashikimeve tuaja.

Në këtë artikull do të keni mundësi të njihni disa prej mënyrave se si duhet të bëni përzgjedhjen tuaj dhe në të njejtën mënyrë do të ishte mirë që të lluanit dhe me handikapët e loëj. Kjo është një mundësi e mirë që ju të avanconi në lojë dhe të krijoni strategjinë e duhur drejt fitores.

Ditën e garës ju duhet të jeni të infromuar për të gjitha ndodhitë e garës. Aftësia tuaj për të vendosur një bast të saktë dhe të sigurt është njëkohësisht dhe aftësia tuaj për të lexuar programin e ditës së lojës. Programi është i mbushur me informacion të duhur për të vendosur një bast të sukseshëm. Këto infromacione na japin një vështrim më të qartë të asaj që është duke ndodhur me ngjarjen sportive. Informacioni i servirur do të duket paksa i frikshëm dhe me volum në fillim por i domosdoshëm për t’u njohur me të dhe që me kalimin e kohës do të kthehet në një praktikë.

Mund të ketë shumë informacion në lidhje me këtë pjesë sa mund të serviret në një artikull më vete. Por, gjithsesi është e rëndësishme që ju të njihni thelbin dhe të vazhdoni më tej me informacionin. Kompanitë e ndryshme që ofrojnë kanë një strukturim dhe një tejcim të informacionit në mënyrë të shkëlqyer. Përpunoni infromacionin dhe përdoreni në interesin tuaj.

Shihni ecurinë që kanë pasur kuajt. Ekzistojnë nivele të ndryshme të konkurencës, në garat me kuaj. Ndërsa ndiqni vazhdimisht rrugëtimin do të keni më shumë mundësi për të njohur në lidhje me garat me kuaj. Ka në thelb të saj katër gara kryesore: gara e vajzave, garat e aksioneve, garat e vajzave, garat e lejimeve dhe aksioneve. Në pistat e kuajve duhet të kemi gara të cilat janë në të njejtin nivel konkurence.Pozicionimi i kuajve është variabël gjatë gjithë vitit duke u pozicionuar në vende të ndryshme në varësi të performancës që ata kanë pasur. Ky ndryshim reflektohet dhe në rezultatet e tyre përfundimtare, por kjo nuk është një skemë e sigurt sepse gjithmonë gara mund të ketë shumë supriza për ju.

Lajmet përkatëse